Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)
Aklıma gelmedi değil, helikopter olsaydı da festival alanının görüntüsünü havadan çekseydik, ne güzel olurdu. :)
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)
Şimdi... Başla... :)
Zorluk çekmeden, bir çıkıp bir inen arkadaşımız. :)
Bu arkadaşı da gönülden tebrik etmek isterim. Tırmanır gibi değil, yürür gibiydi duvarda.
Duvarın devamı da olsaydı, sanırım hiç zorluk çekmeden tırmanırdı.
Duvarın yarısına gelmeden, yapamam demişti... İnat etti, duvarın sonuna kadar tırmandı. :)
Ve zirvedeyiz :)
Keyiften bile tırmanmaya üşenirken, kendimi duvarın tepesinde buldum. :) Olsun, tırmananlara yukarıdan destek verdim. :)
Ayrıca, tırmanıp bana şapka getiren Çağlar'a özel teşekkür borçluyum.
Ve kano oyunları başlıyor... Oyunlar süresince, her ihtimale karşın Sivil Savunma ekibinin botu göl üzerinde bulundu.
Off-road oyunlarından hemen sonra aramıza katılan Düzce Valisi Sn. Bülent Kılınç ile beraber festival alanını gezdik, festival hakkında bilgi verdik ve kano oyunlarını seyrettik. Kanoların bulunduğu...