Arama sonuçlarınız

1. yoldabirivar

Yolda Biri Var Irana Gidiyor

Evet irana yatırılan bu ücret geri alınılabilir Fakar iranda 250 cc yasak ve oraya girişte sizlerden sanırım bir ücret alınacak İşte bu ücreti geri almak bakımından başka ülkeleri ziyaret önemli rol oynuyor Size güle güle yolculuklar umarım gezinizi paylaşabilirsiniz Yolda biri var...

2. yoldabirivar

Kamplarda Uyulması Gereken Kurallar

2 hafta kadar önce Pürenli Yaylasına oldukça soğuk bir havada iki arkadaş tüm o engebeli balçıklı yolları motosikletlerimizle aşıp piknik alanına geldiğimizde jeeplerle bilmem nelerle aynı sizin tabirinize uyan birilerini gördük full gore-tex Kamp adambını bırakın insanlıktandır bu gittik bir...
  3. yoldabirivar

Salda Gölü Kampı Ve Videosu

Harika...

4. yoldabirivar

Ödemiş, Birgi, Gölcükte Kamp

Gölcükte askerlik yaptım bunun yanı sıra Düzce,Mudurnu,İzmit,Abant Bolu ve daha bir çok yakın çevrede kimi zaman yalnız kimi zaman eş dost ile kamp yaptım...Hatta İran'da yalnız kamplarım da mevcuttur Gidilen çoğu yerde insanlar kamp hayatına alışık olmadığından güvenli değil derler Neticede...
  5. yoldabirivar

Yolda Biri Var Müthiş Doğasıyla Pürenli Yaylası

Aleykum Selam Çok teşekkür ederim güzel ve destekleyici yorumunuz için Ben bu aralar kış kampına odaklanmak istiyorum ve maalesef motosikletimin giremeyeceği yerler Niva ile karda kışta gitmenin çok eğlenceli olacağını düşünüyorum

6. yoldabirivar

Yolda Biri Var Müthiş Doğasıyla Pürenli Yaylası

Selam olsun tüm gezginlere...Yolda biri var olarak gerçekleştirdiğim Bol virajlı kimi zaman karlı kimi zaman çamura batmış bir vaziyette gerçekleştirmiş olduğum bol maceralı gezimi sizlerle paylaşmak istiyorum Daha fazlası için Yolda biri var aşağıdaki linkte sayfamı ziyaret edebilirsiniz Şunu...

7. yoldabirivar

İrana sırt çantamsı ile yalnız olarak gerçekleştirmiş olduğum 8 gece 9 günlük gezim de ve bunun da öncesi İran ile ilgili okudğum bir çok kitap döküman ve yaşadıklarım itibari ile bir çok yerde paylaştığım düşünceyi burada da paylaşacağım İranda iken beni arayıp soran arkadaşlar oldu ve...
  8. yoldabirivar

Bildiklerimi öğrenmek bilmediklerimi öğrenme düşüncesiyle kısa bir aradan sonra İran gezimden bazı notları sizlerle paylaşmak istiyorum İnternette tonlarca döküman var İran gezisi ile ilgili Binlerce olan yazılar arasına bende bir yenisini ekleyip sizin vaktinizi almak istemiyodum dolayısıyla...

9. yoldabirivar

Ktm Duke 125-200-250 ??

Tecrübe ile sabittir KTM Servise işiniz düşene kadar iyidir. Hala aklınozda soru varsa gidin Super Moto Kadıköye (servis bölümüne) motosikleti serviste olanlarla ile konuşun... Showroom a gitmeden önce mutlaka bunu yapın C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. yoldabirivar

Gezilerimin bir kosmını bırada siz değerli gezgibler ile de paylaşmak istiyorum İrana yalnız sırt çantam ile geldim İran müthiş güvenli ve misafir perver bir yerdir Uçakta tanıştığım bu güzel kız bana çok yardım etti İlk olarak Hat aldım İran cell Kız da Tahrana gidiyordu ve beni Azadi Meydanına...
  11. yoldabirivar

12 Eylül 2016 Yani geçtiğimiz Kurban Bayramında İrana motosiklet ile solo gezi yapacaktım bunun için motosikletümin yagını,antifirizini,daha öncesi bujileri,arka silindir üst keçesini değiştirdim..İş yerinden 3 gün daha izin alamamın yanı sıra Türkiye Turing kurumuna 200 USD yatırmam gerekince...

12. yoldabirivar

Düzce,mudurnu,abant Dağ Dere Tepe Viraj Gittik

Düzce yaylalar,Mudurnu,Abant 1 gece kamplı Orman ve dağ yollarıyla dolu mıcırlı virajlı yollar ağırlık gezimden bir kaç fotoğraf paylaşıyorum '] http://[/URL] ']http://[/URL] ']http://[/URL] Arkadaşlar birçok sitede gezilerimi yayımlamak çok vakit ve kota alıyor bu sebeple birkaç fotoğraf...
  13. yoldabirivar

Yolda Biri Var… – Kullandığımız Bütün Motosikletler Amaç Değil Araçtır Hepsi Birer Demir Yığınıdır

Gökan Bey çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için küçük paralara büyük yerler gezilebiliyor yeterki reklamların cebimizdeki paraya gözlerini dikmiş olduğunu unutmayalım C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yoldabirivar

2 Yamaha Tenere 660z Ile Toros Dağları’nda Motosiklet Gezisi

Şahane geziler şahane fotoğraflar

15. yoldabirivar

Başlangıç Motorsikleti Olarak Süpertenere 660z

Trafikte her hangi bir araçla olan tecrübeniz çok önemli bu noktada Mesela tecrübeli otomobil kullanıcıları ani gelişen olumsuzluklarda panik yapmadan durumu telafi edebilir ve zamanında hamle yapabilir Buna eşdeğer olarak motosiklette saliseler öncesi müdahale hayati değer taşıyabilir C6603...
  16. yoldabirivar

Başlangıç Motorsikleti Olarak Süpertenere 660z

Yamaha Virago 535 ile başlamış Ve arkadaşıma Yamaha Dragstar 650 ile motosiklet kullanmayı öğretmiş biri olarak şunu altını çizerek söyleyeyim Trafikte araç sürmüş iseniz olabilitesi oldukça fazla C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. yoldabirivar

Yeni Katılana Chopper Önerisi

Honda shadowun 600 cc olan VT limited edition modelinden bahswdiyorsanız sakınnn!!! 750 shadowlar çok iyidir Birde bakın motosiklet işi bildiğiniz gibi ekonomik değildir Neden japon az bpzulır sık sık bozulan yolda vibrasyondan vidaları dökülen motorları ustalardan alamazsınız Servis 3 gün der...

18. yoldabirivar

Bildiklerimi Paylaşmak Bilmediklerimi Öğrenmek

Öneriniz için çok teşekkür ederim yerli yabancı bazı motosiklet forumlarında da bu paylaşımların çoğu mevcut gezilerimi motosiklet ile yaptığımdan ilk etap oralarda paylaştım GEZENBİLİR formu benim için hepsinden farklı çünkü 4x4 olsun karavan olsun motosiklet olsun hepsi birer araç AMAÇ değil...
  19. yoldabirivar

Yolda Biri Var… – Kullandığımız Bütün Motosikletler Amaç Değil Araçtır Hepsi Birer Demir Yığınıdır

Yolda biri var... C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR