Arama sonuçlarınız

1. yoldabirivar

Poyrazköyde Harika Bir Kamp

Selamlar Yolda Biri Var olarak çok şükür sağlık ve imkanlar el verdikçe kamp yapıyorum Son 2 Ayda 6.Kampım oldu Malumunuz aynı civarda bir kamp daha yapmış yayımlamıştım Bu kamı plaj yerine daha önce yüzmeye gittiğim harika bir koy da attım Sizleri birkaç fotoğrafla baş başa bırakıyorum Kampım...

2. yoldabirivar

İlk Kampımızı Yaptık..

Daha nicelerine sağlıcakla sevindim bu yoldaki ilk adımınıza
  3. yoldabirivar

Ballıkayalar Tabiat Parkında Geleneksel Bir Kamp

Çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için Sorularına gelince Quechua 2.2 kg lik 2 kişilik çadır ki içerisine bazen kamp malzemelerimin yanında ateş etrafındaki taşları sıcaklığı arttırsın diye koyduğum aynı zamanda iki kişi uyuduğum zamanlar oldu mesafe darlık genişlik boyutlarına alışığım...

4. yoldabirivar

Estağfurullah gücümüzce birşeyler yapıyoruz size çok daha iyileri
  5. yoldabirivar

Son iki adet harika fotoğrafla tüm gezi,kampçı yoldaşlara bol maceralı kamplar dilerim

6. yoldabirivar

Yollardaki işaretler sizi zirveye getirir İşaret koymak iyidir ben taşları bozulmucak şekilde dizip kendi yolumu oluştururum Sabahı uyanıp dereye şelaleye doğru bir trekkin yapıyoruz su harika

7. yoldabirivar

Yolda biri var olarak Gebzede Kocaeline bağlı Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında yine harika bir kamp yaptım İstanbul Çamlıca,Üsküdar istikametine yaklaşık 60 km mesafesiyle İstanbullular için harika bir alandır İstanbul rotasyonu alanlarında gittiğim onlarca kamp alanlarından favori yerim...
  8. yoldabirivar

Bayramda Kapm Tatiline Gideceklere Söylemler

Özellikle kamp hayatına yeni başlayıp otel odası parasına çayıra çimene para verenlerin sorunlarıdır bunlar güvenlik wc elektrik gibi bazı bazı nedenlerle...Zamanla yalnızlaşma yıldızların altına feyz veren harika atmosferler keşfetmeye başnanınca bu sorunlar ortadan kalkacaktır Özellikle şunu...
  9. yoldabirivar

Yolda Biri Var Menekşe Yaylasında

Yoldaş böyle stabilize uzun bir yol var önünüzde Yolda kalmışlığı örnek bir misafirperverliğe dönüştüren güzel Abimize saygılar selamlar sevgiler

10. yoldabirivar

Yolda Biri Var Menekşe Yaylasında

Selam olsun tüm gezici ve kampçılara Bu gezim yıllardır yaptığım geziler içerisinde ilk defa yolda kalınmışlığın olduğu bir gezimdi... Akabinde olanlar yolda kalmışlıktan harika bir misafirperverlik örneğiydi... Yolda biri var olarak Yolda biri var... tüm gezilerimde '' * '' simgesi ile...

11. yoldabirivar

Bildiklerimi Paylaşmak Bilmediklerimi Öğrenmek

Çok çok teşekkür ederim destekleyici yorumunuz için Güzel gezi ve kamplar dilerim
  12. yoldabirivar

İstanbulda Mahkumları

Estağfurullah Sorularınıza gelicek olursak İzin isterseniz izin vermezler...Poyrazköy bayanlar plajına yakın Bayanlar plajına giriş akşam 6 ila sabah 8 arası bedeva WC var mı bilmiyorum benim alternatif çözümüm var böyle durumlara Poyrazköyde plaj harici bir çok kamp yapılacak ve yüzülecek...

13. yoldabirivar

İstanbulda Mahkumları

Hacıllı Şelalesi Kampı İstanbul Şile Ağva Eskiden çekmiş olduğum kamp alanları fotoğraflarına ulaşamıyorum Düzce,Bolu,Mudurnu İstanbula yakın harika kamp yerleri bulabileceğiniz üç yerdir Pürenli,Kardüz yaylaları,Abanat,Aladağları,7 Gölleri ve daha hatırlayamadığım bir çok kamp alanları...
  14. yoldabirivar

İstanbulda Mahkumları

İstanbul Poyrazköy Plaj
  15. yoldabirivar

İstanbulda Mahkumları

Kilimli Koyu Kampı İstanbul Şile Ağva

16. yoldabirivar

İstanbulda Mahkumları

Evet sevgili gezenbilir üyeleri '' İstanbul Mahkumları '' adı altında açtığım bu konuda tema İstanbulun stresi kornası trafiği kavga ve gürültülerinni yanında güzel bir yer olmasıdır Tabiki bir Karadeniz yaylalarımız yok gece ve gündüz bir günde 4 mevsimi yaşayabileceğimiz bir coğrafyada da...
  17. yoldabirivar

Sevgili Gezenbilir Üyeleri İçin

Sevgili gezenbilir üyeleri sitemizde İstanbul da kampçılığa yeni yelken atan bir kitle var çoğu İstanbul ikametli ve İstanbulda kamp yapılacak yer bulma gibi sıkıntıları forumda oldukça sık rastlanılıyor Tamam yaşadığımız yer bir Kastamonu Ilıca Trabzon yaylalar Rize dağlar değil ama İstanbulda...

18. yoldabirivar

Sevgili Gezenbilir Üyeleri Şile-ağva Kampımız

Öncelike tüm gezenlere selam olsun Ben Recep Sitede birçok gezi raporum mevcuttur Yolda biri var... Sayfamdan da tanıyacağınız üzere Bu gezimi sizlere paylaşma maksadım tamıyle İstanbul da trafik ve 4 duvar arasında mahkum kalmış gezici dostlarıma bilgi paylaşımıdır İstanbulda yakın nerelerde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri