Arama sonuçlarınız

1. CEM50

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Konu dışına çıkıyoruz ancak bu ferrarilerden bir tanesi benim 3 yıl kadar önce çalınan olabilir bunların özellikle sag yanında motor numarası vardır gördüklerinize bakma olanagınız varsa özelden motor numarasını size bildirebilirim.

2. CEM50

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Su nem izalasyonunu tam olarak saglayamayacaksanız merkezi kilit ve elektirikli cam su geçişleri sonrası süper oluyor tecrübeyle sabittir ;D ;D ;D
  3. CEM50

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM Tek bare ilkel eksoz ve emme manifoldu ile 3,7 l motor tüketim bu, Ancak yakıtı % 50 ye kadar azaltmak olası Mega squirt sistemi uygulanarak yeni uygun bir emme manifoldu döktürülüp(enjektör yuvalarını unutmayın dökümcüler pik olarak kilo hesabı istediginizi döküyor...

4. CEM50

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM 20 25 litre benzin ortalama 30 litre belki biraz üzeri lpg
  5. CEM50

Transit 4x4 :)

Ynt: Transit 4x4 :) Bakalım nasip,3 arabadan tek arabaya düştük kısmet olursa temizini bulup sadece transfer kutusu ve ön diferansiyelle kendim bile toplarım.

6. CEM50

Transit 4x4 :)

Ynt: Transit 4x4 :) 3,4 fotograflardaki araç NP 208 transfer kutusu DANA 44 arka difereransiyel Salisbury 53G ön diferansiyel kullanılarak yapılmış ön makas küpeleri nasıl nereye baglanmış bilgi yok, Benim kafamda'da benzer proje var ben mk 2 kasa için düşünüyorum henüz fizibil bir proje mevcut...

7. CEM50

Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor Kızdırma bujisinin açık kalma süresini yani ısıtma zamanını ayarlamaya yarıyor gösterge panelinde rezistans teli gibi bir simge vardır kontagı açtıgınızda bir süre (5 10 saniye kadar) yanık kalır bu sürede kızdırma bujilerine giden elektirik...
  8. CEM50

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor Röleler zaten elektirkçilerde max 5 lira ancak araç markası ne hikmetse fiyatı etkiliyor, sun hold olan rölenin içinde 85-86 kutupları arasındaki direnci kontrol edin 87a-87 platin agızlarını ve 30 numaranın hareket edip etmedigini hareketli...
  9. CEM50

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor İsteyerek olmadı zaten hava emişine tutulan üstübüyü motorun emme gücünü hafife alan arkadaş elinden kaçırdı.

10. CEM50

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor Ahmet bey faun'a eterli üstübüyü yutturdumuz ;D ;D ;D mazi canlandı ama ne motor varmış ilk harekette üstübü eksozdan alev topu olarak bir kaç saniye sonra çıktı.

11. CEM50

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor Bu röleler üniversal gibi görünüyor soket kısımları uyanlarla amper degerleri örtüşenlere elektirik malzemecilerine bakın (yalnız parça satan arkadaşların hangi arabaya takacan abi yaklaşımı size 1 liralık parçayı 5 liraya takmak ;D ;D ;D için ilk...
  12. CEM50

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor traş losyonu, deodorant gibi şeylermi ;D ;D ;D ahmet bey.

13. CEM50

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor Eger röleniz bu ise W124 kasa 5 silindirlilerle aynı.
  14. CEM50

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor Bu parça kodları kızdırma bujilerine ait röle bildiginiz sinyal flaşörü veya far rörelesi mantıgı ile çalışır sargıdan tel kopması yapmadıysa platinleri meme yapmış veya yapışmıştır kapagını dikkatlice açın platinlerini kontrol edin yenisi...
  15. CEM50

Ynt: Antalya'da Turbo Bakımı Yapan Yer Aranıyor 0100226379 BERU adet 20 lira gibi 0 250 202 045 BOSCH adet 24 lira gibi A 001 159 49 01 MERCEDES 35 lira gibi Mercedes w 202-203-210 -211- 212 kasalar M kasalar G kasalar sprinterlerin 2,0/4,0 CDİ bütün motorları bu kızdırma bujisini kullanıyor...

16. CEM50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ahmet bey hoş geldiniz.
  17. CEM50

fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum

Ynt: fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum Hamza bey öncelikle küçük bir rica lütfen küçük harf eger bizlere bagırmak gibi bir maksadınız yoksa, GC hangi modeli olursa olsun zevk aracıdır + hiç bir amerikan aracı tasarruf düşünülerek dizayn ve imal edilmemiştir hesabınızı çok iyi yapmanızı öneririm.
  18. CEM50

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' Sorununuz 2. vites seknkromeç sarısının aşınmasından kaynaklanmakta.

19. CEM50

ANADOLU ÖNCESİ TÜRKLERDE ŞEHİR VE MİMARLIK KİTABINA İHTİYACIM VAR

Ynt: ANADOLU ÖNCESİ TÜRKLERDE ŞEHİR VE MİMARLIK KİTABINA İHTİYACIM VAR Kitap bulunmuştur teşekkürler.
  20. CEM50

ANADOLU ÖNCESİ TÜRKLERDE ŞEHİR VE MİMARLIK KİTABINA İHTİYACIM VAR

Anadolu öncesi türklerde şehir ve mimarlık Yazarı MUSTAFA CEZAR 1977 İŞ BANKASI kültür yayını olarak basımı yapılmış kitap Hazırlayacagım bir sunumda gerekli elinde bulunan emanet verebilecek veya satacak olanların 14 ARALIK tarihine kadar kontakları rica olunur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri