Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
İSTANBUL
1 Yücel Işık (Range Rover Classic 1986) İstanbul
2 Naci Doğancı (Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul
3 Engin DAĞHAN (Discovery I 1998, 2.4 TDdI...
Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi?
Dostlar bendede bd 30 nıssan var.3 yıldır kullanıyorum.Ben aldığımda motor atılmıştı detay bilgim yok.Ancak 3 yıldır mazot pompası dışında hiç bir problem yaşamadım.Çok memnunum....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
SELAM ARKADAŞLAR BEN AYKUT ,SİZİ DİKKATLE İZLİYORUM.ANCAK BEN YENİ SAYILIRIM.ANCAK ÇOK KEYİFLİ OLDUĞU KONUSUNDA HEM FİKİRİM.BİZDE UCUNDAN TUTTUK DEFENDER'LE BAŞLADIK...BERABER OLMAK DİLEĞİYLE...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)
Organizasyonların devamını dileriz...Çok keyifliydi herkeze çok selammm
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)
Melih beyciğim çok katılmak isterdim...İyi eylenceler inşallah Kıbrısta görüşürüz...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)
Dostlar ben kaçırdım galiba neyse,seçimden sonra hepinize çok selam..ayko