Arama sonuçlarınız

1. Zeki Üner

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. dusundugun , istedıgın gıbı remork resmı yayınla veya imkanın varsa yaptır

2. Zeki Üner

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? o paraya alınıp toplanacak bır araç değil dertsız başa dert açmayın tuzla tıpı jıpe çok masraf edersın ama umdugunu bulamassın
  3. Zeki Üner

Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar

Ynt: Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar ilandakı numaralardan bırınden bılgı alabılırsınız

4. Zeki Üner

Sanzuman La Ilgılı Bılgı Istıyom

Ynt: Sanzuman La Ilgılı Bılgı Istıyom bılgılerıne tşekkür ederim anladım kı bulmak zor
  5. Zeki Üner

Sanzuman La Ilgılı Bılgı Istıyom

reimde gorulen sanzımanda arazıye bağlı olan beyaz ve sıyah bolumun ısmını bılen ve 3b ye uygulamak ıstıyom bulabılırmıyım 54 vıllyslere uygun olurmu takılırmı bıde bılen veya elınde bulundurandan fıyatı şimdiden teşekkur ederım

6. Zeki Üner

Gaza Basınca Aracın Titremesi. Yardım Lütfen.

Ynt: Gaza Basınca Aracın Titremesi. Yardım Lütfen. uc mafsallı saftı dene çozum olabılır

7. Zeki Üner

Muayene Geçti Hala Sıkıntı Var.yardım Lütfen .

Ynt: Muayene Geçti Hala Sıkıntı Var.yardım Lütfen . bendede aynı sorun var on merkezler değişti gene sola çekıyor eger sorunu çozebıldıysen bızıde bılgılendır
  8. Zeki Üner

Proje Değişikliğiyle Satılık Parçalar

resımde gorulen cj7 parça parça satılık ılgılenen olursa 3800 veya 4200 motor seçeneklerı ve 41 10 veya 47 11 defransıyel seçeneklerı mevcut daha ayrıntılı bılgı 05336599334 hasan uzuner veya 05336510816 kenan uzuner
  9. Zeki Üner

Alman Malı Acil Satılık Römork ( Satıldı )

Ynt: Alman Malı Acil Satılık Römork ( Satıldı ) buna benzer remork bulunur ustu açık on ve arka kapıları acılır ırtıbat no05352979709

10. Zeki Üner

Jeep Cj Parçaları Arıyorum

Ynt: Jeep Cj Parçaları Arıyorum 41 10 cj 5 47 11 cj7 hangısını ıstersen05336599334

11. Zeki Üner

Cj Kaporta-kupa Arıyorum!!!

Ynt: Cj Kaporta-kupa Arıyorum!!! ist çamlıca tarafında cj7 kupası mevcut komsum arabayı dagıtacak uyarsa tlf:05336599334 hasan uzuner veya 05336510816 kenan uzuner
  12. Zeki Üner

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek aracınızda lpg ve benzınlı sıstemle calısıyorsa ıkı sısten tek ayarla ( tup ayarı tup beynınden ıle benzın ayarı karburatorden ayarlandıgı ıcın ) uyum sağlayamamıs olabılır bır yakıt tam verımde çalışmıyordur 2) karburator toz almıs olabılır depo da pıslık olur tam gorev...

13. Zeki Üner

0.018inç Kaç Sentil Dir Bilenvarmi

Ynt: 0.018inç Kaç Sentil Dir Bilenvarmi iki kapak acılıyor ılac surmeden denettır olmadıysa en uygun subab ayarını bulacak ustan ust kapak fazla ugrastırmıyor sade yan kapak ugrastırır
  14. Zeki Üner

0.018inç Kaç Sentil Dir Bilenvarmi

Ynt: 0.018inç Kaç Sentil Dir Bilenvarmi emme 30-35 eksoz 45 olabılır
  15. Zeki Üner

Bilgisi Olan Varmi

Ynt: Bilgisi Olan Varmi tuzla kısa jeep le wıllys sahse aynıdır sade kupalar farklı

16. Zeki Üner

Şanzıman Konusunda Yardım...

Ynt: Şanzıman Konusunda Yardım... öncelık butun arkadaslardan ıstedıgım jeplerın resımlerını paylasması senın derdıne gelınce wıllys ler dar arabadır yapasın hızlı gıdeyım derken devrılme olasılıgı var bırde defransıyeller kaldırırmı ona bakman gerekecek ama 5 ılerı olur gorusundeyım yeter kı...
  17. Zeki Üner

1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim

Ynt: 1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim bu aracın akıbetı ne oldu acaba alan yokmu ve bu araç nerede bılen resımlerını yayınlarsa sevınırım nede olsa hastalık
  18. Zeki Üner

Bu Da Benim Willys Cj3b Jeep 1954 Model

Ynt: Bu Da Benim Willys Cj3b Jeep 1954 Model şu gorunuş çok hoşuma gıttı arka koltuk yerıne telsızı takardım benım gorusum Allah arabanı kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın

19. Zeki Üner

Willys Hatalı İşlemler Ve Bilgiler

Ynt: Willys Hatalı İşlemler Ve Bilgiler Teşekkür ederim bılgılendırdığınız ıçın
  20. Zeki Üner

Willys Hatalı İşlemler Ve Bilgiler

Ynt: Willys Hatalı İşlemler Ve Bilgiler illede eksıklık oluyordur çevresel olarak bırkac sorum olacak 1 araç çalışırken subab sesı gelmesı normalmıdır motordan 2 hangı yag tercıh edılmalı ( motor yagı ) jeep ın kendı orjınal harıkan motor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri