Arama sonuçlarınız

1. U

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI şu anda bu sınıfta pajero fiat açısından en uygun araç görünüyor 70 bin eu larda,,diğer aynı sınıf araçlar hep 90bin eu civarı

2. U

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI bunla yükseltme işi çözülmüş durumda zaten,araç yükseldiği ve tekrar alçaldığı için daha büyük çaplı lastik uygulanamaz herhalde,ama diğer teçhizat uygulanabilir
  3. U

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI çok haklısınız, araziye sokmak yada sokamamak/kıyamamak işte bütün mesele burda amerikada bulunsaydık böyle mi düşüneceğiz sanki

4. U

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI yeni model bence güzel oldu,arazi kabiliyeti de test sürüşlerinden gördüğümüze göre gayet başarılı onlarda ihtimal lr modellerinden den etkilenip körüklü yükseltme ve zemin kontrolü uygulaması ,vede bağımsız süspansiyona geçtiler,bence o sınıfta iyi oldu,90 bin eu luk araç...
  5. U

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? evet haklısınız,her nekadar araç yapıyor görünsede ,seçme ve /veya seçenek iptali konularında bilinçli olmak aracın etkinliğini arttıracaktır

6. U

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? teşekkürler birde yağmurlu bir sezonda kaygan arazide denemenizi de öneririm,daha farklı deneyimler yaşayacaksınız

7. U

Su Araca Ne Dersiniz? Range Rover 1997

Ynt: Su Araca Ne Dersiniz? Range Rover 1997 Sizin araba ile karsilartirma: http://books.google.com/books? yazı güzel bir karşılaştırma yapmış,teşekkürler popular science gibi bir derginin incelemesi ve sonucu önemli tabiki range rover ın süspansiyon uygulamasına diğer önemli üreticiler daha...
  8. U

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? güzel olur izlenimlerinizi bekliyorum
  9. U

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? hayırlı olsun, gitmediyseniz lr experience de aracı arazide daha iyi tanıma sürüşlerine katılın bence

10. U

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı bence bu her aracın başına gelebilir,orayı oydu,artık koşullar değişti, kardan çıktı,çamur durumuna döndü durum o kadar oymaması gerekir, herşeyi araçtantan beklememek lazım, o duruma düşürmemek gerekir derim

11. U

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı burda hayati önem lastiklerdedir,yere tutunmayı ve çekişi onlar sağlamakta çekiş sistemi ne olursa olsun veya araç ne marka olursa olsun iş önce lastiklerle başlar bence freelander ın çekiş sistemi düzgün çalışıyorsa tabiki
  12. U

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum kullanım amacını gayet net açıklamışsınız aslında camel trophy yarışlarında daha ağır şartlarda da kullanılmıştır

13. U

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Merhaba Ben Bülent.. 99 Model 1.8 Lpg(brc)li Freelander im var.. hor kullanılmamış Freelander herkese tavsiye ederim.. ben Kaçkarlar da kullanıyorum ve çok memnunum.. selamlar.. hayırlı olsun, ortamında kullanınca kıymeti...
  14. U

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Rıdvan bey tarih Nisan olmasın ;)
  15. U

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı evet,heyecanlı bir macera olmuş,araca güvenebilmek güzel bir duygu,tabiki araçta bunu hissettirmeli bu arada Rıdvan bey yeni aracınız hayırlı olsun

16. U

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 sert amortisörler bizim asfalt kalitesizliğimize uyum gösterememiştir,özellikle şehir içi çoğu yol bence araziden daha yıpratıcı
  17. U

İstanbul-Doğubayazıt-İstanbul (Şubat 2011)

Ynt: İstanbul-Doğubayazıt-İstanbul (Şubat 2011) teşekkürler,güzel bir gezi olmuş dediğinize katılıyorum,hava raporlarını birkaç yerden kontrol edip,tedbiri alıp ve gözü karartıp çıkmak lazım yoksa nasıl gezilebilecek ki,her şeyden tedirgin olunca selamlar
  18. U

Range Rover Sevdam Devam Ediyor

Ynt: Range Rover Sevdam Devam Ediyor hayırlı olsun bence de offroad camiasındaki araçlar arasındaki en çekici ve yenilikçi tasarım

19. U

Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?

Ynt: Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ? bence bu işte gene belli marka araba üreticilerinin parmağı var gibime geliyor,adamlar bilinen modellerini anımsatan daha ucuz modelleri kendileri çıkaramayacakları için çinlilere ürettiriyor olabilirler,zaten oralarda kendilerine ait fabrikalar...
  20. U

Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız

Ynt: Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız birazda arazi şanzımanının özellikleri hakkında bilgi rica etsek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri