Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010)
Eveeett Adıyaman yyoluna devaaaamm !!! Siverek üzeri feribot ile geçerek gittik.Feribot denilince büyük bir şey beklemeyin :D :D :D taka gibi bişey ;D ;D ;D ama batmadık...
Ynt: Antakya, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyama, Gaziantep; GAP Gezisi (24-31 Ekim 2010)
Kısmetse bir dahaki gelişimize Mustafa Kemal Bey.Bu gezide öyle güzel dostlar edindik ki yıllardır tanışıyormuşcasına yakın ve sıcak...
Komagene krallığı, Nemrut ve Gaziantep ile devam edicem ilk fırsatta... Az sonra :D :D :D
İçiniz ferah olsun, burası bizim memleketimiz bizim insanlarımız... :)
teşekkür ederim,güzellikler paylaştıkça daha güzel ve keyifli oluyor...
Batman Diyarbakır arasında sorun olabilir dediler ,biz gece geçtik üstelik ama sorun yaşamadık.Diyarbakır gece bile cıvıl cıvıldı çok beğendim.Adıyaman'a giderken de, Kızıldere civarında da hiç sorun...
Kentin Mardin kapısında ise tarihi Dicle köprüsünün diğer adıyla 10 Gözlü köprüyü görüyoruz..
Cahit Sıtkı Tarancı’nın evi
Geleneksel Diyarbakır mimarisinin en güzel örneklerden biri çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden Cahit Sıtkı Tarancı’nın yaşadığı ev. 35 yaş şiiriyle üne kavuşan...
Yazları çok sıcak geçen Diyarbakır’ın kışları ise bir hayli soğuk. Geleneksel Diyarbakır evleri de iklimin bu özelliği düşünülerek inşa edilmiş. Binalarda Karacadağ’dan çıkarılan bazalt taşları kullanılmış...
10 sene kadar önce bir Karadeniz yaptım Sarpa kadar gittim ama klasik gezi işte.Şimdi doğayla içiçe biraz kamplı ,trekingli bir gezi planda var.Karadeniz muhteşem anlatılmaz yaşanır diyorum :D :D :D...