Arama sonuçlarınız

1. endüstri

Ya Dönüşüm Ya Değişim...

Ynt: Ya Dönüşüm Ya Değişim... xj ler için; arka kapak yerine alt şaseden bağlantılı stepne taşıyıcıları var.o aparatı kendi aracına göre değiştir.resim bulabilirsem ekliyeyim.100 kg ağırlık çok değil.

2. endüstri

Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları eee kaptan bu tampona bi vinç yakışır artık... bilmem anlata bildimmi....hani yani ????
  3. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları 3 mm saç kullandık ve yaklaşık 35 kg.. daha kalın saç kullanmayı düşündük ama tampon 35 kg + 38 kg da vinç ağırlığı olunca aracın önü çok aşağı düşecekti... bu öçüler gayet iyi.

4. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.harika süper bi tampon oldu...teknik resimleri ben cizdim ve ölçülendirdim. arkadaşlarımda tam destek oldu ve ortaya harika bi şey çıktı.çok hoşuma gitti ve çok mutlu oldum ..darısı diğer arkadaşların...
  5. endüstri

Bozüyük Dodurga Beldesi İncesu ve Karacaahar Yaylas ıGezisi 02_05_2010

Ynt: Bozüyük Dodurga Beldesi İncesu ve Karacaahar Yaylas ıGezisi 02_05_2010 yaşa kaptan her şey için teşekkürler.en zahmetliside siteye foto eklemek..ellerine sağlık istanbula yola çıktın herhalde.akşama dönmüş olurmusun.? :)

6. endüstri

Bursa - Uludağ'da Keyifli Bir Gezi (18 Nisan 2010)

Ynt: Bursa - Uludağ'da Keyifli Bir Gezi (18 Nisan 2010) harika gezi olmuş fotolar mükemmel artık tanışma vakti...hadi bi organizasyon yapalım...

7. endüstri

1 Mayıs Kutlu Olsun

Ynt: 1 Mayıs Kutlu Olsun kutlu olsun...yaşasın bir mayıs..
  8. endüstri

Kozpınar köyünden Batan yaylası Çiçekli yayla ve Üç tepeler yaylası gezisi

Ynt: Kozpınar köyünden Batan yaylası Çiçekli yayla ve Üç tepeler yaylası gezisi o.k. kaptan... büyüksün bize iş bırakmamışsın...
  9. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları hadi bakalım kurban kesmek lazım...

10. endüstri

Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları kaptan tamponun yerine montajı ve yerine alıştırmalar henüz bitti .boya işlemine hazırlanıyor .iki adette hella sis aldım.seninkinlere benziyor..

11. endüstri

Kozpınar köyünden Batan yaylası Çiçekli yayla ve Üç tepeler yaylası gezisi

Ynt: Kozpınar köyünden Batan yaylası Çiçekli yayla ve Üç tepeler yaylası gezisi kaptan bir hafta nette yoktuk cevaplayamadık.harika görüntüler.ellerine sağlık.şu benim tamponun görüntülerinide ilave ediver.
  12. endüstri

Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010

Ynt: Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010 vallahi bravo gökhan, zirvenin koordinatlarına bakalım ne kadar yaklaşmışız.zirve koordinatlarını bulayım ben :)

13. endüstri

Ynt: Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010 gökhan koordinatlara baktınmı son çıktığımız ver neresiymiş.inegölmü kütahya domaniçmi.
  14. endüstri

Ynt: Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010 bizdeki de şansmı kardeşim 2 hafta önce kaybettiğimiz cb anteni bulduk.(bizden başkası geçmiyor galiba oralardan :) )tamponu bıraktık ne iş ya...
  15. endüstri

Ynt: Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010 o kaptan ne çabuk daha biz yeni girdik eve eskişehirli dostlarımız daha yoldadır herhalde.

16. endüstri

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? arkada duran 4x4 leri :)
  17. endüstri

hilux alçaltma ve lastik seçimi

Ynt: hilux alçaltma ve lastik seçimi byseyyah nasıl kabini alabildinizmi.yada başka kabin aldınızmı benimde buna benzer kabine ihtiyacım var.
  18. endüstri

offroad araçlarında tersine modifiye

Ynt: offroad araçlarında tersine modifiye ben hilux kullanıyorum bunları buldum. diğer araç kullanıcıları da kendi araçlarının tersine modifiye olanlarının fotolarını paylaşabilirler.fikirlerini söyleyebilirler. :P :P :P :P :P >:( >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

19. endüstri

Ynt: offroad araçlarında tersine modifiye son foto nasıl ama. :o mide bulantısını kesmek için di. ;D
  20. endüstri

Ynt: offroad araçlarında tersine modifiye evet nasıl olmuşlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri