Arama sonuçlarınız

1. U

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model hayırlı olsun, neyse aslını buldu, arkadaşların dediklerine katılıyorum,kenarları siyaha boyatırsanız,tamponlarlada uyum sağlar, böyle ayrı bir malzeme olarak sırıtıyor

2. U

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model yakışır ;)
  3. U

rubicon 2.8'in artıları eksileri

Ynt: rubicon 2.8'in artıları eksileri ben zaten arazide bir eksiği olacağını düşünmüyorum,ama araziye gidene kadar,hele uzun yolda daha yıpratıcı,gürültülü olacaktır,testlerden de anlaşılmakta, alacak olsam yeni gc yii tercih ederim,daha fiatlı ama bence her iki işlev bir arada,tabiki bana...

4. U

rubicon 2.8'in artıları eksileri

Ynt: rubicon 2.8'in artıları eksileri rocktrack şanzımanlı araç ,amerikadaki kaya offroadları için kullanılmakta,zaten adı üstünde, bizde öyle kaya tırmanışları yapılmadığı için çamurda bu şanzıman oranı ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum ayrıca araç kayganlaşmış asfaltta giderken fulltime...
  5. U

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim

6. U

Discovery 3 Sizce Arazi İçin mi Yol İçin mi?

Ynt: Discovery 3 Sizce Arazi İçin mi Yol İçin mi? dışarıda da insanlar uzun soluklu geziler için d3,d4,lc gibi araçları kullanıyorlar,ama bizde offroad denince kırıcı parkurlar anlaşılmakta ve girilmekte,tabiki bu araçlar buraları başarabilirler rahatlıkla bence, fakat problem çıkınca tuzlu...

7. U

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... allah rahmet eylesin,tüm sevenlerine sabırlar diliyorum
  8. U

Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum hayırlı olsun, artık avatardaki fotoyu da yenileyin bari ;D ,artık aklınızın onda kalmaması lazım bence :) :)
  9. U

Kim Demiş Range'ler Off Road Yapamaz diye

Ynt: Kim Demiş Range'ler Off Road Yapamaz diye benimde land lere sempatim olmasına rağmen top gear ingiliz programı ve sunucuda ingiliz bunu da göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum,tabiki terside amerikanlar için geçerli olabiliyor

10. U

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model araba bu renkle aslına dönecek, efsane yaşıyor :)

11. U

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı
  12. U

Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. offroad işnin olmazsa olmazlarından biride takılmalar tabiiki son bahsi geçen takılmada bayağı ses getirir gibime geldi ;D ;D

13. U

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. işte sözün bittiği yer aynen katılıyorum mühim olan bu işten hepbirlikte zevk almak,gerisi işin rengi,tonları
  14. U

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. ben savunmak amaçlı demiyorum,ama gözlemim olarak, land çiler her aktivitenin içinde yer alıyorlar,land sayısı fazla dolayısıyla problem çıkarma yüzdeside fazla oluyor diğer markalar aynı aktivitelerde devamlı...
  15. U

Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD

Ynt: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD bu adresten hesaplatabilirsiniz https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

16. U

Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD

Ynt: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD yeni arabaysa yanlış yazılmış, o rakkam 2-2.5lt bandına ait vergi ,ben veriyorum çünkü selamlar
  17. U

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 alacağınız lastik 215*60/18 ise gerekmez tabiki
  18. U

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 tahmin edilebileceği gibi 55 yanakla konfor olmaz,o lastikle arazide dolaşmak bile yanak yarılmasına davetiye çıkarmak olur sizin yapacağınız değişimle aracın biraz yükseleceğini göz önüne alınız

19. U

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 aynı hız sınıfındaki lastikler genelde aynı karakterdeler,markadan markaya biraz oynar belki yumuşaklığı ama,belki ebat değiştirilip,belki de jantla birlikte daha yüksek yanaklı bir lastiğe geçilebilir,belli toleranslar içinde tabiki,çevre ölçüsü yaklaşık kalmak şartıyla bizim...
  20. U

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 süspansiyonu yumuşatınca,eğer spor araba gibi de hızlanıyorsa yol tutuşu da zayıflayacaktır,virajlarda tedirgin edebilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri