Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika yerde harika bir kamp olmuş Sağlıcakla daha nicelerine
Dünyanın en tehlikeli yolları arasında yer alan bazı sitelerce en tehlikesidir D 915 Yolu bu sene benim motosiklet rotamda yer alıyor
Yücel Bey bende sizin gezilerini buraya üye olduğum zamandan ara ara okurum evt YBr den güzel bir karavan maceranız var devamını sağlıcakla bekleriz
Ben Batuma tek motor eşimle gittim yanımda bir bayanla Kastamonu da telefonun çekmediği evin olmadığı yerlerde kamp ve geziler yaptım Bu yazıyı...
Araba ile rahat bir şekilde varılabilir
Genelde kamp alanları 5,10,15 km merkez ilçeye yakın yollar engebeli oluyor çoğu gittiğim yerde böyle idi fakat Suuçtu Şelalesine gidişte bozuk yollar yok.
Benim gittiğim yerler zevke göre alan etrafında gezdiğim arazi toz toprak yerler
Belediye otobüsleri...
Yolda biri var olarak bu kampımda da yalnızdım:smiley:
Şimdi bazıları diyor
YBR ile gidilir mi ??? - Honda xl 650 TransAlpinden Harley 883 üne Amerikan Shadowuna kullanmış biri olarak Altını çize çize belirtirim ki Motosikletlerimiz ve 4x4 lerimiz hepsi birer demir yığınıdır hiç biri amaç...
Yolda biri var olarak geçen hafta yapmış olduğum harika kampı sizlerle paylaşıyorum Bursa Suuçtu Şelalesi...
Gezimdeki atmosferi anlatmaya gerçekten kelimeler yetmez Eski zamanlarda motosiklete başladığım zamanlarda gitmekten hoşlanırdım bu gezimde de yolda olmaktan çok hoşlandım motordan inmek...
Gezilerinize ara ara bakıyorum bazı bazı sorunlar yaşasanızda ki evli bekar muhabbetleri bol sabır ve bol maceralı geziler
Çok doğru söylüyorsunuz Kış kamplarını sevmemin bir nedeni de budur
Yolun bittiği yerde 4X4 başlar...Ben ulaşabileceğim yere araçla sonrasında yaz kış farketmez satlerce...
Başkan seçebileceğimiz bir doğa sever ile yola çıkmam gibi bir yargı oluşmasın
Gürültüsüz,müziksiz,tartışmasız yalnızca kendim ile baş başa yıldızların altında yetecek kadar ateşin(fazla değil)karşısında hayvanların seslerini dinlemek bunlardan hoşlanırım Güzel insanlarla güzel gezilerimizde...
Kamp yapmayı sevdiğimden,doğa ile kendim ile baş başa olabileceğim doğal bir atmosfer için yalnız yapıyorum Ara ara 2,3 kişi ile eş dost ile yapmışlım var okadar
Bilinen meşur gruplar çağırır arada müzikli içecekli danslı mangallı kamplara ama ben buralara sadece doğa için doğal bir atmosfer...
İnönü Yaylası yaz mevsüminde piknikçi akınına uğrar Kocaelinde böyle güzel kamp alanları fazlasıyla mevcut İnönü Yaylası Menekşe,Molla Yakuplu adını daha hatırlayamadığım bir çok yere daha önce de gittim benim için son bahar ve kış kampları önceliklidir doğa ile daha fazla baş başa kalırsınız ve...
Geçen hafta aralığın ilk haftası Kocaeline bağlı İnönü Yaylasında gerçekleştirdiğim bu kamp bol virajlı yollarıyla,tozu toprağı çamuruyla soğuk ve doğal atmosferi ile maralı bir kamptı
Öncelikle Kamp alanının son 10-15 km si bol virajlı stabilize yollardan oluşur
Kocaeli,Düzce tarafı eylül...
İnönü Yaylasında harika bir kamp attım muhtemelen yarına paylaşırım Şimdilik size bir fotoğraf bırakıyorum Yoldaşların yolları açık kampları maceralı olsun
']http://[/URL]
Ballıkayalar Tabiat Parkı na gidilirse şayet güzel bir terkking ile karşıdaki dağın zirvesine çıkın kendinizle başbaşa kalabileceğiniz harika bir alandır
Defalarca çıkmış biri olarak orada yol işaretlerimiz mevcuttur Yaz ve kış kampına gelince ben kış kampını hiçbir şeye değişmem
Bunun haricinde...
Markacılığı şuculuğu buculuğu boş verelim araştıralım okuyalım ve en garantisi KTM almak isteyenler gitsinler Hasanpaşa da motorunu servise sokanlarla danışsınlar bakalım...
Bu arada Balıkesirimizi güzel vatanımızın güzel yeri hakkında böyle çirkin bir cümle sarfetmeyin
640 efsanedir Öyledir ki depolarında parça yığınları vardır çünkü 640 arıza vermeyen harika bir motordur.
Fakat ilerleyen zamanla sadece KTM değil performans fiyat,arz talep,maliyet hesaplarına giriştiler firmaların rekabeti arttırmaları da bunda önemli rol aldı
Ürünleri hazırlarken yedek...
Gerçekten çok üzücü Balta girmemiş ormanlar,tırmanış ve zirvede kimsesiz tertemiz doğa ile kendim ile kamplar tercihim olsa da eşi ile çocuk ile gidilecek yerlerin azalması beni yıpratıyor
İnsanların yere attığı pis çöplerden ziyade...Çöpü yere atan PİS İnsanları görmek istemiyorum