Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vitara otomatik VOLANT DİŞLİSİ lazım
Hasan bey serviste ve merkezde yenisi yok siparişle 1 ayda getirtiyorlar. Bulamazsam getirticem. Otomatiklerinki volantla birleşik olduğu için cevirmek mümkün değil. Zaten aşırı tahrik olmuş. İlginize teşekkür ederim.
1993 1.6 16V 5K AT Suzuki Vitara için VOLANT dişlisine ihtiyacım var. Otomatiklerinki manual vitese göre farklı dişli kullanılıyor.
Aytekin.
aytekin@rf.com.tr
05326118973
Ynt: Vebasto Arıyorum
elimde magirus münübüslerde kullanılan vebasto var işinize yararmı. bir ara defender ime takmak için almıştım sonra defenderi satınca boşta kaldı.
Ynt: 1992 Vitara JLX G16A Sıvı Radyatörü Soğutma Fanı Modifikasyonu
Yazılarınızı okurken aklıma geldi bende benim Vitarya farklı bir modifikasyon yapacağım.
Kılima fanı kılımayı açınca devreye giriyor ben fana ayrı bir role bağlayarak istediğimde devreye sokabileceğim veya termikle motor...
1993 model Suzuki Vitara 5K 1.6 16v AT aracıma arka defransiyel kilidi arıyorum.
Lockright, Air Locker ,limited slip differential (LSD) olabilir.
Aytekin BABAHASAN
05326118973