Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni arazi ve av arkadaşım..
sayın blackluv 3500 tl iyi para.şu an için imkansız.zaten benim aracım da 4*2 olduğu için şu an için sadece bilgi birikimi elde ediyoruz teorik olarak.bazen 4*2 ile bir şeyler yapmaya kalkıyoruz zaman zaman hüsranla sonuçlansa da değer.4*2 bir araca vinç...
Ynt: Yeni arazi ve av arkadaşım..
Allah kaza bela vermesin tabanı düz bassın.yeni sezonda da rasgele diyelim.bende avda aynısını kullanıyorum.tadına doyulmaz.
Ynt: slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum
265*75*16 alacaktım bende iyi seçim ama ben cantlarımıda değiştirdim 225*60*18 yaptım seçtiğiniz lastik bence güzel
Ynt: slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum
bozüyüklü hayırlı olsun tabanı düz bassın. bol çamurlu günler.arkadaşım.paran ve hayallerin ne kadar çoksa l200 e yapacaklarının sınırı yok.benim görüşüm.
Ynt: L200 Hakkında Yardım
2008 4*2 l200 kullanıcısıyım camlı kabin var aracın arkasında bu haldeyken işim gereği mandalin yüklemem gerekti;kabini çıkarmadan 35 kasa mandalin yükledim buda yaklaşık 900 Kg yapıyor. Avcılık yapıyorum ayriyetten şu ana kadar hiç bana bir zorluk çıkarmadı 4*4 neler...