Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı
güzel araç.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.plakayı nereye takmayı düşünüyorsunuz. birde aracın yandan çekilmiş ffotoğrafı varsa ekleyebilirseniz sevinirim.araç 4*4 değilmi.sizce 4*2 l200 e vinç takmak nasıl olur.
arkadaşlar ve değerli büyüklerim 4*2 l200 e vinç taktırmak sizce mantıklımı eğer mantıklıysa warn 9.0RC modeli uygunmu.hemşerilerim var ise bu bölümede bir sorum daha olacak balıkesir ve civarında bu vinci takacak zanaatkar tavsiye edebilecekleri bir usta varmıdır.teşekkürler.saygılar
Ynt: Bir L200 modifiyeside benden olusun....
anladım teşekkürler.silikonla falan mı tutturuluyor diye tahmin ettim.şahsi fikrim ;çamurlukları delmek pek mantıklı değil bana göre ama çok da güzel gözüküyor.kazasız belasız kullanın.
Ynt: Bir L200 modifiyeside benden olusun....
bu dodikleri takarken vidaları çamurlukları delmek suretiyle mi takıyorsunuz yoksa vidalar süs için midir.
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)
cuma yı cumartesi ye bağlayan gece vardı sanırım 00.30 sıralarında başladı program yanlış hatırlamıyorsam bolu da ki çekimler vardı.kalabalık bir araç grubu ile beraber.
Ynt: yeni bir L200! off road cular buraya...
çok güzel olmuş.allah kaza bela vermesin bir de tavana 4 yada 6 adet sis lambası eklerseniz dadından yinmez :) naçizane görüşüm.güle güle kullanın.
yayın saatleri ve tekrar günleri hatırlatması güzelde birde unutmasak hatırlasak :) hep unutuyorum :(
http://www.thegallboys.com/ konuyla ilgilenen karavanlı gezi yapan yabancı arkadaşların maceraları örnek teşkil etmesi açısından ama yolaçık daha güzel.çünkü made in turkey.pazar gününü bekliyoruz yeni bölümü izlemek...
Ynt: Yeni mtv faciası
ülkemizin kaderi bu murat bey ama saydığınız maddelerin tam tersi olmuş olsaydı mesela;arabası olmayan kalmazdı trafik dahada kötü bir hal alabilirdi çevre daha çok kirlenirdi.biz abartmasını seven bir toplumuz bir evde kaç adet araç olacağını düşünemiyorum.olabilir...