Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü...
Türker bey teşekkür ederim aracı alalı 25 gün oldu henüz bir problemi yok ilerde neler olur şansımıza artık. Araç 1993 model AT 1.6 16valf jx modeli amerika için üretilmiş diye biliyorum önceki sahibinin yalancısıyım.
Suat bey araç cadde aracı gibi duruyor. üzerinde 225.60.15 var hiç yakışmıyor dimi. Enkısa sürede özüne dönüşecektir lastik arayışı içerisindeyim.
Arkadaşlar bende uzun arayışımdan sonra aradığım vitarama kavuştum artık emelime ulaşmanın sevinciyle vitaramı öz kimliğine dönüştürmeye başlayacağım zavallı hiç yoldan çıkmamış bir araçtı.
Ynt: Vitara Arıyorum
Ünal bey mürşat özkaya dan bahsediyorsanız ve nikindeki resimde görünen tek kapılı vitara ise benim aradığım araç değil. İlanımda da belirtiğim gibi 5kapılı vitara arıyorum. İlginize teşekkür ederim.
Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz araçlar benim için çok önemli. Sonucta aynı...
Hüseyincim selam
Seni nasıl unuturum alamadık bir vitara 1 hafta içerisinde 5 adet vitaraya baktım ama hiçbiri içime sinmedi.
Hayırlısı olsun. Bu arada senin vitara aradığını bilmiyordum, defender bakıyordun ne ara fikrini değiştirdin.
Sayın kedicik
Ben İstanbuldayım aracınız benim aradığım araç özelliklerini taşıyor ama sanırım aramızda çok kilometre var ama gönüller bir olduktan sonra mesafe önemli değil. Aracınızın ayrıntılı resimlerini ve son fiyatını bana gönderirseniz değerlendireceğimden emin...