Arama sonuçlarınız

1. insel

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı Tebrikler. Alan cok olur bunu. Basarilar.

2. insel

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Buranin web sitesi veya iletisim numaralari var mi? Bayramda acik olur mu? Bursa merkeze uzak mi acaba?
  3. insel

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Turkiye'de su karavanciligin ucuzlukla iliskilendirilmesine tilt oluyorum. Sanki bizler tatilin ucuz olmasi icin bu isi yapiyoruz. Ayrica hic de ucuz degil o ayri. Ucuz tatil yapmak icin karavan alacaklara duyuru. Sakın uzak durun. Karavana harcayacaginizla 10 yillik tatil masrafınızı...

4. insel

Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede..

Ynt: Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede.. Bu yaz orada bir hafta kaldik. Tam ortadaki televizyon sesini acan bir yerlesik cekme karavanci haricinde bir sıkıntı yasamadık. Onu da parayi oderken giristeki hanıma soyledigimizde keske bize iletseydiniz biz kibarca uyarırdık dedi. Aslinda biz...
  5. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Yav altın gününe ;D cevirdiniz. İki gece kalmali bir kamp diyorum. Bayramdan sonra yapariz artik birseyler.

6. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Etkinlik dedik. Mülteci kampina cevirdin. 15 kisi girersek karavana ısıtıcıya da gerek kalmaz hem.

7. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Adi L ile baslayan ikinci harfi e olan kisi pek ustune alinmiyor. Organizasyon diyoruz hadi diyoruz. Geleneksel gezenbilir bulusmalari diyoruz. Hiiic ses yok.
  8. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Sen hortumu hızirla senin arabaya sicak ufurturuz. sen rotayi soyle yeter. :)
  9. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Adi L ile baslayan Gezenbilir moderatorunun hic sesi solugu cikmiyor su aralar. Bakalim. Yakinda bir buyuk organizasyon yapacaktir elbet. Bekliyoruz sabirla. :)

10. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Gokhan cok haklisin. Mazot bizi de kasiyor. Ama en azindan arada parklar degisebilir gibi geliyor. Yine de amaç birlikte olmak. En kisa zamanda yapalim bir bulusma. Sevgiler.

11. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Her zamanki en cicimiz cok keyifliydi. Aksam arada yagmur yağsa da muhabbetimiz ve ictigimiz ickilerle isiniyorduk. Yatmaya yakın artik trumayi yakma zamani gelmisti. Ama o da ne manyeto basmiyor ve citcit sesi gelmiyordu. Kapagi sokup yerlere yatip acaba kopuk bir...
  12. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Gectigimiz cumartesi Vosvos derneginin 18. en cicimiz bulusmasi yapildi.

13. insel

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Bunu unuttun. :)
  14. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Bugun karavanimi tarttirdim. 2700 kilo cikti. Akuler, arkadaki bisikletler, dolu su deposu, gunes panelleri, yedi iskemle ve kamp malzemesi gibi ivir zivirin 300 kilo oldugunu dusunuyorum. 2400 kusur kilo alkovanli bir karavan icin iyi bir değer. Ne dersiniz?
  15. insel

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Polonezkoydeki yer yalan mi oldu? Bir haber cikmamis bir daha...

16. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Bugun frene son noktayi koydugumu dusunuyorum. Daha once gittigim ustalar beni tatmin etmedi. Hepsi sorun yok diyip gonderiyordu. Bende garip bir yontem izledim. Frenlerle ilgilenen muhendisleri bulabilmek icin YÖK'un sitesinden frenle ilgili tezleri arastirdim...
  17. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Armağan fren sorununu cozdugumu dusunuyorum. Sokakağzi virajli rampasi gibi bir emsal oldugu vakit daha iyi test edebilecegim. Girdigim test sonucu frenlerimin cok iyi oldugunu ogrendim. Ama biliyorsun esas sorun virajli rampalar. Simdilik yollara devam...
  18. insel

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Ynt: Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik 4 yil tavani acilan t2 westfalia camper kullandım. Akla gelebilecek her biçimsiz sehir ortasinda tavani acarak ve yukarida yatarak kaldim. Hepsinde cok tedirgin oldum ama basima hic birsey gelmedi. Sadece bickin ve apacilerin muhabbet kavga ve...

19. insel

Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013

Ynt: Anatolia 9. Yıl Kampı, Şile - 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2013 Sorun bunların onu birakmamasi. :(
  20. insel

Ocak ve Şohben ve Hatta Buzdolabı İçin LPG Tankı?

Ynt: Ocak Ve Şohben Ve Hatta Buzdolabı İçin Lpg Tankı? Ben lpg sistemi kuran firmalardan hazir en kuçuğunden bir tup dusunuyorum. Yaptirmak istemem. Sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri