Arama sonuçlarınız

1. yoldabirivar

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Ne kadar para o kadar rahat başlığı altında özgürlüğün kapitalizme diz çöktürüldüğü bir sergİi olmuş KİŞİSEL BİR GÖRÜŞTÜR GİDEN GİDEMEYEN HERKESE İYİ EĞLENCELER

2. yoldabirivar

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Az önce aldım Umarım kaliteli bir organizasyon olur
  3. yoldabirivar

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Takip...

4. yoldabirivar

Yalovada Kamp Alanı

Daha nicelerine sağlıcakla Paylaşım için teşekkürler
  5. yoldabirivar

Salda Gölü Gezisi Ve Kampı

Sizin adınızı üzüldüm inş bidahaki sefere Mevsimlik gezi alanlarında yaşanılan bir durum Piknik alanlarında kamp yapanların yaşadığı sorun gibi pazar günü öğle saati 10,11 den sonraki darbede gibi

6. yoldabirivar

Faydalı olabildiysek ne mutlu Bilgi paylaştıkça çoğalır

7. yoldabirivar

Havası,suyu,atmosferi harika İnsan da güzel olsa keşke Gezdiğim yerleri tekrarladığımda ''Önceden daha güzeldi''Demek istemiyorum
  8. yoldabirivar

Doğa artık tüketilen kaynaklarının yerini dolduramıyor...Bilinçsiz,bencil,gereksiz tüketim aldı başını gidiyor...
  9. yoldabirivar

Kaz Tüyü Nasıl Elde Ediliyor? !!!!!! Vahşet +18

Konu çok eski fakat sosyal hayatımla bir ilişiği olduğundan şunları yazmak isterim ''Milyonda Bir'' Başlık adı altında Milyonlarca canlı türünden biri olan insan kendi türüne zarar verdiği yetmiyor gibi birde diğer canlı türlerine veriyor... Hadi sizi yada hadi bizi anladık biz bize zarar...

10. yoldabirivar

Çocuklarımızı güzel yetiştirelim çocuklarımız da inşAllah çocuklarını güzel yetiştirir Temiz bilinçli bir jenerasyon oluşması dileğiyle

11. yoldabirivar

Göldeki kirlilikten demek istediğim insanların idrarlarını ihtiyaçlarını gölde gidermeleri neticesinde gözle görülmeyen bir kirlilik Gözle görülen kirlilikler de azımsanacak değil Sigara paketleri,alkol şişeleri,karpuz kabukları Türkiye nin Maldivleri dedikleri bir yer yani ufak bir karpuz...
  12. yoldabirivar

Faydası olan bazı bilgileri buraya not düşeceğim Gezi ve kamp ile ilgili bazı kişisel felsefi bakış açım ve düşüncelerimi Yolda biri var... Sayfamdan okuyabilirsiniz Salda Gölü ne nasıl gidilir,haritadaki yeri,ulaşım bilgileri vb gibi bilgileri tonlarca sayfalarda bulabilirsiniz Ben ne vaktinizi...

13. yoldabirivar

D-915 Bayburt Of Yolun u paylaştığım Ali Abimin daveti üzerine Salda Gölü ne kamp ve geziye gittim Esasen Gezi ve kamp bahane maksat Ali Abi yi görmek Ali Abi forumlar da göremeyeceğiniz kişilerdendir Çok bilgili bir avcı,gecesi gündüzü doğa olan harika bir insandır Geçen ay yine bir Enduro...
  14. yoldabirivar

D-915 Bayburt Of Yolu Dünyanın En Tehlikeli Yolunda Biri Var

Bayburt Of yolundan sonra tekrar Trabzona doğru hareket ettim gece 12 ye yakın güzel bir sahilde kamp attım ve rotamı tamamladım '][/URL] '][/URL] 2.5 Günde 3000 km ortalama cbf 150 sürdüm günde 1070 km ye yakın 19 saat motor sürdüm Ben bir doğa sever olarak sağlığıma çok dikkat eden biriyim...
  15. yoldabirivar

'][/URL] '][/URL] '][/URL]

16. yoldabirivar

Burdan gerisi D-915 Bayburt Of Yoluna ait fotoğraflar '][/URL] '][/URL] '][/URL]
  17. yoldabirivar

Yerli yabancı bir çok sitede gezi ve kamp paylaşımı yapan biriyim ”Bilgi paylaştıkça çoğalır”Gezilerimi paylaştığım yabancı bir siteden Rus bir arkadaşın yıllar önceki tavsiyesi planlarım arasındaydı Ve Yolda Biri Var dı Bayramın ilk sabahı namazdan sonra sabah saat 5-6 gibi yola çıkmıştım...
  18. yoldabirivar

Karadeniz Detaylı Kamp Önemlİ!

'][/URL] Ben kaplumbağa stili evimi sırtımda taşıyorum kamp yapıyorum Otell pansiyon fiyatlarını bilmiyorum 2014 yada,15 yıllarıydı Batuma girişte 15 TL Para ödedim '][/URL] Giriş için Türk vatandaşları yalnızca kimlikleri ile girebiliyor Giriş esnasında biraz sıra bekleyebiliyorsunuz Dönüşte...

19. yoldabirivar

Karadeniz Detaylı Kamp Önemlİ!

İki kere Karadeniz biri Batum dahil olmak üzere doyumsuz harika yerler mevcut Benim özellikle keyif aldığım yer Kastamonu Ilıca Şelalesi Buraya ara ara gidiyorum İstanbula 450-500 km arası '][/URL] '][/URL]
  20. yoldabirivar

Şubat Ayı Erzurum Akdağ Köyü Bir Gece Çadırlı Kamp

Güzel paylaşımlar Daha nicelerine sağlıcakla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu