Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
Atilla Agabey merhaba. Ben de deniz motorunu arkaya asmayi istiyorum. Fakat bisikletler cok yer tutuyor. Bisikletleri ve motoru birarada takmis oldugun bir foto varsa cok sevinirim. O çakısmayı nasıl cozdun merak ediyorum. Sevgiler.
Ynt: Ocak Ve Şohben Ve Hatta Buzdolabı İçin Lpg Tankı?
Ben de tüpleri atip tüplerin dolabini bosaltmak ve yeni bir lpg tankini karavanin altina ekletmek istiyorum. Vakit bulabilir miyim bilmiyorum. Kocaman bir dolap kazanmış olacağım boylelikle. Uygulama yapan var mi bu konuda. Kadıkoy...
Ynt: Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede..
Orman arazileri işe yaramaz diye satiliyor memleketimde. Bozcaada imara acildi bile. Daha iyisi olmayacak kanimca. Zaten karavanla Turkiye'de zor. Hele benim gibi temmuz sicaginda cikiyorsaniz ve 1,5 ay geziyorsaniz işiniz hepten zor. Guneye...
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55
Valla her ikinize de tesekkur ederim. Sanirim bir eksikligi daha gidermis durumdayim. Herkese de faydali olacagini dusunuyorum. Sevgiler.
Biz naapiyoruz acaba sordun mu? ;D Tukurugum yeteri kadar yapistirmiyor belki de bilemem. Sakiz gibi oldu o vantuzlar. İse yaramiyor. Linktekileri yurtdisindan gelende gordum. Cok basarililar. Oyle vantuz lazim bize.
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar
Onlar iki katina satarken ben bedelsiz aldigini, senden fiyatinin yarisina alarak sana kar ettirebilirim unutma. :)))
Herkese merhaba Rifat Ugurludan aldigimiz folyolu cam matının vantuzlari cok zayif. Hele guneste hic tutmuyor. Gece yapişiyor ama gunduz isininca birakiyor. Cok aradim ulkemde baska cinsi yok...
Yok Serdar'ın dedigi devam ediyor. İletisemiyoruz. Belki bir gün yüzyüze konusur anlasiriz. :) Yalniz kuçuk bir not. benim derdim ve kiyaslamam onden kapaklilarla. Usttekiler derin dondurucu diye geciyor zaten. Yani ikimizde ayni dolabi kullanıyoruz. Belki bu beni anlamanizi sağlar. :)
Hayir dogru anladim. Dolaplarin testleri 30 derece yapiliyor. Bu derecede motorun maksimum guc urettigi hic susmadiginı anliyoruz zaten.. Yani 40 ve hatta 50 derecede (neyseki bu yaz o kadar sicak degil) dolabin isisi da basliyor yukari tirmanmaya. Benim dolap derin dondurucu. -18e kadar yolu...