Arama sonuçlarınız

1. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Biraz daha vardı....

2. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bakalım Defender'cıyız,ama sonunda LR.CİYİZ... :D
  3. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Biriki Dico resmide benden..

4. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Tek kelimeyle muhteşemmm......
  5. asyavarhan

İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Kum,taşlık,bozkır,kar iyi ancak sıkı çamur performansından emindeğilim.Motor ve torklamı alakalı,yoksa lastik çamurmu tutuyor bilemedim..Ayrıca asfaltta çok uğultu yapıyor...

6. asyavarhan

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) Elelrinize sağlıkyaaa..Süper resimler...

7. asyavarhan

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) Erdal abicim,organizasyon senin işin....Ben çalışırken bırak sana destek olmayı ,ancak günü yaşarım....Ne varki onu bile yapamıyorum...Pazartesi sabahı seyahatim 1 hafta...Ancak yinede süpriz yapa...
  8. asyavarhan

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Canım abim,o benim metresim ,,,,,Binemeyecek insana vermemm...En yakın zamanda görüşmek üzre....
  9. asyavarhan

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Herkeze geçte olsa iyiyıllar...2010 yılı önce sağlık ve mutluluk,sonra maddi ve,ve,ve 4x4'lü geçsin.....Katılamadığım veya katılmayı düşündüğüm...Tüm organizasyonlar başarılı geçsin..... Herkezi öpüyoruzzz... Aykut,Olena,Asya Anastasya......VARICIOĞLU...

10. asyavarhan

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Dostum alıpta yapanlar var.5 değil 3 binede araba çıkaran var.Ben çıkarılmış ve topşanmış arabayı aldım...Ancak usta değilsen ,daha önce alıpta toplamak gibi bir tecrüben yoksa,topşanmış diye tabir ettikleri nette bir sürü araba var.İyisini bulur...

11. asyavarhan

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Büyük geçmiş olsun dostum...
  12. asyavarhan

Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) Pazar günü seferihisardan nasıl gelirim..Dostlar..Bu arada iyi yıllar..

13. asyavarhan

Manisa'da Trafik Kazaları (Niyeyse Furkan'ın Etrafında)

Ynt: Manisa'da Trafik Kazaları (Niyeyse Furkan'ın Etrafında) Furkan bey başınız sağolsun..Geçmiş olsun....
  14. asyavarhan

Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010) Süper ancak çok uzağız....iyi eylenceler iyi yıllar...
  15. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ben toplandığı zamandan bahsediyorum zaten..benim bir arkadaşım kullanıyor..kapalıyken takılıyor zaten.. :D

16. asyavarhan

Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) İbrahim abi zannedersem...
  17. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Ya bu yukarda çadır işi çok keyili ancak ormanlık bölgede problem yaratıyor.Ağaçlara takılıyor..Aksiyonlarda dikkat etmek gerek..Hareket kabiliyetini kısıtlıyor..Ama yinede güzel.
  18. asyavarhan

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) Teşekkürler,Ufuk Asfalt konusunda aynı fikirdeyim..Hem uğultu hemde su birikintileri çok tehlikeli...

19. asyavarhan

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) Umut bende GOOD..M/TR VAR ANCAK KUM,KAYA ZEMİNDE PERFORMANS SÜPER....Ancak çamur performansından emindeğilim..Tamamen doluyor ve çamuru atmıyor...Kar denemedim...Yoğun çamurda nasıl lastikler...Yada başka fikri olan varsa...
  20. asyavarhan

scottish fold&british shorthair kedileri fotoğraflar

Ynt: scottish fold&british shorthair kedileri fotoğraflar Kuza

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu