Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender 110 V8 (Reha Bey Yardım)
300 tdi oldugundan eminmisiniz,
sadece güzel sayılacak bir boya döşeme ve jant lastik var,
vinç yok kilit vs muhtemelen yok ön far koruma kafeslerini bile yerlerine takma geregi duymamışlar ancak tırnaklarının deliklerini kapatmayı unutmuşlar + 5000'e...
Ynt: Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..
Begenmek ne kelime içimizin yagları eridide ;D
Bildigim kadarı ile bu makinanın hacmi 6 litrenin üstünde ve dizel olsa gerek malum motorin 4 lira hayaldi gerçek oldu. ;D ;D ;D
Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım
Ruhsat almak için tüfek almanız gerekmiyor öncelikle ruhsat müracatınızı yapıp gerekli prosedürü tamamlayıp ruhsat şubeye baş vuruyorsunuz 3/10 gün arasında ruhsatınız çıkıyor yeni tüfek alacaksanız satın alma belgesi istiyorsunuz satın alma belgesi ile...
Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM
Daha bi doç'u alamadınız hala düşünüyonuzmu ;D ;D ;D ihdiyar,
valla dizel diycem diyemiyom motorin 4 liraya dayandı benzinli alıp lpg diycem tankın yeri sıkıntılı,
Aski'nin(sanainin içinde) bahçe duvarının yanında kesik caminin karşısında 250 lik arazili çift kabin...
Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım
Alacagınız tüfegin yurtiçinde ruhsatlanmış olması gerkiyor(sizinde geçerli bir ruhsatınızın olması gerekli) ruhsatı varsa her ikinizde(alıcı ve satıcı) tüfekle birlikte tüfek ruhsatının kayıtlı oldugu emniyet/jandarma birimine gidiyorsunuz karşılıklı matbu...
Bir çok arkadaş işin zarf kısmını eleştirmiş munzarfla ilgili pek bir bilgi ve eleştiri yok,
bir çogumuzun sahip oldugu veya olmak istedigi volvo otomobillerin kaçında volvoya ait motor var?
kare kasa GC ler tofaş kartaldan dizayn olarak çokmu estetik?
Defenderlerde sol cama yapışık araç...
Ynt: defenderımda bilinmeyen parça
Aracınızın imal yeri ve yılını bilmiyorum ancak, bu parca ruhsatında 94 şasesinde 92 model yazan ingiltere imali aracımda gögüs sacında monteli idi,(kesin olmamakla birlikte su ayırıcı ve patikül filtresi)110 larda yakıt hattı aracın sagından degil solundan...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Konu dışı belki ama ihale takip eden arkadaşlara bir sorum olacak daha dogrusu bir yardım talebi,
Ankara öncelikli kırıkkale ikinci sırada mke satışlarında küçük veya orta büyüklükte (40-50 hp civarı) tarım traktörüne denk geldinizmi veya gelirseniz...
Ynt: Tam O Anda !!!
Ha şu hareket ;D ;D ;D işaret parmagı ile orta parmak arasından arzı endam etmiş bir baş parmak,
Ben bilmem modaratör bilir ::) ::) ;D
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Kasayı giydirmek mesele degil mesele olan ambulanslar kapalı kasa kamyonet olarak ruhsatlanmış faturalanmış araçlar 110 kasayı giydirseniz bile mevcut trafik ve tüv mevzuatına göre araç kamyonet oldugu için ruhsat çıkartamazsınız,
Ancak çift kabin...