Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Normal bakimini yaptiricam yag degisimi felan, bujileri degistiricem. Levent abi k&t performans hava filtresi hepsiburada.comda var 97 model vauxhall 2.0 modeline uygun olan filtre modelinden alcam dogrumu?
Aslinda benimki emsallerine gore cok yakiyo durum onu gosteriyo abi uzerinde stt mt lastik var ama o kadar farketmez diye dusunuyorum
Huseyin abi lpg servisibe goturmustum ayarlari iyi demislerdi. Arabanin normal bakimini yaptirip, bujileri degistiricem sonrasi icin bakicam ???
Dün itibari ile aracım lpg de 0,50 - 0,55 kuruş arası yakıyor, sanki biraz fazlamı yakıyor ne ??? ??? ??? ???
Yarin ucundan basliyim yaptirmaya bazi seylerin ufak tefek bir suru sey var aslinda bakinca cok basitmis gibi geliyo ama yaptirmayinca bi dure sonra bayiyo adami :D :D
Abi ben bide soyle bisey dusundum portbagaji dodurunca uzerine file germeyi, hayirlisiyla baslasak bi ;)
Benim sport oldugu icin sunroof ile arka mesafe kisa olcu tam hatirlayamiyorum ama 115 cm x 95 cm olmasi gerekiyor yuksekligi bende 12-16 cm arasi...
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
Cok sagol levent abi, paylasimin tamamina bakmistim hatta fotolarin cogunu tele kaydettim lazim olr diye cikti bile aldim ;D
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
Abi istanbuldada bi kardesiniz var unutmayin:) Port bagaj demisken bende kendim yapicam yani babamla kendisi cok iyi demir dograma ustasidir yakinda basliyacagiz ins,