Arama sonuçlarınız

1. insel

Saly Marka Alkovenlı Karavanım Tavandan Su Alıyor. Yardım Edermısınız

Ynt: Saly Marka Alkovenlı Karavanım Tavandan Su Alıyor. Yardım Edermısınız Araciniz kac model. Sallye goturun yapsin. Altimda 33 yillik bir karavan var bir damla su girmemis. Salynin nasil olur da karavani su alir. Anlamak zor. Hatalarıni duzeltmeleri gerekir.

2. insel

Euramobil Mercedes MB 100 D Alkovan için Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Euramobil Mercedes Mb 100 D Alkovan İçin Görüş Ve Önerileriniz? Bu uzun ve hassas bir konu Berkant Metin Bey. Yuzyuze size anlatirim. :)
  3. insel

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi) Abi o aluminyum guneşte kızmaz mı? Ayrica 400luk paneli ne yapacaksin? çok degil mi?

4. insel

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Geliyorum.
  5. insel

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Fotolari ben mi goremiyorum acaba? :)

6. insel

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Ynt: 12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları Elbette tecrubeme dayanıyor. Zira karavanimda ustten doldurmali 40 litrelik acsadan aldigim dolap haricinde bir de tezgah alti 220lik dolap da var. Mantik cok basit. Raflardakinin ustune birsey konmuyorsunuz malum. Ama ustten kapaklida hersey...

7. insel

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Ustten kapakli dolaplara hayranligim artiyor. :) Kuçuk bir not. 40 liitrelik dolap ustten kapakli oldugu icin, neredeyse onden kapakli 60 litrelik kadar yiyecek alabiliyor. Ustuste sıkışıyorlar ve inanılmaz sığıyorlar.. Aklinizda olsun. Kullanım hacmi işlevi de var bu meretlerin.
  8. insel

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Çok güldük eğlendik. Kaciranlar için üzgünüm. ;D
  9. insel

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Bulent heralde Levent gibi bazi uyarilar yapmama gerek yoktur. Geliyorum ona gore. :D

10. insel

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Yolu bilmeyenlere 40.836315, 30.466051 http://binged.it/1bstfmT

11. insel

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Bildigim kadariyla mazotlu isiticalarin starter marş akusune baglanması durumunda arabanın kontagı kapatilip acılınca sıkıntı yaratıyor. Beyni yakıyor. Bu nedenle ısıtıcı yasam akusune bağlanmalıdır. Veya calistirilacagi zaman...
  12. insel

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Beni yaz sıraya :)

13. insel

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Hemen ayarlamaya calisacagim.
  14. insel

Vefat

Ynt: Vefat Çok büyük bir acı. Mehmet Bey"e ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. İnsel İnal
  15. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Hayir olmaz. İçiniz rahat olsun.

16. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Bu arada bugun Acsa'ya gittim. Mahmut Usta taktigi parcanin yayinda bir sorun oldugunu tespit etti. Ve başka bir orjinal parcayla degistirdi. http://www.swift-owners-club.com/support/oem_handbooks/truma/truma_s3002.jpg 12 numaralı parca. Telin uzerindeki yay...
  17. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Valla ben benim karavanda cozdum oo işi. Ama İstanbul'da. Bence siz bir frenciye gidin sonra hallolmazsa iyisini ararsıniz. Cok teferruatli degil. Herkes halledebilir.
  18. insel

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Amerikada tır soforlerine bakarsanız, hepsinin yaslı oldugunu gorursunuz. Çogu emekli ve karılarıyla bu işi yapıyorlar. Hem Kıtayı geziyorlar, hem de para kazanıyorlar. Çocuklugumdan beri en büyük fantazimdir. Hala daha bakarım...

19. insel

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Nevzat iki alkovanlı kullandım biliyorsun. Ne sevdim ne nefret ettim. Ne avantajini ne dezavantajini gordum. Ama alkovanın yol ruzgar tuttugu gibi konuları bilimsel bulmuyorum. Benim T2yi bilirsin. İnanilmaz ruzgar tutardı. Serit degistirdigimi...
  20. insel

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi) Kolay gelsin. Eger T3lere uyarsa hepsi alir, yetistiremezsin haberin olsun. .)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri