Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Ben nitelikli kahve içecilerin termost kullanmadığını izah ettim onlara hak verdiğimi,termostun kahve yapımında negatif yönlerini anlatmaya çalıştım zevkler ve renkler gibi tatlarda tartışılmaz
2 Ben termost ister Zojirushi olsun ister Stanley vs vs içine koyduğunuz kaynar su çok kısa bir süre...
Selam tüm gezginlere Az önce Karavan Fuarı için hafta sonu yasağı ile alakalı Tüyap iletişim merkezi ile iletişime geçtim
Bana söylenilen''Hafta içi açık akşam 18 e kadar,hafta sonu ise kapalı''Ki kendileri de hafta sonu ziyaret odaklı çalıştıklarından bu tarihe ayarlamışlar Farklı,güncel bir...
Dedimki''Termostan sıcak su ile kahve makinesine aktarım yaptığınızda uzun süre beklemek zorunda kalmassınız kısa sürede 12 V ile istediğiniz kahveye ulaşırsınız 12 V ile kahve yapımına alternatif bir çözüm sunmak istedim beyenirsiniz beyenmessiniz size kalmış ama ALAKA YOK DEMEK OLMAZ ''Şimdi...
Kendi öğüttüğüm kahve ile Moka pot ve French press vazgeçilmezdimdir İyi bir termostan sıcak su ile gazlı bir ısıtıcı ile ister araç içerisinde ister çadır içerisinde taze kahveler yapılabiliyor
12 V ile bu işi yapmakta da kararlıysanız şayet yanınıza iyi bir termos alın termosun içindeki kaynar...
*Sahra Çölünün en iyi travel zaman aralığı Eylül-Nisan arasıdır
*Sahra Çölünde oldukça fazla adventurer vardır kiralık 4×4 ler motorlar bulabilirsiniz
*5 Dk Deve turu 20 Dirhem
*Merzouga,Sahra Çölü için biçilmiş bir şehirdir
*Hurmaları lezzetlidir
*Şükran diyerek teşekkür etmiş oluyorsunuz...
Yolda biri var olarak bir günde 4 mevsimi yaşadığım Sahra gezimi geçen yıl bitirmiştim sayfam Sahra Çölü Gezisi detaylı olarak gezimi inceleyebilirsiniz Tüm paylaşımlarımda olduğu gibi bilmenizde faydalı olabilecek bazı kısa notları buraya yazıyorum birazda fotoğraf ekliyorum Herkese bol...
Konu zaman aşımına uğradı lakin yıllardır Stanleylerle vakit harcadım biri 0,53 Lt Master serisi birisi klasik 1.1 Yeşil...
Şimdi bir termos daha almam gerek biraz araştırdım ''Zojirushi''Çok ama çok methedildi testler vs vs çok iyi lakin kafamda termostun dayanıklılığı ile alakalı şüpeler var...
Derin bir nefes alıp dalıyorum....
*İstanbul merkeze ortalama 120 km Şile-Ağva-Kandıra devam edin yol sizi Salda Koyuna getirir
*Tuvalet vs yok
*Burası en güzel özelliğini tenhalığını yitirdi Şile-Ağvaya yolu düşenler Pazar günü dönüş için öğle saatlerininden sonraya kalmışlarla...
Öncelikle herkese bol maceralı gezi ve kamplar Gezi ve kampçılığın yanında yüzmenin de yeri aydır bende İki hafta öncesi oldukça ağrılı bir diş operasyonu,pasaport sıkıntıları ıvır zıvır derken yine Terapi gezisi attım İstanbul merkese ortalama 120 km Şile-Ağva-Kandıra devam ederken yol sizi bu...
Ürünün ne olduğu değil ne amaçlarla kullanıldığı önemlidir Bu ürünün içersinde kamp yapan birisi buna çadır der hayatını idame ettirir Başka biri de içerisinde giyinir soyunur giyinme örtüsü olur Extrem koşulların olmadığı koşullarda çadır amaçlı kullanılır Ben İran gezimde bunda yatıp kalkıp...
Sağol Yücel kardeş daha güzelleri size nasip olsun Sizinde serüvenlerinizin devamını dilerim
Güzel temenniniz için teşekkür ederim Eğlencesi gezmek kamp yapmak olan herkesin nefesi bol olsun
Öncelikle teşekkür ederim yorum ve bilgilendirme için Etiketi çıkardım şuan sadece kendi stickerim var
Evet vaktinde 4x4 ler buraları parkur parkur kullanıyorlarmış sonrasında yasaklanmış Gezide de belirttim imkanı olanların buraya arazi araçlarıyla gelmeleri ve çok geniş bir zaman ayırmalarını
Selam yoldaşlar Belki bilen bilir 2014 Mayıs ayında Tek motor Eşim ile birlikte Çanakkale-Edirne Turu akabinde Batum dahil karadeniz turu tamamlamıştım ve şükür imkanlar dahilinde kamp ve gezi serüvenlerime devam ediyorum
Zaman değişti,Kullanılan demir yığınları değişti Shadowlar,Dragstarlar.HD...
Fuara 1 günü gittim öğle yağmur ve kar yağışında...
Özgürlüğün kapitalizme boyun eğdirilişini gösteren bir sergi idi kişisel görüşüm bu yönde Yani tamam ev parasına,apartman parasına karavan olabilir...Parası olan insanların rahatından,keyfinden ödün vermeyecek pahalı ürünlerin satışı olabilir...