Arama sonuçlarınız

1. CEM50

Defender 110 V8 (Reha Bey Yardım)

Ynt: Defender 110 V8 (Reha Bey Yardım) 300 tdi oldugundan eminmisiniz, sadece güzel sayılacak bir boya döşeme ve jant lastik var, vinç yok kilit vs muhtemelen yok ön far koruma kafeslerini bile yerlerine takma geregi duymamışlar ancak tırnaklarının deliklerini kapatmayı unutmuşlar + 5000'e...

2. CEM50

Yeşilöz

Ynt: Yeşilöz Ömer bey teşekkürler.
  3. CEM50

Yeşilöz

Ynt: Yeşilöz Güzel yerde buraya nasıl gidiliyo? nerde?

4. CEM50

"Başımız Sağolsun"

Ynt: "Başımız Sağolsun" Artık ne diyecegimizi bile bilemiyoruz VATAN SAG OLSUN Baş saglıgı dilemek kimin acısını dindirirki???
  5. CEM50

Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

Ynt: Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri.. Begenmek ne kelime içimizin yagları eridide ;D Bildigim kadarı ile bu makinanın hacmi 6 litrenin üstünde ve dizel olsa gerek malum motorin 4 lira hayaldi gerçek oldu. ;D ;D ;D

6. CEM50

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım Ruhsat almak için tüfek almanız gerekmiyor öncelikle ruhsat müracatınızı yapıp gerekli prosedürü tamamlayıp ruhsat şubeye baş vuruyorsunuz 3/10 gün arasında ruhsatınız çıkıyor yeni tüfek alacaksanız satın alma belgesi istiyorsunuz satın alma belgesi ile...

7. CEM50

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM Düzelü be ;D ;D ;D
  8. CEM50

Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

Ynt: Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri.. Hasan bey bu arada kullanılan motorda pancar motor ;D ;D ;D
  9. CEM50

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM Daha bi doç'u alamadınız hala düşünüyonuzmu ;D ;D ;D ihdiyar, valla dizel diycem diyemiyom motorin 4 liraya dayandı benzinli alıp lpg diycem tankın yeri sıkıntılı, Aski'nin(sanainin içinde) bahçe duvarının yanında kesik caminin karşısında 250 lik arazili çift kabin...

10. CEM50

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım Alacagınız tüfegin yurtiçinde ruhsatlanmış olması gerkiyor(sizinde geçerli bir ruhsatınızın olması gerekli) ruhsatı varsa her ikinizde(alıcı ve satıcı) tüfekle birlikte tüfek ruhsatının kayıtlı oldugu emniyet/jandarma birimine gidiyorsunuz karşılıklı matbu...

11. CEM50

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

Bir çok arkadaş işin zarf kısmını eleştirmiş munzarfla ilgili pek bir bilgi ve eleştiri yok, bir çogumuzun sahip oldugu veya olmak istedigi volvo otomobillerin kaçında volvoya ait motor var? kare kasa GC ler tofaş kartaldan dizayn olarak çokmu estetik? Defenderlerde sol cama yapışık araç...
  12. CEM50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Araçlar-jeep kısmında yeterli bilgi ve yardımı bolca bulabilirsiniz, bu arada hoş geldiniz.

13. CEM50

defenderımda bilinmeyen parça

Ynt: defenderımda bilinmeyen parça Aracınızın imal yeri ve yılını bilmiyorum ancak, bu parca ruhsatında 94 şasesinde 92 model yazan ingiltere imali aracımda gögüs sacında monteli idi,(kesin olmamakla birlikte su ayırıcı ve patikül filtresi)110 larda yakıt hattı aracın sagından degil solundan...
  14. CEM50

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Bol çamurlu günlerde kullanın tekeriniz hep yere bassın.
  15. CEM50

Büyük Acı.....

Ynt: Büyük Acı..... ‎17 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00, YER: TÜRKİYE - ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ, TÜRKLÜĞÜMÜZÜ GÖSTERİYORUZ! BAYRAKLARIMIZLA BİRLİKTE bir pazarınızıda çocuklarımıza ayıralım. KKTC - Girne Atatürk Heykeli.Adana – İstasyon Meydanı Afyonkarahisar -Zafer Meydanı(Kale Önü) Aksaray -...

16. CEM50

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Vaz geçme devam etme bahanesi olabilirmi ;D
  17. CEM50

JANT boya bakım kumlama öneriler

Ynt: JANT boya bakım kumlama öneriler Sn mertbirincioglu yalap şap ;D ;D ;D bu kadar oldu umarım seçiminizde yardımcı olur.
  18. CEM50

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Konu dışı belki ama ihale takip eden arkadaşlara bir sorum olacak daha dogrusu bir yardım talebi, Ankara öncelikli kırıkkale ikinci sırada mke satışlarında küçük veya orta büyüklükte (40-50 hp civarı) tarım traktörüne denk geldinizmi veya gelirseniz...

19. CEM50

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! Ha şu hareket ;D ;D ;D işaret parmagı ile orta parmak arasından arzı endam etmiş bir baş parmak, Ben bilmem modaratör bilir ::) ::) ;D
  20. CEM50

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Kasayı giydirmek mesele degil mesele olan ambulanslar kapalı kasa kamyonet olarak ruhsatlanmış faturalanmış araçlar 110 kasayı giydirseniz bile mevcut trafik ve tüv mevzuatına göre araç kamyonet oldugu için ruhsat çıkartamazsınız, Ancak çift kabin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri