Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim Özellikle Gezenbilirin İstanbul ve çevresinde kamp yapılabiecek yerleri arayan gezenbilir üyelerine özgü bir kamp yayımlamayı düşünüyorum
İstanbulda araçsız ve motosikletsiz servislerle Şile-Ağva tarafında denize kenarlarında yahut ağaçlık ve yeşilliğin içinde güzel yerler bulabilirsiniz Bolu Abanta servislere bakmanızı öneririm
Birde burada bir grup varwhatsapp grubu onlara katılabilirsiniz
Teşekkür ederim bende 4x4 düşünmüyor değilim fakat motosikletsiz yinede olmaz görüşündeyim.7 yıldır otobüs,minimüs trafik yoktu hayatımda şimdi motosikleti eskisinden daha fazla arıyorum
İstanbul-Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı Dağcıların da antreman yeridir Oradaki kafenin karşısındaki patikadar tırmanın ve Zirvede yıldızların altında harika bir kamp imkanı
Patika ilerde küçük tırmanışlar ister
Ve bu manzarada şahane bir kamp yeri
Yolda biri var... Sayfamdan ulaşım...
Bayar Bey ve Süleyman Bey çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için Bayar Beyinde dediği gibi ben yazmadım fakat Buranın havası hissedilir derece doğaldır
Süleyman Bey çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Karadan,denizden yahut havadan seyehat eden tüm gezginlerin yolu açık olsun
Raporu buada sonlandırıyorum çok fazla detaya giremedim Bendeniz motosiklet gezginliğindne kampçılığa adım adım geçen biriyim bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi öğrenmek adına oluşturduğum sayfamda Yolda biri var... birşeyler öğrenebilir veya bana birşeyler öğretebilirsiniz Tüm gezginlerin...
İran kampı hemen akabinde Pürenli Yaylası kampı son sürat devam ederken bendeniz küçük bir kaza büyük bir travma yaşadım ve 5 aydır hastane ve ev olmak üzere 4 duvar arasında deyim yerindeyse stres geberttim Hastanede yanımdan ayrılmayan Ömer Aydoğan ile ki kendisi Motodesteğin kurucusu ve...
Ewet sizinle hem fikiriz 14 yıllık motosiklet hayatımda Harleyinden Shadowuna Dragstarından Viragosuna Karadeniz Batumundan Güneye Alanyalara turlamış biri olarak.(dileyen sayfama bakabilir Yolda biri var...)KTM in özellikle Enduroları çok iyidir Tabiki GS lerde de olan Yol tutuş telelever...
O zamana kadar iyi olursam bende oraya yakın olan Kardüz Yaylasında kamp yapmak isterim Pürenli Yaylası ile ilgili olarak yiyecek temin edebileceğiniz bir yer yok bu bizim doğa severler için büyük bir artı,Orman işletme müdürlüğüne yakın bir yer araçlardan yola kesilmiş kütükler düşebiliyor...