Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ...

Ben bu bisikletli karavanın aynısını bu kış arjantin şili sınırında gördüm Bir ingiliz vatandaşı rota 40'ı takip ediyordu:)

2. bulent kocoglu

Mühendisten Dürüst Ekspertizli,saglam 4x4 Mitsubishi L200 Magnum

Açıklayıcı samimi bilgilendirme için tebrik ederim. Ekspertiz raporunda boya ve kaporta ile ilgili bilgi ve tespit yokmu? En önemlisi Km Fiyat Bilgisi yok
  3. bulent kocoglu

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu Yaw bırakın yaşasın onlarda , caniler

4. bulent kocoglu

Özür

Ynt: Özür Çok ilginç, Öncelikle bu durumda ÖZÜR dilemesi gereken herhalde biz olmalıyız. Bu kadar , badire atlatmışsınız haberimiz olmamış :( Her şey gönlünüzce olsun, herşeye rağmen yaşamak güzel.........
  5. bulent kocoglu

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Gidip bizzat inceleyiniz, test ediniz, dokununuz. sanırım sahibi anlayışlı ve yardımsever birisi. 22.000 tlye -hadi pazarlık ettiniz- 20bin tlye karavan alacaksınız. Bu sitede yine 150.000 tlye de motokaravan olduğunu...

6. bulent kocoglu

Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi

Ynt: Piri İle İzmir-istanbul Moto-solo Gezisi Ne PİRİ imiş bu , Valla bravo Siz yakında dünya turuna da çıkarsınız Tebrik ederim.

7. bulent kocoglu

Motorkaravan -camper İçin Araç Seçimi- Ambulanslar

Ynt: Motorkaravan -camper İçin Araç Seçimi- Mercedes Mesela 158824551 ila noda iki tane Sprinter var. Bunlar , mercedesin kendi fabrikalarında bulundurmak zorunda oldukları araçalardanmiş. Benzinli imiş, ama bence daha az problem yaratırlar. LPG de , dizelden daha az yakacağını sanırım Yaw...
  8. bulent kocoglu

Motorkaravan -camper İçin Araç Seçimi- Ambulanslar

Arkadaşlar Son dönemde ilan sitelerinde satışa çıkan ambulans araçlar dikkatimi çekmeye başladı Malum; - 5 yaş büyük bir araç , ticari kullanıldığı için genelde yorgun ve çok km yapmış oluyor. - Tüv , ABS si olmayan, mevcut ambulansların muayene onaylarını yapmadığını öğrendim. - Tüv ün...
  9. bulent kocoglu

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Ynt: Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım. Dizel de LPG de aynı değerde yakar

10. bulent kocoglu

Ducato'larin Motor Ömrü Ne Kadar?

Neden 600.000 km yol yapmış araç alıyorsunuz

11. bulent kocoglu

2003 Model Vx100 Arıyorum

Ankarada ez plakalı siyah var o nasıl

12. bulent kocoglu

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Biraz acele et. Ankara'da Voyvoda diye bir defender sapığı varmış. Ortalıkta "en güzel benimki" diye hava atıyormuş :) topraklar kurumadan onun arabasını çekmem lazım :)
  13. bulent kocoglu

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Aşkolsun Derya, hani bana verecektin defenderi
  14. bulent kocoglu

2014'te Nereye Yatırım Yapmalı?

Valla, yanlış yerde konuyu açmışsınız. Buranın ahalisi eline geçen parayı yer-içer keyfine bakar. Hem de çok iyi yapar......

15. bulent kocoglu

Yeni Aldıgım M38-a1

Pardon, sanırım M38 lerin motor kaputu düz ve farlar ön panele gömülü
  16. bulent kocoglu

Satılık Takaslı 2013 G55 Görünümlü Dizel Mercedes G 240

Oradada bu bilgiler yok. Şanzıman, difransiyeller vs
  17. bulent kocoglu

Yeni Aldıgım M38-a1

Bu aracın M38 olduğuna eminmisiniz

18. bulent kocoglu

Satılık Takaslı 2013 G55 Görünümlü Dizel Mercedes G 240

Özgür bey, aracın teknik alt yapı bilgileri ile ilgili daha fazla bilgi verseniz.
  19. bulent kocoglu

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! benim iş takipcimin bana söylediği Bu araç karavan tadilat tescili ilk kez yapılırken,ilk kez trafiğe çıkıyor mantığı yürütülüyormuş. Bildiğim kadarı ile sıfır ticari araçlarda muayene ilk 2 yıl sonra her yıl Belkide diğer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri