Arama sonuçlarınız

1. U

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? hayırlı olsun bence ciddi bir şekilde periodik bakımları yapılsa sorun çıkartacağını sanmıyorum,ama her araçta olduğu gibi dizayn eksikliklerinin getirdiği problemler çıkar,onlar daha sonra giderilir v.s model dahada inkişaf...

2. U

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası arazide müsaade edilen eğim açıları yüksek bir araç,bence usulüne uygun kullanılsa pek birşey olmaz,neticede bir otomobil değilki ,bir takım onroad limitleride sınırlıdır,buna karşın ayrıca sert kullanılan modern suv lardanda takla atan,kaza yapanları görüyoruz ve orduda...
  3. U

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası şehitlere rahmet diliyorum acaba takla atması aracın yüksek olup dengesiz olması yani taklaya meyilli olmasımı,yoksa kullananların aracı tanımayıp,gereksiz hız ve sert hareketler yapmalarımı offroad camiasında defender kullanıpta pek öyle takla atması fazla dikkat çeken bir...

4. U

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) herkese hayırlı yolculuklar yol güzergahı haberlerinizi merakla bekliyorum
  5. U

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? hayırlı olsun

6. U

Discovery & LR Ailesine Yeni Bir Üye Daha..!

Ynt: Discovery & LR Ailesine Yeni Bir Üye Daha..! hayırlı olsun,bu iyi bir seçim bence selamlar

7. U

K2 Yetki Belgesi Eşya Taşımayanlar İçin Şart mı?

Ynt: K2 Yetki Belgesi Eşya Taşımayanlar İçin Şart mı? bu tip istenen buna benzer belgeler sadece devlete gelir kaynağı olmaya yarıyor,o gelirler bizlere yol ,su olarak dönmesi gerekirken suzluk olarak dönüyor durdururlarsa cezayı kesebilirler bizimki gibi araçlar,camlı kamyonetler 1.köprüden...
  8. U

Mercedes-Benz Unimog U 20 (Yeni Model)

Ynt: Mercedes-Benz Unimog U 20 (Yeni Model) ilk zamanlar yadırganır ama klasik çizgisinden uzaklaşmış,man,iveco gibi ama ben kamazı beğendim mesela,yabana atmayın selamlar
  9. U

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? emrah bey gördüğüm kadarıyla lastikleri değiştirmemişsiniz,

10. U

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi beyaz d1 gerçekten çok hoş,tabiki birde çamurlu halini görmek lazım,bence hoş olmayacak en kamuflajlı renk ct sarısı,opak boya olmalı,metalıik boya çizikleri çok gösteriyor ve tedavisi zor,yamasıda zor veya beyaz olabilir ,porselen katkılı ,opak...

11. U

K2 Yetki Belgesi Eşya Taşımayanlar İçin Şart mı?

Ynt: K2 Yetki Belgesi Eşya Taşımayanlar İçin Şart mı? bizde 2009 kangoo var,camlı tip,ticari,mal nakli yazıyor ruhsatta k2 belgesi aldık,daha doğrusu almak zorunda kaldık bu belge ile sadece kendi işimize ait malları nakledebiliriz,herhangi bir ticari nakil yapamazsınız zira kendi malınız bile...
  12. U

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz hayırlı olsun d2 sayısı artmakta,darısı d3 lerin başına daha pek zamanı oluşmadı herhalde selamlar

13. U

Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara...

Ynt: Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara... güzel bir şiir hayırlı arayışlar diliyorum sağlıcakla kalın
  14. U

Ynt: Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara... ben ist./anadolu yakasındayım,ama karadeniz in bir kısmını gezdim,halen belki bir kısım bozulmalara rağmen doğa harikası, üretim işleri,politikaları ve dünyaya pazarlama stratejilerinin dpt falan gibi üst makamlarca iyi araştırılıp,üreticilerin...
  15. U

Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım dediklerinize aynen katılıyorum,tabiki orası anavatanı deneyip yaşamadan bu aracı hafife alanlar çoğunlukta ne yazıkki,verim alınmasa modifiye yaparlarmı selamlar

16. U

Ynt: Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara... teşekkürler fındıktan zeytine geçmek zorunda kalmanız üzücü, hemen hemen fındığın anavatanı biziz,ama yanlış politikalar işi bu duruma getiriyor bence dünya piyasasına ağırlığımızı koyamıyoruz birtürlü sağlıcakla kalın
  17. U

Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım bu araçla belli bir yere kadar olur,ama ingiltere de yükseltme kitleri ,snorkel ile offroad için modifiye edilmişleri var,yani gerekli uygulama yapılıp kullanılmakta demek istediğim araç yetekli selamlar
  18. U

Ynt: Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara... deyişiniz gayet güzel defender şimdiden hayırlı olsun zeytinlikde olur inşallah,bizede halis yağından tatmak nasip olur herhalde selamlar

19. U

Ynt: Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara... çok hoş tanımlamışsınız amerikanlarda eksik olan bu işte,olay sadece teknik değil,ruh eksik onlarda bence,bana sadece savaşı hatırlatıyorlar ne yazıkki selamlar
  20. U

Bu da benim discovery

Ynt: Bu da benim discovery hayırlı olsun,port bagaj mutlaka ses yapar,estetik olarak belki orj.ile değiştirilebilir araç olarak çok rijit ,adeta tank gibi gidiyor arazide selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri