Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ya Dönüşüm Ya Değişim...
xj ler için; arka kapak yerine alt şaseden bağlantılı stepne taşıyıcıları var.o aparatı kendi aracına göre değiştir.resim bulabilirsem ekliyeyim.100 kg ağırlık çok değil.
Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları
3 mm saç kullandık ve yaklaşık 35 kg.. daha kalın saç kullanmayı düşündük ama tampon 35 kg + 38 kg da vinç ağırlığı olunca aracın önü çok aşağı düşecekti... bu öçüler gayet iyi.
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.harika süper bi tampon oldu...teknik resimleri ben cizdim ve ölçülendirdim. arkadaşlarımda tam destek oldu ve ortaya harika bi şey çıktı.çok hoşuma gitti ve çok mutlu oldum ..darısı diğer arkadaşların...
Ynt: Bozüyük Dodurga Beldesi İncesu ve Karacaahar Yaylas ıGezisi 02_05_2010
yaşa kaptan her şey için teşekkürler.en zahmetliside siteye foto eklemek..ellerine sağlık istanbula yola çıktın herhalde.akşama dönmüş olurmusun.? :)
kaptan tamponun yerine montajı ve yerine alıştırmalar henüz bitti .boya işlemine hazırlanıyor .iki adette hella sis aldım.seninkinlere benziyor..
Ynt: Kozpınar köyünden Batan yaylası Çiçekli yayla ve Üç tepeler yaylası gezisi
kaptan bir hafta nette yoktuk cevaplayamadık.harika görüntüler.ellerine sağlık.şu benim tamponun görüntülerinide ilave ediver.
Ynt: Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010
bizdeki de şansmı kardeşim 2 hafta önce kaybettiğimiz cb anteni bulduk.(bizden başkası geçmiyor galiba oralardan :) )tamponu bıraktık ne iş ya...
Ynt: Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010
o kaptan ne çabuk daha biz yeni girdik eve eskişehirli dostlarımız daha yoldadır herhalde.
Ynt: offroad araçlarında tersine modifiye
ben hilux kullanıyorum bunları buldum. diğer araç kullanıcıları da kendi araçlarının tersine modifiye olanlarının fotolarını paylaşabilirler.fikirlerini söyleyebilirler. :P :P :P :P :P >:( >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(