Arama sonuçlarınız

1. ta2sh

Traktör Desen Lastik ve Jant

Ynt: Traktör Desen Lastik ve Jant Merhaba Jant ölçülerim 5x139.7 15 jant larıma yedek 16 jant ve İnsa Turbo Extrem lastik yapmak istiyorum. Suzukilere uyar dediğiniz için müşteri olmuştum.

2. ta2sh

Traktör Desen Lastik ve Jant

Ynt: Traktör Desen Lastik ve Jant Merhaba Janlarınızı uygunsa 1993 vitara 1.6 JX kullanmak için alabilirim.
  3. ta2sh

Vitara JLX 2001 1.6 için Cooper Lastik

Ynt: Vitara JLX 2001 1.6 için Cooper Lastik Zaten istediğiniz ölçülerde MT ve STT yok

4. ta2sh

4 adet 30x9,5x15 goodyear mtr lastik

Ynt: 4 adet 30x9,5x15 goodyear mtr lastik Kaçırdığıma çok üzüldüm. :-[
  5. ta2sh

Cherokee'ler İçin Jant Lastik

Ynt: Cherokee'ler İçin Jant Lastik Selam acaba bu vitara 1.6 16v araca sığarmı sığarsa tam aradığım lastik üstündekiler 225.60.15

6. ta2sh

Çikma Yedek Parca, Makul Fiyata

Ynt: Çikma Yedek Parca, Makul Fiyata :)

7. ta2sh

Vitarama uygun lastik arıyorum

1993 1.6 Vitarama uygun 4 adet 15 jant Mt veya AT Kullanılmış lastik arıyorum Maksimum ölçüler:i 30x9.50x15 veya 245.75.15 Aytekin 05326118973
  8. ta2sh

Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... evet bana fena bulaştı ama memnunum. BF lastiği biliyorum begeniyorumda nasipse kışa doğru alıcam.
  9. ta2sh

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... Türker bey teşekkür ederim aracı alalı 25 gün oldu henüz bir problemi yok ilerde neler olur şansımıza artık. Araç 1993 model AT 1.6 16valf jx modeli amerika için üretilmiş diye biliyorum önceki sahibinin yalancısıyım.

10. ta2sh

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... Suat bey araç cadde aracı gibi duruyor. üzerinde 225.60.15 var hiç yakışmıyor dimi. Enkısa sürede özüne dönüşecektir lastik arayışı içerisindeyim.

11. ta2sh

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... Arkadaşlar bende uzun arayışımdan sonra aradığım vitarama kavuştum artık emelime ulaşmanın sevinciyle vitaramı öz kimliğine dönüştürmeye başlayacağım zavallı hiç yoldan çıkmamış bir araçtı.
  12. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum Aradığım arcı sonunda aldım ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Bu konu silinebilir.

13. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum güncel
  14. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum Ünal bey mürşat özkaya dan bahsediyorsanız ve nikindeki resimde görünen tek kapılı vitara ise benim aradığım araç değil. İlanımda da belirtiğim gibi 5kapılı vitara arıyorum. İlginize teşekkür ederim. Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz araçlar benim için çok önemli. Sonucta aynı...
  15. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum Güncel Aytekin BABAHASAN 0532 6118973

16. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum
  17. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum sayın kedicik iş yogunluğu nedeniyle istanbul dışına çıkamıyorum illginize teşekkür ederim.
  18. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum

19. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum Hüseyincim selam Seni nasıl unuturum alamadık bir vitara 1 hafta içerisinde 5 adet vitaraya baktım ama hiçbiri içime sinmedi. Hayırlısı olsun. Bu arada senin vitara aradığını bilmiyordum, defender bakıyordun ne ara fikrini değiştirdin.
  20. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum Sayın kedicik Ben İstanbuldayım aracınız benim aradığım araç özelliklerini taşıyor ama sanırım aramızda çok kilometre var ama gönüller bir olduktan sonra mesafe önemli değil. Aracınızın ayrıntılı resimlerini ve son fiyatını bana gönderirseniz değerlendireceğimden emin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri