Arama sonuçlarınız

1. yoldabirivar

Kazdağları Sütüven,hasanboğuldu Dünya Harikalarından Diyarlar

Teşekkür ederim Özellikle Gezenbilirin İstanbul ve çevresinde kamp yapılabiecek yerleri arayan gezenbilir üyelerine özgü bir kamp yayımlamayı düşünüyorum

2. yoldabirivar

Rica ederim Yolda biri var dan selam söyleyin oradaki abilere kardeşlere

Rica ederim Yolda biri var dan selam söyleyin oradaki abilere kardeşlere
  3. yoldabirivar

İstanbulda araçsız ve motosikletsiz servislerle Şile-Ağva tarafında denize kenarlarında yahut...

İstanbulda araçsız ve motosikletsiz servislerle Şile-Ağva tarafında denize kenarlarında yahut ağaçlık ve yeşilliğin içinde güzel yerler bulabilirsiniz Bolu Abanta servislere bakmanızı öneririm Birde burada bir grup varwhatsapp grubu onlara katılabilirsiniz

4. yoldabirivar

Teşekkür ederim bende 4x4 düşünmüyor değilim fakat motosikletsiz yinede olmaz görüşündeyim.7 yıldır otobüs,minimüs trafik yoktu hayatımda şimdi motosikleti eskisinden daha fazla arıyorum
  5. yoldabirivar

Istanbul Çevresi Kamp Yeri Tavsiyesi

İstanbul-Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı Dağcıların da antreman yeridir Oradaki kafenin karşısındaki patikadar tırmanın ve Zirvede yıldızların altında harika bir kamp imkanı Patika ilerde küçük tırmanışlar ister Ve bu manzarada şahane bir kamp yeri Yolda biri var... Sayfamdan ulaşım...

6. yoldabirivar

Bayar Bey ve Süleyman Bey çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için Bayar Beyinde dediği gibi ben yazmadım fakat Buranın havası hissedilir derece doğaldır Süleyman Bey çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Karadan,denizden yahut havadan seyehat eden tüm gezginlerin yolu açık olsun

7. yoldabirivar

Raporu buada sonlandırıyorum çok fazla detaya giremedim Bendeniz motosiklet gezginliğindne kampçılığa adım adım geçen biriyim bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi öğrenmek adına oluşturduğum sayfamda Yolda biri var... birşeyler öğrenebilir veya bana birşeyler öğretebilirsiniz Tüm gezginlerin...

8. yoldabirivar

İran kampı hemen akabinde Pürenli Yaylası kampı son sürat devam ederken bendeniz küçük bir kaza büyük bir travma yaşadım ve 5 aydır hastane ve ev olmak üzere 4 duvar arasında deyim yerindeyse stres geberttim Hastanede yanımdan ayrılmayan Ömer Aydoğan ile ki kendisi Motodesteğin kurucusu ve...

9. yoldabirivar

Ktm Duke 125-200-250 ??

Ewet sizinle hem fikiriz 14 yıllık motosiklet hayatımda Harleyinden Shadowuna Dragstarından Viragosuna Karadeniz Batumundan Güneye Alanyalara turlamış biri olarak.(dileyen sayfama bakabilir Yolda biri var...)KTM in özellikle Enduroları çok iyidir Tabiki GS lerde de olan Yol tutuş telelever...
  10. yoldabirivar

İstifaaaaaaa, Bekle Beni Dünyaaaa!!!!

Sağlıklı ve bol maceralı geziler Sayfanızı inceledim oldukça güzel
  11. yoldabirivar

Erzurum Uluslararası Şelale Buz Tırmanışı Festivali 2017

Organizasyonda emeği geçen herkese saygılar Daha nicelerine

12. yoldabirivar

Yolda Biri Var Müthiş Doğasıyla Pürenli Yaylası

Sizin gezilerinizin güzelliği tarif edecek bir cümle bulamadım Size daha nice sağlıklı,bol maceralı geziler
  13. yoldabirivar

Çok teşekkür ederim iyileşirsem büyük bir memnuniyetle
  14. yoldabirivar

O zamana kadar iyi olursam bende oraya yakın olan Kardüz Yaylasında kamp yapmak isterim Pürenli Yaylası ile ilgili olarak yiyecek temin edebileceğiniz bir yer yok bu bizim doğa severler için büyük bir artı,Orman işletme müdürlüğüne yakın bir yer araçlardan yola kesilmiş kütükler düşebiliyor...

15. yoldabirivar

Kamp Çantası Seçimi Üzerine

Ben dikkatinizi markaya verdiğiniz kadar çantanın boyutuna da vermenizi öneiririm 80 LT çantanın dahi yetmediği dönemleri maalesef yaşayabiliyoruz
  16. yoldabirivar

Teşekkür ederim Sizin de Salda kampınız çok iyi[emoji106] Yolda biri var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri