Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum..

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Erol Bey, Sanırım Subarular 2008 de kasa değiştirdi. O yıldan sonra bir daha değişiklik yaptılar mı? Satış sitesinde 4 tip görünüyor 2.0 2.0x 2.0 td 2.5 xt Sizinki hangisi

2. bulent kocoglu

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. Canım benim, Seni çok seviyorum. Sende gençliğimi görüyorum. Arabana bin gez diyecem ama, o da olmaz şimdi İstanbul sıcağında , trafiğinde daha kötü olur. Ama , biraz relax ol, sakinleş, derin derin nefes al.
  3. bulent kocoglu

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Baran Bey, Yanlış düşünüyorsunuz. Yazılanları yanlış yorumlamışsınız. Üzerinize bu kadar alınmanıza da gerek yok. Eleştiri olacak ki, yanlışlar görülsün. Kimseye , hiç bir firmaya -hele ki alınteri ile dürüstçe çalışan üreten insana- ard niyetimiz...

4. bulent kocoglu

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. Burak Bey, bu iyibirşey mi, kötübirşey mi? Turbo olmak , ya da olmamak... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  5. bulent kocoglu

Kır Atına Bin Gel...

Ynt: Kır Atına Bin Gel... Çok güzel bir gezi olmuş. Anlatımınızda çok güzel. Devamını bekleriz. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. bulent kocoglu

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen Çeker… Sanırım, Türkiye'nin ilk organize karavan turu. 40 gün sürdü. Karadenizde çıkılan sayısız yaylalardan biri...2009

7. bulent kocoglu

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen Çeker… Karavanın penceresinden SİS dağı / Karadeniz Ağakonagı yayla şenlikleri -2009
  8. bulent kocoglu

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Valla, helal sana bayramdan sonra Subaru bakınacağım bende...... Ama, 2008 ve sonrası....
  9. bulent kocoglu

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Geldi yine benim denetmenim. Xanax'ım Bugün sinirli anlaşılan. Beni kovmak mı istiyorsun.... Kov öyleyse, Lütfen, bir daha da beni uyarma, yazdıklarım canını sıkıyorsa, doğrudan KOV..... Yeter be..... Herkese iyi günler. ( size de denetmenim)...

10. bulent kocoglu

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Murat Bey haklı Şimdi hangi üretici idi hatırmıyorum ama, 1-2 kişi üye olur olmaz. İlk mesaj: Arkadaşlar karavan yaptıracağım bildiğiniz , tavsiye edeceğiniz bir yer...... İkinci mesaj: Aradığımı buldum ..... firması çok iyiymiş, sahibi ...

11. bulent kocoglu

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Aman , ne güzel subayu sapığı dediğim için bana kızmadın, ince nüansı anladın Sağol Bende Vitara vardı. Sattım, şimdi bakınıyorum :)
  12. bulent kocoglu

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. Eğri oturup, doğru konuşalım. 1.Elbirliği ile dünyamızı yok etmeye çalışmıyormuyuz 2.Çıktığımız offroad gezilerinde , sadece bir kaç düşünceli arkadaşın uyarıları ile etrafa bıraktığımız poşetleri toplamıyormuyuz. 3. Başta , Belgrad ormanları olmak üzere ,orman...

13. bulent kocoglu

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Bende subaru sapığı nerde kaldı diye meraklanmıştım. Valla subaru şunu yakıyo bunu yakıyo derken evin yolunu şaşıracaksın. Bak benden söylemesi.....
  14. bulent kocoglu

Yeni Modifiye Yasası..

Empati yapmak lazım. Bilimsel düşünmek lazım. Offroad yapıyoruz diye kaç köylünün ekili tarlasını sürdük, kaç tavşan yuvası dağıttık tonlarca lpg&mazot yaktık. Çelik tamponlu araçlarımızla bir araca çarptığımızda o aracın ne olacağı malum. Avrupada offroadcuları desteklediklerini duymadım. Onlar...
  15. bulent kocoglu

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz "Koyunun olmadığı yerde, keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş" İç talebin birden patladığı güzel ülkemde, keçilere muhtaç olduk. Satmaz olaydım, karavanımı sattım. Bin pişmanım. Şimdi sattığım vatandaş gelse beş üste verip geri alacağım:( 2 aydır yeni...

16. bulent kocoglu

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Ben bu ilanı veren arkadaşıda çözemedim. Dolphin madurumu, gizli dolphin hayranımı? İlanın açıklamasını hemen değiştirmiş:( iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. bulent kocoglu

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bakimli-lant-temiz-170614168/detay İlgilenen arkadaşlara 6 tane 130 defender
  18. bulent kocoglu

17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum

Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-sifir-karavan-171669616/detay Bakın ,bu arkadaşımızın da canı ne kadar yandı ise.... Aracını sizin gibi satılığa çıkartmış..... İlginç

19. bulent kocoglu

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Erol Bey, Sizde milleti hepten Subarucu yapacaksınız :(
  20. bulent kocoglu

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Çok fazla ayrıntıda boğulmayın , paranızı ve enerjinizi çıkacağınız ilk tura da bırakın. Nasıl olsa sizin el emeğiniz her mmkaresini biliyorsunuz. Eksikler sonrada yapılır. Bayramda gezi haberlerini bekliyoruz:) iPhone 'den Tapatalk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri