Arama sonuçlarınız

1. CEM50

Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Discoların sadece ön iki çamurluk ve motor kaputu aliminyumdur geri kalan kısmı bakımsız ise gayet güzel çürür,

2. CEM50

Ankaradakı 97 Model Explorer Hakkında Yardım

ANKARA ya geleceksiniz madem malum siteden 271910176 numaralı ilanı da bir görün temiz gibi görünüyor, şaşmazda da bu araçları akgün aydın veya tuna garaja baktırabileceginizi düşünüyorum.
  3. CEM50

Yürüyen araç her zaman iyidir, baktıgınız araç 4,0 v6/5,0 v8 hangisi o paralara alınabilecek düzgün suv lardan bir tanesi eliniz anahtar tutuyorsa yurt dışın da tanıdıklarınız varsa ebay vs ile aranız iyi ise rahat yürütür keyif alırsınız, yakıt konusuna biz karışmıyoruz :D

4. CEM50

Yorumlarınız Benim Için Önemli

Kasko indirimsiz 630x2 kasko indirimli 480x2 gibi olsa gerek
  5. CEM50

Şimdi ortalıkta bir fil var ama biz göremiyoruz el yordamı ile de filin kulagınımı hortumunumu kuyrugunumu bacagını tarif edelim size hangisi yardımcı olur.

6. CEM50

Satılık Olan Discovery Hakkında Tavsıye

İlk kötü adam ben olayım :D Arka çamurluk agızları kesilmiş gibi ön arka tanponlara bakarsak hayli saha tecrübesi var kaporta aralıkları çok muntazam görünmüyor, Bu motor yanlışta biliyor olabilirim enjeksiyonlu yakıt sistemine sahip orjinal de muhtemelen karşılaşılan bir elekronik sorununu...

7. CEM50

Defender Ilave Dingil

Toyz da yada nezihte bi ara gördüm gibi hatırlıyorum.
  8. CEM50

Şanzıman Yağı Soğutucu (transmission Cooler)

Sogutma işi ile ilgili malzeme satanlar da mevcut olan parça giriş çıkışları uygun biçim de irtibatlarsanız olur yalnız şanzıman yag pompası hem şanzımanın hem sogutucu panelin yükünü ne kadar taşıyabilir önemli olan bu.
  9. CEM50

Şanzıman Karteri Yağ Sızıntısı

Şanzımanınızın gövdesi üzerin de elektrik baglantı fişinin takıldıgı bir adaptör var adaptörün o ringleri özelligini kaybetmiş muhtemelen ya uygun o ring yada yeni adaptör kullanarak degiştirin, Akıntıyı dikkatli takip ederseniz karter seviyesinin üzerinden geliyordur yag seviyeniz yüksek...

10. CEM50

Defender Ilave Dingil

Bu işlemi teknik olarak sizin de izah ettiginiz gibi yapmak mümkün, ancak 1,Türev olarak kamyona dönüştürmek zorunlulugunuz ile birlikte vergi bareminiz degişecek 2,Bahsi geçen aracın kullanıldıgı yerler ve amacına bakarsanız(gevşek zemin nisbeten düz arazide birim tekerlege veya aks a düşen...

11. CEM50

Radyatörde Çamur

sistemi boşaltın temiz su ile doldurun 1 çay bardagı çamaşır sodasını suda eritip ilave edin aracı bu şekilde 3 /4 gün kullanın (aracı sürekli kullandıgınızı var sayarak söylüyorum)sistemi boşaltın temiz su doldurun termostat açana kadar çalıştırun tekrar boşaltın doldurdugunuz su ile 3/4 gün...
  12. CEM50

Radyatörde Çamur

Blok ve kapak kanalları temizlenmedigi için yada uygun sıvı kullanılmadıgından yeniden kirleniyor, yada sisteminiz bir noktadan hava alıp paslanmayı arttırıyor.

13. CEM50

Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum

Ynt: Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum Hangi şehir de ve fiyat nedir.
  14. CEM50

Çekiş Problemi

Ynt: Çekiş Problemi Motorunuzun pompa avans ayarını kontrol edin öncelikle, muhtemelen motor kasayı yürütmekte yetersiz kalıyor.
  15. CEM50

Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum

Hasarlı olan blok tamiri yerine çıkma iyi durum da BMC 1,8 TM 30 motoruna ihtiyacım vardır evrak fatura ihtiyacım yoktur.

16. CEM50

2005 Niva

Ynt: 2005 Niva Araç satıştan çekilmiştir ilgilenenlere teşekkür ederim.
  17. CEM50

2005 Niva

2005 Model 84,000 km de LPG vardır sol kapıda boya vardır off road da kullanılmamış genelde şehir içi ve soft arazide gezi amaçlı kullanılmıştır 13750 düşünüyoruz pazarlık fazla olmamakla birlikte vardır Araç ANKARA dadır İrtibat halit durmaz 0533 348 08 27
  18. CEM50

Lpg Li Araçlarda Döküm Silindir Kapagı

LPG dönüşümü yapılmış ( LR defender 110 2,5/dodge 100-200/ ford taunus gibi) dökme demir kapaklarda çelik yüzük (baga) uygulaması yapılmadıgında kısa süre sonra sübaplar kapagın yuvalarını bozarak bir takım zincirleme sorunlara yol açmakta, MOPAR - HEMİ üretimi döküm kapaklı V 8 motorlarda durum...

19. CEM50

Bmw R80 Gs Hakkında Bilgisi Tecrübesi Olanlar Paylaşırmı ?

BMW r80 gs polis çıkması orjinalliginden çok bir şey kaybetmemiş görünüyor sadece yazları ve hafta sonları için düşünüyorum, bogazı büyük hantal görünümlü bunları biliyorum, açık yüreklilikle görüşlerinizi bekliyorum.
  20. CEM50

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Soner bey toyota konusunda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar epey var ben sadece bilebildigimi aktarayım, benzinli hiluxlar sadece tedaş için getirilmiş belirli model aralıgındaki araçlar kolay kolay sorun çıkartacagını sanmam buna karşın ülkemizde çokta yaygın degil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri