Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3. Kadıköy Fotoğraf Günleri başlıyor
Fotoamele Fotoğraf Grubu, Kadıköy Belediyesi ve Bostancı Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Kadıköy Fotoğraf Günleri'nin 3.'sü 25-26-27 Haziran 2010 tarihlerinde Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. Genel...
Sevgili Gezenbilir dostları.
Sizlerden bir ricam olacak. Biz bir kaç arkadaş bu yıl Haziran ayında 3. Kadıköy Fotoğraf Günleri'ni düzenliyoruz. Etkinliğimiz Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük parkında açık hava gösterileri şeklinde gerçekleşiyor. Yaz aylarının sıcak akşamlarını bir kaç günlüğüne de...
Bostancı Halk Eğitim Merkezi Kadıköy Belediyesi 75. Yıl Halis kurtça Kültür Merkezi'nde yeni bir fotoğrafçılık sınıfı açtı. Fotoğrafa merakınız varsa, kursa gitmek istiyorsanız sizi kurslarımıza bekliyoruz. Tel:0216 357 28 36-37
Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 18.00 dan sonra dersler...
Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!
Elinize sağlık. banada bir kaç kere geldi mail yoluyla bu fotoğrf çok anlamlı ve güzel bir kare olmuş
Ynt: Kalabalığın Altında
Gelişen ve değişen dünyada insanlığımızı nasılda yitirdiğimizin göstergesi sanırım en güzel böyle bir kare ile anlatılır. Bu grupta yeniyim. Herkese merhabada demek isterim
Ynt: Canon EOS 7D
Bu makine Türkiye'ye gelmiş mi acaba? Canon yetkili dağıtıcı Erkayaların sitesinde göremidim de? Birde fiyatı hakkında bilgisi olan varsa bildirirse sevinirim
Bostancı Halk Eğitim Merkezi iki yıldır düzenlediği kurslarını artık uluslararası boyuta taşıyor. Fotoğrafçılık kursları Ab uyumlu olacak ve kurs sonunda veriler sertifikalar uluslararası geçerlilikte olacak. Kayıt için alece edin. Tek sınıf açılacak. 0216 361 24 16 numaradan ulaşabilir, kesin...