Arama sonuçlarınız

1. CEM50

Süper Görüntü (VW - Amarok)

Ynt: Süper Görüntü (VW - Amarok) vw taro gibi olmaz sonu umarım mantık aynı al toyotadan ana kasayı ön çamurlukları kaputu kısmi olarak motoru degiştir çak gitsin.

2. CEM50

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Paranın konuştugu kesinde bu tip ihale malı satan yerlerdeki personelle enseye tokat .... parmak olmuş bazı şahıslar(şahıslar malum) yüzünden kaç kişi alacagı aracın içini dışını gerçekten inceleyebiliyor veya ilansız ihalelerden kaçımızın haberi...
  3. CEM50

REHA BEY YARDIM

Ynt: REHA BEY YARDIM Estafurullah ;D yakın zamana kadar V 8 leri bile karbüratörlü.

4. CEM50

110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)

Ynt: 110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II) İzlemedeyim ;D ;D ;D
  5. CEM50

REHA BEY YARDIM

Ynt: REHA BEY YARDIM

6. CEM50

REHA BEY YARDIM

Ynt: REHA BEY YARDIM Araç bahsettiginiz arızayı lpg'demi benzin'demi yapıyor yakıt geliyormu elektrik geliyormu bunları yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz,platin meksefe eski anadol araçların'ki kısmen uyuyor.

7. CEM50

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Motor 2,5 benzinliden modifiye edilerek dizele çevrilmiştir genelde silindir kapaklarında sorun vardır ömür olarak benzinlinin(kullanım şartlarına göre degişmekle beraber) yaklaşık 6 - 8/1 ömrü vardır,(buda yaklaşık 2,5 kat sıkıştırma oran farkından...
  8. CEM50

Ford Tourneo Connect ile 2600 Km'lik Gezi

Ynt: Ford Tourneo Connect ile 2600 Km'lik Gezi Yapılış amacı olarak kütle olarak motor teknolojisi olarak az yakması her iki araç içinde mümkün degil fiat 1,3 motorun 150,000'i göreni pek yok, connect üzerindeki 1,8 motor sierra dizel için yapılmış yaklaşık 30 yıllık bir teknolojiye sahip...
  9. CEM50

Defender Göğüsün Yolcu Bölümünden Su Alıyor

Ynt: Defender Göğüsün Yolcu Bölümünden Su Alıyor İşaretlediginiz yerden su alması bir tek şekilde mümkün, Daha yukarda ön camınızın katlanma menteşelerinin(aslında kullanılmayan)bulundugu yerden'ki burada cam kasası ile gövdeyi birleştiren 1 cm'lik bir boşluk var bu boşlugun ön tarafı ön camın...

10. CEM50

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Dizel tdi 300 veya puma degilse kesinlikle benzinli düz 2,5 dizel genel olarak ömrü kısa ve bazı kronikleşmiş sorunları var.

11. CEM50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu airboat aramıza hoş geldiniz air boat konusunda sizin için bir sıkıntı olmayacaksa deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz malum bilgi paylaşıldıkça çoğalır, bot gövdesini yaparken malzeme olarak (aliminyum,polyester,su kontrası) ne kullandınız motor...
  12. CEM50

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ''Kurt katırın kıymetini ne bilir çeker budunu yolar'' böylede bir ata sözümüz var.

13. CEM50

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! ;D ;D ;D
  14. CEM50

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu araçlar Kapalı kasa kamyonet görünüyor olsa gerek eger öyle ise tadilat prejesiyle belki açık kasaya çevrilebilir ancak 5 kapıya çevirmek mevzuata göre pek mümkün degil, Eger böyle bir olasılık olsaydı ankara antalya kayseri gibi yerlerde bu araçları...
  15. CEM50

Olympus C480 - Ses Problemi

Ynt: Belki yeri değil ama sormak zorundayım makinamda ses problemi var Hayyam pasajındaki (kasaplarla)tamircilerle bir görüşün tamir ücreti makina bedelinin %40-45 ni buluyorsa yeni bir makina bakının, muhtemelen objektif motor yataklarında veya dişlilerinde kum,silisyum benzeri partiküller...

16. CEM50

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! d
  17. CEM50

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! Uzun bir aradan sonra bir kaç kare (bazı arkadaşların hoşuna gitmeye billir) bu sefer börtü böcek yok ;D ;D ;D
  18. CEM50

Olympus C480 - Ses Problemi

Ynt: Belki yeri değil ama sormak zorundayım makinamda ses problemi var Sesten kastınız sürtünme benzeri bir sesmi yoksa tuş takımı ve çekim yaptıgını belirtir bir sesmi elektronik uyarı sesleri menü ayarlarından açılıp kapatılabilir, Diger sesler :'( :'( :'( ::) ::) ::) ;D ;D ;D

19. CEM50

Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek Marş basma süresi avans/platin ayarıyla direkt alakalıdır.
  20. CEM50

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Güle güle kullanın çok yoruldunuz duygusal ;D ;D ;D olarak ilk arazi her şeyi unutturacaktır, Küçük bir hatırlatma bu basamakları kullanacaksanız araziye girerken kapatmayı unutmayın pek hoş şeyler olmuyor (tecrübeyle sabittir ;D ;D ;D)trafiktede bazan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri