Arama sonuçlarınız

1. endüstri

5.2 ZJ mi - 4.0 karekasa mı

Ynt: 5.2 ZJ mi - 4.0 karekasa mı ne yapmak istiyorsunuz.

2. endüstri

Ön e ve Arkaya porya kilit i uygulamak

Ynt: Ön e ve Arkaya porya kilit i uygulamak yeteri kadar tartıştıktan sonra yapılabilirliği yönünde ikna olunursa 2. adım olarak diff e kaynak bile düşünülebilir.asfaltta arka hubs open araç önden çekişli , arazide kaynaklı arka diff.kulağa hoş geliyor. :) :) :)
  3. endüstri

sürekli dört çeker olmayan(isteğe bağlı 4x4) araçlarda arka tekerleklerede hub takılsa ve araç 4h pozisyonunda arka hublar serbest bırakılsa aracımız önden çekişli pozisyona dönecektir. şimdi gelelim sorumuza yapılsa sonuç alınabilirmi? özellikle pıck-up tarzı araçlarda arkanın hafif olması...

4. endüstri

sürekli dört çeker olmayan araçlarda arka tekerleklerede hub takılsa ve araç 4h pozisyonunda arka hublar serbest bırakılsa aracımız önden çekişli pozisyona dönecektir. şimdi gelelim sorumuza yapılsa sonuç alınabilirmi? özellikle pıck-up tarzı araçlarda arkanın hafif olması sonucu oluşan...
  5. endüstri

11 inci isoff oyunları yapıldı.

Ynt: 11 inci isoff oyunları yapıldı. harika olmuş görsellerle idare ediceğiz artık.takip

6. endüstri

4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI

Ynt: 4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI hilux aracımın ruhsatında hem komyonet hemde m1G yazıyor.ilginç ikisi ayrı şeyler aslında.

7. endüstri

EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)

Ynt: EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62127.msg755867#msg755867
  8. endüstri

EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)

Ynt: EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010) ctesi öğlen yola çıkıp gece kalıp pazar dönmeyi düşünüyordum ama bir pogram yapalım bakalım. sen topic i takip et zamanı ve programı bana bildir.
  9. endüstri

Ynt: EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010) hadi bakalım sezon açıldı.kurtlarımızı dökelim.bu arada geziniz olmuş paylaşım için teşekkürler.ercovaya gidiyoz demi.

10. endüstri

Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler)

Ynt: Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler) gerçekten sevindirici...büyük geçmiş olsun... çalınan başka araçla ilgili yine bir konu vardı sanıyorum plakası 34 hay ..... wj idi. benzer renk ve modelde bir aracı yolda gördüm ama kısa sürede bilgi verme şansım olmadı :-\...

11. endüstri

Ynt: EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010) erhannnnnnnnnnnnnn - gökhannnnnnnnnnnnnnnnn bunu görmemiş duymamış olayım >:(
  12. endüstri

warn marka vinç arızası

Ynt: warn marka vinç arızası geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler.

13. endüstri

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... 1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz. 2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz...
  14. endüstri

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? o bir efsane.
  15. endüstri

Hi-Jack'lere alternatif X-Jack'ler...

Ynt: Hi-Jack'lere alternatif X-Jack'ler... paylaşım için teşekkürler.kullanım ömrü nekadardır acaba.çamurda bir kaç kez kullanıldığında temizlenmesi sorun olurmu.

16. endüstri

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? şu an itibariyle en yüksek oyu toyota almış ama hiç yorum yok :D eeee toyota tabi fazla söze gerek yok.
  17. endüstri

Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um

Ynt: Kaybettiğim Aşkımı Buldum. İşte Beyaz Hilux'um doğru yolu bulacağından emindim. ;D ;D ;D hilüx ten sonra hiç biri hilüx ün yerini tutmamıştır.efsane geri döndü.
  18. endüstri

My FZJ80 or VX80

Ynt: My FZJ80 or VX80 böyle hazır bir araçla off-road yapmamak büyük kayıp.elinize sağlık iyi günlerde kullanın.

19. endüstri

Karda İniş

Ynt: Karda İniş low 1 çok düşük gelebilir ve aracın kaymasına sebeb olabilir.low 2 yada low 1 deki kayma başlayınca çok hafif gaz vermek gerekir.( fren asla)
  20. endüstri

satılık ve takaslı mercedes 190 E

Ynt: satılık ve takaslı mercedes 190 E kaptan hayırlı satışlar.toyota yı sabırsızlıkla bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri