Arama sonuçlarınız

1. A

3. Kadıköy Fotoğraf Günleri'ne bekliyoruz

3. Kadıköy Fotoğraf Günleri başlıyor Fotoamele Fotoğraf Grubu, Kadıköy Belediyesi ve Bostancı Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Kadıköy Fotoğraf Günleri'nin 3.'sü 25-26-27 Haziran 2010 tarihlerinde Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. Genel...

2. A

Fotoğraf Günleri İçin Sponsor Arıyoruz

Sevgili Gezenbilir dostları. Sizlerden bir ricam olacak. Biz bir kaç arkadaş bu yıl Haziran ayında 3. Kadıköy Fotoğraf Günleri'ni düzenliyoruz. Etkinliğimiz Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük parkında açık hava gösterileri şeklinde gerçekleşiyor. Yaz aylarının sıcak akşamlarını bir kaç günlüğüne de...
  3. A

Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi?

Ynt: Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi? Hayyamdan makine alacak arkadaşlara bende nova fotoğrafı öneririm.orada sevgi hanım var çok yardımcı oluyor

4. A

Göztepe'de BOHEM Fotoğraf Kursları

Bostancı Halk Eğitim Merkezi Kadıköy Belediyesi 75. Yıl Halis kurtça Kültür Merkezi'nde yeni bir fotoğrafçılık sınıfı açtı. Fotoğrafa merakınız varsa, kursa gitmek istiyorsanız sizi kurslarımıza bekliyoruz. Tel:0216 357 28 36-37 Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 18.00 dan sonra dersler...
  5. A

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! Elinize sağlık. banada bir kaç kere geldi mail yoluyla bu fotoğrf çok anlamlı ve güzel bir kare olmuş

6. A

Kalabalığın Altında

Ynt: Kalabalığın Altında Gelişen ve değişen dünyada insanlığımızı nasılda yitirdiğimizin göstergesi sanırım en güzel böyle bir kare ile anlatılır. Bu grupta yeniyim. Herkese merhabada demek isterim

7. A

Canon EOS 7D

Ynt: Canon EOS 7D Bu makine Türkiye'ye gelmiş mi acaba? Canon yetkili dağıtıcı Erkayaların sitesinde göremidim de? Birde fiyatı hakkında bilgisi olan varsa bildirirse sevinirim
  8. A

Anadolu Yakasında AB uyumlu Fotoğrafçılık Kursu

Bostancı Halk Eğitim Merkezi iki yıldır düzenlediği kurslarını artık uluslararası boyuta taşıyor. Fotoğrafçılık kursları Ab uyumlu olacak ve kurs sonunda veriler sertifikalar uluslararası geçerlilikte olacak. Kayıt için alece edin. Tek sınıf açılacak. 0216 361 24 16 numaradan ulaşabilir, kesin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR