Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ön e ve Arkaya porya kilit i uygulamak
yeteri kadar tartıştıktan sonra yapılabilirliği yönünde ikna olunursa 2. adım olarak diff e kaynak bile düşünülebilir.asfaltta arka hubs open araç önden çekişli , arazide kaynaklı arka diff.kulağa hoş geliyor. :) :) :)
sürekli dört çeker olmayan(isteğe bağlı 4x4) araçlarda arka tekerleklerede hub takılsa ve araç 4h pozisyonunda arka hublar serbest bırakılsa aracımız önden çekişli pozisyona dönecektir.
şimdi gelelim sorumuza yapılsa sonuç alınabilirmi? özellikle pıck-up tarzı araçlarda arkanın hafif olması...
sürekli dört çeker olmayan araçlarda arka tekerleklerede hub takılsa ve araç 4h pozisyonunda arka hublar serbest bırakılsa aracımız önden çekişli pozisyona dönecektir.
şimdi gelelim sorumuza yapılsa sonuç alınabilirmi? özellikle pıck-up tarzı araçlarda arkanın hafif olması sonucu oluşan...
Ynt: EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62127.msg755867#msg755867
Ynt: EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)
ctesi öğlen yola çıkıp gece kalıp pazar dönmeyi düşünüyordum ama bir pogram yapalım bakalım. sen topic i takip et zamanı ve programı bana bildir.
hadi bakalım sezon açıldı.kurtlarımızı dökelim.bu arada geziniz olmuş paylaşım için teşekkürler.ercovaya gidiyoz demi.
Ynt: Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler)
gerçekten sevindirici...büyük geçmiş olsun... çalınan başka araçla ilgili yine bir konu vardı sanıyorum plakası 34 hay ..... wj idi. benzer renk ve modelde bir aracı yolda gördüm ama kısa sürede bilgi verme şansım olmadı :-\...
erhannnnnnnnnnnnnn - gökhannnnnnnnnnnnnnnnn bunu görmemiş duymamış olayım >:(
Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....
1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz.
2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz...
Ynt: Hi-Jack'lere alternatif X-Jack'ler...
paylaşım için teşekkürler.kullanım ömrü nekadardır acaba.çamurda bir kaç kez kullanıldığında temizlenmesi sorun olurmu.
Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um
doğru yolu bulacağından emindim. ;D ;D ;D hilüx ten sonra hiç biri hilüx ün yerini tutmamıştır.efsane geri döndü.
Ynt: Karda İniş
low 1 çok düşük gelebilir ve aracın kaymasına sebeb olabilir.low 2 yada low 1 deki kayma başlayınca çok hafif gaz vermek gerekir.( fren asla)