Arama sonuçlarınız

1. ugurakay

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

merhabalar çekme karavan ile OGS çıkışı yaptığımda, ogs önce normal ötüyor, hemen sonra gişeden bir alarm sesi geliyor. 15 gündür ceza ve sistemde bir kaçak geçiş gözükmedi. umarım hiç olmaz :)

2. ugurakay

Kim Nerede?

Merhaba Yücel bey, Eskisehir Kütahya tarafına ufak bir gezi planlıyorum. Çekme karavanında elektrik yok ve iki küçük kızım kampingleri gerekli kılıyor. Eskişehir yakınlarındaki milli park dışında bir yer bulamadım. Sizin tavsiye edebileceğiniz yer var mi? Pir-i yazı dizilerini keyifle takip...
  3. ugurakay

Çekme Karavan Ve Ruhsat

araç konusunda bir uyarım olacak. konustugum otomatik sanzıman ustaları karavan çekiceksem aracın düz vites olması gerektiğini söylemişlerdi. ek ağırlığın tüm otomatik şanzıman ömürlerini ciddi olarak azaltıyormuş. saygılar

4. ugurakay

Çekme Karavan Ve Ruhsat

araç konusunda bir uyarım olacak. konustugum otomatik sanzıman ustaları karavan çekiceksem aracın düz vites olması gerektiğini söylemişlerdi. ek ağırlığın tüm otomatik şanzıman ömürlerini ciddi olarak azaltıyormuş. saygılar
  5. ugurakay

eskişehir de karavanlı konaklama

Merhaba, kütahyada nerede ve hangi şartlarda kalmıştınız ? Teşekkürler

6. ugurakay

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

merhaba, çekici MPV (scenic, cmax...) + trailer olarak minimalist iseniz yürüyen çadır kıvamında erba340,pino2010,sally325... tavsiye ediyorum

7. ugurakay

Çekme Karavan Ve Ruhsat

Merhaba, araç ve karavan aldınız mi?
  8. ugurakay

750 Kg Altı Diye Satılan Ancak 850-950 Kg Olan 2. El Avrupa Karavanlarla Seyahat Ve Belge Sorunu

Son kullanıcıdan ziyade problem üreticilerden de kaynaklanabiliyor. Ağırlığa itiraz etseniz satıcı üreticinin kapı gibi etiketini gösteriyor. Sanayi bakanlığını kontrol mekanizması yoksa da oluşturulması gerekir artik.
  9. ugurakay

750 Kg Altı Diye Satılan Ancak 850-950 Kg Olan 2. El Avrupa Karavanlarla Seyahat Ve Belge Sorunu

http://www.avondalecaravans.com/wp-content/uploads/2013/05/1995-avondale-brochure-hb.pdf bu linkten modelin agirliğini kontrol edebilirsiniz. gorunuse göre ilanda yazan agirlikta bir yanlislik sozkonusu. Ekran goruntusunu de ektedir.

10. ugurakay

750 Kg Karavan Için Araç

ciğli ata san. römak firmasına taktırmıştım. çok memnun kaldım. alman malı bosal 1400+300TL ye mal olmustu

11. ugurakay

750 Kg Karavan Için Araç

esref bey. hayırlı olsun kazasız mutlu gezmeler. yazışmalarda önemli bir konunun atlandığını düşünüyorum. dinamik stabilite. olası bir sert manevrada karavanın aracı savurmaması için agırlık olarak karavan=araç x 0,85 olmalı deniyor. yabanci bir yayında hoşuma giden bir söz vardı...
  12. ugurakay

Çekme Karavan Hakkinda Merak Ettİklerİm.

merhaba 1 karavanın videoları güzel. gerisi subjectif 2 kamping park. tekerlek kiliidi olabilir 3 klima gibi luks ihtiyaclar yoksa idare edersiniz 4 dar yollarda zor. geniş yol lazım 5 be yeterli. b olmuyor. 6 stabilite acisindan karavan=araç x 0.85 olmalı denir. adria 1500 olabilir. dikkat !! 7...

13. ugurakay

Toyota Auris Ve Çekme Karavan Hakkında Yardım

merhaba 99 astra tam otm aracım için araştırma yapmıştım. konuştuğum ustaların hepsi aynı uyarıyı yaptı. rımorkler aracı ağırlastirdiği için tüm şanzıman cinsleri için sakıncalı. tam ve yarı otm için cok daha sakıncalıymış. manuel dizeller en uygun araçlar olarak öberiliyor. saygılar
  14. ugurakay

750 kg sınırı burada bahsedilmemiş sanırım. ancak hatırladığım kadarı ile baska bir yerde yazıyordu.
  15. ugurakay

merhabalar. Ben de forumda bahsedilen agirlik, emniyet ve yedek parça kaygılarıyla kullanılmış Erba340 çekme karavan aldım. Agırlık kontrolu yapma fırsatım olmadı. Firmanın web sitesinde 650kg bilgisi var o kadar. Zaten üstünde hicbir aksesuar yok. Yalnız ağırlık dağılımı fazlasıyla (buzdolabı...

16. ugurakay

merhaba, ruhsat ve şasi etiketinin fotografını gonderebilir misiniz. sanırım herkes için çok faydalı olacak.
  17. ugurakay

Denizli Baydil Kamping

dogrudur. ucuz degil. pamukkale köyündeki tüm işletmeler turizmin etkisiyle izmirden pahalıydı. işletmedeki havuzun giriş ücretinin 20 tl/kişi oldugunda kamping neredeyse bedavaya geliyor :) civar köyiçi ufak oteller de 4 kişi için oda fiyatı 100 tl civarı (kahvaltı hariç)
  18. ugurakay

Denizli Baydil Kamping

merhaba denizli pamukkale köyicinde traverten manzaralı Baydil kampingde 19-21 mayıs tarihleri arası kaldım. İsmen kamping de olsa aslen bu amac için tasarlanmamış. tesiste bulunan restaurant ve yüzme havuzu da pamukklae turizmine yönelik. çamaşır ve bulaşık yıkama gibi mahaller yok. WC ve...

19. ugurakay

19 Mayıs Pamukkale Gezisi

Sayın Akdeniz45, Kamping alanını beğenmemelerinin sebebi buranın aslında bir kamping olmayışı olabilir !! Evet, işletme pamukkaledeki turizme yönelik restauran ve açık havuzdan oluşuyor. Arka bahcelerini kamping olarak değerlendirmek için yeşillendirip elektrik hattı çevirmişler. Gerçek bir...
  20. ugurakay

19 Mayıs Pamukkale Gezisi

selamlar. kampinge yerleştik. yerleri çim olan güzel bir kamping. travertenlerin tam karşısı ve havuzlu. elk su wifi havuz dahil 80tl/gün. 2 yetişkin 2 cocuk.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR