Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?
Herkese merhaba. 90 model hymerimdaki truma soba en kısıkta bile bizi pişiriyor. Gece uyanip kapatmak zorunda kaliyorum. Sonra soguyunca da tekrar yakmak benim uykumu mahvediyor. Bu konuda fikri olan var mi? Gece dış sogukluk +5 derece idi. Herkes...
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55
Hava çok iyiydi. Gece serin oluyordu elbet. Bizim sorun Trumanin biraz fazla ısıtıyor olması. Forumun baska bir sayfasında bu sorunumu paylastım. Oraya cevap yazarsanız sevinirim. http://gezenbilir.com/index.php?topic=79945.new#new
Karavanım sorunsuzdu her zamanki...
29 Ekim icin de biraz yol yaptik. Toplam iki gece. Aslinda bir gece daha kalinabilirdi ama ertesi gününe işim çiktiğindan bu kadarlik bir gezi oldu. Ama kesinlikle bu rotayi tavsiye ederim. Çoğu kişi zaten biliyordur. Çok ama çok keyifliydi. İlk önce Adapazarı...
Harita map google bir turlu canakkaleden gecen gemiyi anlatamadim. Lapsekiden sonra kesan tekirdağ uzerinden eve donduk. :)
Bursa'da misi Kamping acilmadan biz yaptik acilisi. İlhan Agabey ve dostlar sagolsunlar bizi hic yalniz birakmadilar. Tum gun Bursa'yi gezdik. Hatta bir ara Uludağa bile çiktik. Kar yoktu ama çık in toplam 60 kmnin nasil gectigini anlamadik. Doğa muhtesemdi zira.
Çok eğlenceli geçti. Erdekte Ant Kampingde kaldik. Muhteşem bir yer. Pek kampinge girmeyiz ve sevmeyiz ama burası cok başarılı gerçekten. Gördüğümüz en güzel kamp yeriydi. Lapsekiden Keşana geçtik ve en son gece Keşan kavşağında Migrosta kaldık. Salına salına...
Kurban bayramında 9 günlük tatili değerlendirdik ve bursa üzerinden izlediğimiz roota sonrasında Assos Sokakağzı'nda arkadaslarımızla bulustuk. Yani Marmara'yı tersten izleyerek garip bir rota izlemis olduk..
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
http://apascual.free.fr/quickgallery/index.php?no=9
lerin motorunu degistiriyorlar. Mecit sanki biliyor bu konuyu. Ltlerin en onemli ozelligi bana gore yeni nesillere gore genis olmasi. Onun dışında bir bilgim yok maalesef.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Çok durmaz. Bana kalirsa bu soruları sahibine sorun. Niyetliyseniz de atlayin gidin ve uygunsa işi bitirin
Sevgili karavancı dostlar,
Biliyorsunuz ki son bir kaç yıldır fahiş fiyatlara ulaşan motokaravan zorunlu trafik sigortası primleriden muzdaripiz.
AVD'den tanıdığımız sigorta konusunda deneyimli Süheyl Caneri arkadaşımız bu konuyla ilgili Yapı Kredi sigorta şirketi ile görüşmüş. Motokaravanların...
Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı
Çok basit. Tavanı strec kapla. Ve alci donarken strecin uzerine yay. Sonra içini polyesterden dok. Tavanın aynisi karsinda iste.
Bana kalirsa bu işi yapmak icin iki seye ihtiyac var. Yer ve cesaret. :) Yoksa cozulmeyecek is degil.
Bu sanırım daha iyi bilgi verir ne istendigi ile ilgili. http://www.youtube.com/watch?v=sZKF7-Mdl3I