Arama sonuçlarınız

1. yoldabirivar

70 Ten 7 Ye

Teşekkürler Sizin de gezilerinizin devamını dilerim Sağlıcakla

2. yoldabirivar

70 Ten 7 Ye

Yoldabirivar Olarak Minicamper,,motosikletiydi kullandığım tüm araçları sattım Harley Davidson kullanırken de TransAlp kullanırken de dediğim gibi hepsi demir yığınıdır sadece ARAÇTIR Gezmek,bilgilenmek ve bilgilendirmek AMAÇTIR Bende geçirdiğim trafik kazaları sebebiyle Yetmişten Yediye doğru...
  3. yoldabirivar

Mountainbiker's Photos

Selamlar Bende Minicamper,motosiklet gezileri arasına ufak bir bisiklet gezisi ekledim geçen hafta Bi önceki gezi motosikletle Yoros Kalesi idi Bu bisikletle Anadolu Hisarı gezimden Anadolu Hisarı Gezisi

4. yoldabirivar

Huzur Içinde Uyu, Melekler Yoldaşın Olsun Mehmet Ağabey...

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır metanet...
  5. yoldabirivar

Feci Kazada Karavanın Içinde Can Verdi...

Vefat edene Allahtan rahmet Geride kalanlara metanet dilerim

6. yoldabirivar

Haydi Gelin, Evimin Yanındaki Pescher See‘yi Havadan Görelim.

Güzel yer,güzel görüntüler,güzel paylaşım Sağlıcakla

7. yoldabirivar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Mantıklı mı derken İşten eve dönerken trafik kazası sakatlık,ölüm ıvır zıvır riskte risk Ben de motosiklet kulanıyorum mantıklı mı vs vs mantık çerçevesi içerisinde kalırsak dışarı çıkamayız Aç kalmaktan korkma gider bi yerde yarım ekmeğe tuvalet temizlersin gider bir yerde bulaşık yıkarsın...
  8. yoldabirivar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Mantıklı mı derken!!!Sigrotalı bir işim var yıllardır çalıştığım güzel 2 adet motosikletim var tatil günlerim çok borcum yok Sağlığım çok şükür yerinde haftanın 6 günü spor eski koşucuyum Tüm bunlara rağmen ''hERŞEYİ BIRAKIP PLASIZ ROTASIZ YOLA ÇIKMAMAK'' Bana bu çok mantıksız geliyor Normal bir...

9. yoldabirivar

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Çok dinlediğim rock gruplarındandır Pink Floyd '' Wish You Were Here'' Şarkısını arada mırıldanırım Bununla birlikte Pearl Jam da çok dinledirm Sağlıcakla

10. yoldabirivar

Ufak Bir Adımla Ufak Bir Gezi Yoros Kalesi

Teşekkür ederim sizin de paylaşımlarınızın güzellikle devam etmesi dileğiyle Sağlıcakla
  11. yoldabirivar

Ufak Bir Adımla Ufak Bir Gezi Yoros Kalesi

Selamlar motosiklet kazası peşine süre gelen sakatlıklar derken Kampçılıktan biraz uzak durduk ama gezilere,derin sulara devam ettik Bu gezim İstanbulun Beykoz ilçesinde bulunan Yoros Kalesi ne...Sizleri fotoğraflarla baş başa bırakıyorum İsteyen yurt içi ve yurt dışı gezi-kamp yazılarımı...

12. yoldabirivar

12-15 Ağustos Bergama Kozak Yaylası Gezimiz

Güzel yerde güzel konaklama Göktaşı yağmurunu seyretmeniz harika olmuş Sağlıcakla nicelerine
  13. yoldabirivar

Cbf 150'im Den Garip Sesler Geliyor

Egzantrik zinciri yada Subap ayarı istediğini düşünüyordum Ama ısınıp gitmemesi krank,pistona kadar inmiş arıza da olabilir İyi bir ustaya getirmen gerekir Biz düşüncelerimizi söyleriz ama tamirci olayı çözer Geç kalmamalısın sorun ve arıza büyüyebilir Cbf 6000 devire gelmeden kullan yağ...
  14. yoldabirivar

Ayasofya-i̇stanbul Tarih Manzarasında Deniz Sefası

Teşekkürler hocam sizi de hem karavanınızda hem motosikletinizde kazasız sağlıcaklı nice yollar

15. yoldabirivar

Ayasofya-i̇stanbul Tarih Manzarasında Deniz Sefası

Selamlar Yurtiçi ve yurtdışı gezi kamplar geride bırakalı çok olmuştu... Aldığım Dobloyu campermana çevirmiş geçen yıl ufak geziler yapmıştım Yoldabirivar dan Yolda biri var... takip edebiilirsiniz Koşu sporu ile yakından ilgilenen biriyim bacaklarda ön çaprazbağ menisküs ve kıkırdak srunları...
  16. yoldabirivar

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

99 model spporster kullanmış,Dünyanın en sağlam mc klubünde sürmüş biri olarak şunu söylerim:Kluplerde,eski toprak harleycilerle takılmayacaksanız hiç sorun değil Hatta !!! takılsanızda en fazla şakası,muhabbeti yapılır eski jenerasyon kalmadı neredeyse Harley bırakın suluyu elektoroniğe geçişte...
  17. yoldabirivar

Tüketim Alışkanlıklarımız Hakkında

Tabiat ihtiyaçlarımızı karşılar hırslarımızı değil Bu sebeple kaz tüyü giysiler de giyemedim,Vicdanım el vermediğinden kaz tüyü satışı yapan iş yerinden de ayrılmıştım(Defalarca tüyleri çekilir İlaç vb tedavilerle kaz yaşatılır sonra tekrar tüyleri çekilir bu işlem 3-5 kere kaz uyuşturulmadan...

18. yoldabirivar

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Selamlar Alışma-öğrenme aşamasında oldukça iddialı bir motor fena tork var ve harika bir motosiklet 21-17 Jant ebatlarıyla gerçek bir endurodur Yaklaşık 5 yıla yakın TransAlp 650 ile çokça karadeniz-Batum turu yapmıştım Şuan Karavanım CamperHan ile bazen de yayan geziyorum Endurocuların ilk...
  19. yoldabirivar

Karavanda Bulunması Gereken Malzemeler

Edindiğim tecrübelerimle şunu söylerim;Sadece ihtiyaçlar bu da kişiden kişiye değişir bu sebeple de ''Abartmayın''derim Yani çok açmayın ama çok kısmayın da Detaylara da bulaşmayın İşte tam bu noktada tecrübe devreye girer Tecrübe size ihtiyaçlarınızla hırslarınız arasındaki ayrımı gösterir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri