Arama sonuçlarınız

1. ugurakay

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Katilimci listesinde hymer venk disinda kimse yok mu

2. ugurakay

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

selamlar. internet tarayıcısı Chrome ise hata mesajı veriyor. IE de sorun yok. saygılar
  3. ugurakay

Çekme Karavan Hakkında Aklımdaki Sorular

merhaba. %10 mertebesini ilk defa duyuyorum. max 75kg bilgisi hem yerli hem de yabancı kaynaklarda mevcut. Bu ağırlıktaki karavanı otomatik araçla çekecekseniz, umarım şanzıman sizin markada ucuzdur. servis veya ustanızla görüşmenizi öneririm. saygılar

4. ugurakay

1.2 Araç Ve Çekme Karavan

selam. estetik azdır ama güney karavana bakabilirsiniz. saygılar
  5. ugurakay

Dsg Vitesle Karavan Çekme

selam.nasış insanın fazla kiloları eklemleri yorarsa, ek ağırlıklar da motor ve sanzımanları yorar. çekerken manuel modda kullanıp, vites degişim sayısını azaltmak değişim masraf vadesini uzatacaktır. saygılar

6. ugurakay

Çekme Karavan Için Kamping Dışı Kamp Alanları

selam. edremit assos arası kıyıyı tavsiye ederim. çoğunluğu aile işletmesi restoran yandaki boş zeytinlikleri vasıfsız kamping alanı olrak kullanıyorlar. şartlar çok iyi değil ancak doğa ve deniz muhtesem. güneyde milas ören güzeldi.

7. ugurakay

İlk Karavanım Erba 3.40 (haftasonu Karavanı)

selamlar geçen ilandaki sizin laravanınız mıydı ?
  8. ugurakay

Garip 2018...

sorun çıkmazsa 28 nisanda boluda kışlayan karavanımıza kavuşuyor ve 1 Mayısta izmire getiriyoruz.
  9. ugurakay

Karaburun Kampı

çok güzel. yer ve yol ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz. yol geçen sene çok kötüydü. saygılar

10. ugurakay

750 Kg Altı Diye Satılan Ancak 850-950 Kg Olan 2. El Avrupa Karavanlarla Seyahat Ve Belge Sorunu

selam. etiketler yoksa cep telefonunda kantar görüntülerini saklamak olabilir. saygılar

11. ugurakay

Çekme Karavan Araca Göre Kg Yardımı

Outfit Matching Car and Caravan sitesinden kontrol edebilirsiniz. şu prensibi unutmayın "alabileceğiniz en büyük&güçlü aracı, yetinebileceğiniz en küçük karavanı alın" karavan gibi ek yükler şanzımanların ömürlerini kısaltıyor. manuel vitese geçiş yapmayı düşünmezseniz, dsg yi manuelde mümkün...
  12. ugurakay

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

karavanınızda el freni varsa, kaplinin arkasındaki körük sistemine bağlı fren sistemi de olabilir. üreticiye sordunuz mu? saygılar

13. ugurakay

May Karavan

ilanı inceledim. agırlık acısından şasi önemli. markası yok. kaplin ve dingil alko ise şasi çelik profilden yapma olabilir mi? karavanın planı güzel erbadaki gibi ağırlık merkezi önde değil gibi gözüküyor. konttplak iyi haber. önde sabit cam olabilir. tebrikler saygılar
  14. ugurakay

May Karavan

böyle birşey başıma gelirse umudum istasyondaki yoğunluktan aracı ayırmadan yapılacak katar yük kontrolü :) amin
  15. ugurakay

5.25 Çekme Karavan Ile Gezilir Mi?

selam. doğru anladıysam önerim şu olacak : seçtiğiniz arsa sabit yaşam için konteynır 3×4m veya 3x7m (8KTL-12KTL) dilediğinizde gezmek için pino2010, güney midi. sağlıklı mutlu bir emeklilik dilerim. saygılar

16. ugurakay

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

bende M1(binek) sınıfı OGS var. gişelerdeki sirenden sonra hesabıma bakıyorum ve binek M1 ücreti kesilmiş oluyor. TCK nın web sitesinden kontrollerime göre herhangi bir ceza kesilmiş değil. şöyle varsayıyorum! : sirenden sonra görevli kameraya bakıyor, araç ve römorkun plakasını aynı olduğunu...
  17. ugurakay

merhaba Yücel bey, HGS/OGS'niz M1(binek) değil mi? karavansız çıkmıyorum diyerek doğrudan M3 mü aldınız :) Bizim karavanlar O1 olduğu için dingili sayılmamalı diye düşünüyorum. Tır ve çekici kamyonların dorseleri plakalı biliyorsunuz. 3 dingilli kamyonlar yüksüzken 2 dingil basar. bu durumda...
  18. ugurakay

merhaba inişli çıkışlı yol için bilgi verebilirim: karavan erba 340, araç scenic 1,5dci. rota izmir-bursa-bolu. klima yolcu ve eşya yok. ortalama normalde 4,5 - 5,0 olması gerekirken 7,0 oldu. yazın klima açık ve yüklüyken izmirden denizli ve edremit rotalarında 6,5 lt olmuştu. bilgilerinize

19. ugurakay

o yolda linea 1.6D sanırım 6 lt civarında yakar. bu da yaklaşık %50 artım oluyor.
  20. ugurakay

sssanırım başlığı yanlış bölüme açmışım. aşağıda otoyol a.ş. tecrübemi aktarıyorum. merhabalar, nisan2016 dan beri kullandığım ruhsatsız (araç plakam takılı) çekme karavanım ile KGM'ye ait otoyollardan geçişim şu şekilde oluyordu: - optik sistem OGS cihazından M1 etiketini okuyor, - aynı optik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri