Arama sonuçlarınız

1. ermus35

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Tezgah olarak kayın 18mm kullandım. Duvar kenarında ufak bir girinti vardı. Onu kestim. Ön tarafın girintisini çizip kestim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ermus35

Mutfak alt dolabına başladım. İlk resimdeki gibi fakat yerleşimde çıkan sıkıntıdan dolayı yerlerini değiştirmek gerekti ve ikinci resimdeki gibi bir dolap ortaya çıktı.sağda lavabo ortada buzdolabı olacak solda kapı girişinde ocak olacak. Ocağın olduğu yer daha sonra koyacağım ikili koltukla...
  3. ermus35

Oturma grubu aynı zamanda yatak olabilecek şekilde düşünmüştüm. Bunun için oturma grubunun üst kısımları sürgülü şekilde olacaktı. Önce planlayıp kontra üzerinde çizdim. Daha sonra freze ile çizdiğim yerlerden kestim. Yerinde uygun yerlerinden birleştirerek ve ayaklarını da yaptıktan sonra...

4. ermus35

Valla her gün bayağı yoruluyorum. Ses biraz da herkes uyuduktan sonra kayıt yaptığım için alçak ve tekdüze oldu. Bu arada yerlere laminant döşedim. Duş kabini ölçüleri davlumbazların olduğu yere uymadığı için biraz yükseltmek gerekti. Alt karkası oluşturup üstüne yerleştirdim. Benim niyetim duşu...
  5. ermus35

Video: https://youtu.be/WshgBfo4wN0 Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ermus35

Taban çıtalarını zemine dayson ile yapıştırdım. Aralarını dynaflex ile doldurdum. Karton kullanarak kalıp çıkarıp zemin kontraları kestim. Kontraların altına BİZOFOL da serdim. Taban yalıtımı da bu şekilde tamamlandı. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ermus35

El testeresi, dekupaj, tezgah testere, daire testere, freze. Yerine göre bunlardan birini kullanıyorum. Bir hata mı gördünüz? Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ermus35

Zemine iki kat İsonem ms polimer uyguladım. Yumuşak esnek bir kaplama sağlıyor. Su yalıtımı için daha önce çekme karavanımın altına uygulamıştım. Ön kabin tavanını kontraplak ile kapladım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ermus35

Zemine iki kat İsonem ms polimer uyguladım. Yumuşak esnek bir kaplama sağlıyor. Su yalıtımı için daha önce çekme karavanımın altına uygulamıştım. Ön kabin tavanını kontraplak ile kapladım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ermus35

Klimayı ve hortumlarını gizledim. Üfleme yerlerine araçlardaki gibi yönlendirme kapaklarından takılacak. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ermus35

Duvar kaplamalarını bitirdim. 6mm kavak kontraplak. Arka kapıların boşluklarına ufak saklama gözleri yaptım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ermus35

Video: https://youtu.be/CSMcGobqWkg Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ermus35

Tavan kaplaması için 14 mm kalınlık, 14 cm genişliği olan ladin lambri kullandım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ermus35

Video: https://youtu.be/7wnrD7g9Psg Bu da ikinci video. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ermus35

Video: https://youtu.be/GB8jR-f1buw Elimden geldiğince süreç ile ilgili video hazırlayıp paylaşmayı düşünüyorum. Düzenleme işinde biraz karışıklık olmuş ama ilk video yu yayınladım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. ermus35

Sitede sorun var galiba. Düzenliyorum fakat yayınlamıyor. Tekrar atayım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ermus35

Pencere kenarlarına çerçeve yaptım. Orta kısımdaki camlar yalıtımla kapatıldı. Yan duvarlar ikinci kat climaflex ve BİZOFOL ile yalıtımı tamamlanacak.
  18. ermus35

Yalıtım malzemesi olarak 4 çeşit malzeme aldım. 1- Dinamik ısı 13 mm dynaflex rubber kendinden yapışkanlı polietilen kauçuk 2- Dinamik ısı 15 mm climaflex kendinden yapışkanlı polietilen levha 3- ABBA BİZOFOL 4- Bir de yan direk üzerlerine ve tavan kirişlerin üzerine içlerine yalıtım...

19. ermus35

Geçen hafta içi internetten aldığım duş kutusunu aracın arka yanında bulunan havalandırma kapağının yerine elektrik ve su dolum kutusu olarak ayarladım. Kutuya anahtarcı dan aldığım kilidi de uydurarak kilitli hale getirdim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ermus35

Karavanını Kendi Yapanlar Daha Sonra Neden Hemen Satıyor?

merhaba, biz de ilk olarak çadırla başladık. bir çocuğumuz vardı. gittiğimiz yerlerde 2 günden fazla kalmadığımız için her şeyi kurup toplamak zor oluyordu. daha sonra kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda bir çekme karavan yaptım. boyutlarını küçük tuttum. daha sonra ikinci çocuğun da büyümesiyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri