Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Arkadaşlar, ilk kez proje çizilip onay alan karaanların ilk muayenesinin 2 Yıl takip edenlerin yılda bir olması uygulaması var. Benim karavanda boyle olmuştu iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. bulent kocoglu

Klasik Karavan Topluyoruz

Ynt: Klasik Karavan Topluyoruz Ama bizi böyle merakta bırakmaya hakkınız yokki:( Havalar ısınmaya başladı , şimdi siz izmirliler siestaya başlarsınız........
  3. bulent kocoglu

Lütfen Bilgi.. Grand Vitara 1.9 Ddis - Freelander 2 Td4 - Jeep Liberty 2.8 Crd...

Ynt: Lütfen Bilgi.. Grand Vitara 1.9 Ddis - Freelander 2 Td4 - Jeep Liberty 2.8 Crd... FAtih Bey, Sizde Vitara V6 vardı. Ondan sonra 1.9 DDIS mi aldınız?

4. bulent kocoglu

Klasik Karavan Topluyoruz

Ynt: Klasik Karavan Topluyoruz di hadi......
  5. bulent kocoglu

Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen)

Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen) Arkadaşlar, Adam haksız olabilir, hertürlü sıfat yakıştırılabilir. Böyle durumda ortamı germeye gerek yok. O zaman o karşının istediğini pozisyona düşersiniz. Verin 200 tl unutun gitsin. Ha ,şimdi bu adalet mi derseniz. Bu davranış içinde bulunan...

6. bulent kocoglu

Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen)

Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen) Verip kurtulacaksınız. Türkiye de yaşıyoruz

7. bulent kocoglu

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu arkadaşımızın gümrükleri takip edip, gümrüğe terkedilmiş karavanları alıp sattığını biliyorum Muhtemel ki bu da aynı şekilde yurda girmiştir.
  8. bulent kocoglu

Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Hymer'in en sevdiğim modeli "55" Karavanı ben alacaktım. Ankara'dan gidemeden satıldı :) Sağlıcakla binin.
  9. bulent kocoglu

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Tamam , demekki topuz da portatif iyi düşümülmüş iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

Ben toyotadan başkasına jip demem :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. bulent kocoglu

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Hocam, yeni yaptığınız motorsiklet taşıma stantıda uygun çeki demiri varmı? Bu sistemin , çekiye montajı biraz farklı gibi..
  12. bulent kocoglu

Bülent Koçoğlu Anadol'u

Ynt: Bülent Koçoğlu Anadol'u Çatlayın.......... :)

13. bulent kocoglu

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? Ben bu konuya bir ek yapayım, Karavanınızdaki , tuvaletlerin contalarının her yıl yenilenmesi gerektiğini biliyormusunuz? Yoksa , bir süre sonra contalar sertleşecek ve koku yapmaya başlayacaktır. Bilgilerinize
  14. bulent kocoglu

Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı)

Ynt: Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı) Basit yaşayacaksın. Mesela susayınca su içecek kadar basit. Dört çıkacak, ikiyi ikiyle çarptığında. Tek düğmesi olacak elindeki cihazın; tek bir düğme, tek bir cümle gibi; sevince lafı dolandırmadan söylediğin “seni seviyorum”...
  15. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

Ynt: 2000 Vıtara On-off resimler devam

16. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

100bin( km ağır bakımları tarafımdan yaptırıldı. Şu anda 115.000 tl Yakıtı ekonomik. -Ne yakıyor diye sormayın, ölçmeyi bıraktım Debiriaj balata - Teli dahil yenilendi. Bakımları Kanguru Serviste yapılmaktadır En az 80.-100 bin km ağır bakım yok 9500 Km hiç bir masraf bakım yok. Manuel vites...
  17. bulent kocoglu

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ankara Polatlı'da S.....t Holding var Çoooook zengin ve çooooook güçlüler. Ankara Polatlı yolunda bir fabrikaları vardı. Gören Hymer Fabrikası sanar. Bunlar, 5-6 yıl önce karavan yapmaya soyundular Önce , sabit tatil karavanı...
  18. bulent kocoglu

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Maşallah , maşallah, Olsun arkadaşlar, pahalı yapanda olsun, fabrikada yapanda olsun, evinin önünde yapanda olsun. Çeşit ne kadar çok olursa, o kadar iyi olur. Artık, tüketiciler akıllı. Bilgiye ulaşmak çok kolay. Bilgiyi...

19. bulent kocoglu

Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı)

Ynt: Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı) http://www.youtube.com/watch?v=AOISpJZmANQ Deryacığım seni seviyorum :) Ama , Sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesimi lazım.... diyebilirsin :(
  20. bulent kocoglu

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Anladııımm PSA sadece bu marka araçlarmış. Peki transit için ne düşünüyorsunuz iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri