Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Saly Marka Alkovenlı Karavanım Tavandan Su Alıyor. Yardım Edermısınız
Araciniz kac model. Sallye goturun yapsin. Altimda 33 yillik bir karavan var bir damla su girmemis. Salynin nasil olur da karavani su alir. Anlamak zor. Hatalarıni duzeltmeleri gerekir.
Ustten kapakli dolaplara hayranligim artiyor. :) Kuçuk bir not. 40 liitrelik dolap ustten kapakli oldugu icin, neredeyse onden kapakli 60 litrelik kadar yiyecek alabiliyor. Ustuste sıkışıyorlar ve inanılmaz sığıyorlar.. Aklinizda olsun. Kullanım hacmi işlevi de var bu meretlerin.
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55
Bu arada bugun Acsa'ya gittim. Mahmut Usta taktigi parcanin yayinda bir sorun oldugunu tespit etti. Ve başka bir orjinal parcayla degistirdi. http://www.swift-owners-club.com/support/oem_handbooks/truma/truma_s3002.jpg 12 numaralı parca. Telin uzerindeki yay...
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55
Valla ben benim karavanda cozdum oo işi. Ama İstanbul'da. Bence siz bir frenciye gidin sonra hallolmazsa iyisini ararsıniz. Cok teferruatli degil. Herkes halledebilir.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Amerikada tır soforlerine bakarsanız, hepsinin yaslı oldugunu gorursunuz. Çogu emekli ve karılarıyla bu işi yapıyorlar. Hem Kıtayı geziyorlar, hem de para kazanıyorlar. Çocuklugumdan beri en büyük fantazimdir. Hala daha bakarım...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Nevzat iki alkovanlı kullandım biliyorsun. Ne sevdim ne nefret ettim. Ne avantajini ne dezavantajini gordum. Ama alkovanın yol ruzgar tuttugu gibi konuları bilimsel bulmuyorum. Benim T2yi bilirsin. İnanilmaz ruzgar tutardı. Serit degistirdigimi...