Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Ynt: Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Arkadaşlar PSA grubuna Ford Transiti dikkate almıyorsunuz sanırım Ben 1-2 haftadır buna kafa yoruyorum Bir çok kişi ile görüştüm. Transit 2007 ve sonrasında yenilendi PSA da arkadan itiş avantajmı - dezavantajmı Transit sert ve...

2. bulent kocoglu

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ne kadar güzel ve kullanışlı
  3. bulent kocoglu

1987 Toyota Landcruiser BJ60 özellikler ve son fotolar

Ynt: 1987 Toyota Landcruiser Bj60 Özellikler Ve Son Fotolar Dayanamadım yine daldım Bu araba var ya , Türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel LC siydi. Konyalıdan kıl payı kaptın Kıl payı yaptın sattın. Şimdi nerededir acep........

4. bulent kocoglu

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Ya, arkadaşlar böyle ballı börekli anlatıyorsunuz. Ben bir anımı anlayayım. Bu sayfalarda Yunanistan gezilerini anlatan bir üstadımızın, Yunan Kantina'larında yediği köfteleri bir anlatışı var. Beynime yerleşmiş. İlk yunanistana çıkışımızda ...
  5. bulent kocoglu

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Abdullah Bey, Lütfen, bizi tahrik etmeyin. zaten,kış boyu paslandık , gezemedik. havalarda ısınmadı :(

6. bulent kocoglu

Trafik Lambası

Ynt: Trafik Lambası Hocam elinize sağlık da.. Biz ne yapacaz bunu, yani nerede kullanacaz, onu çözemedim. Biraz daha bilgi lütfen....

7. bulent kocoglu

Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ]

Ynt: Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ] Beyefendi, bu satış "etik" mi acaba. Korsana girmiyor değil mi. Hani, sanata saygı, emeğe saygı falan...........
  8. bulent kocoglu

Termos İzolasyonu

Ynt: Termos İzolasyonu Vallahi harikasınız. Şimdi üretilen termoslar tabiri caizse "dandik" En baba markalar bile Çin'de üretim yaptırıyorlar. İzolasyon , ara hava boşluğu, malzemenin et kalınlığı zayıf
  9. bulent kocoglu

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Maşallah sizde ,tüm Türkiyeyi kapmışsınız. Karavan İzmir de , siz Antalya da, profiliniz Ankara da. Hemen üye olup, hemen malum firmayı reklama sokmuşsunuz. Bu firma ülkemizin medar-ı iftiharı zaten. Bunu bilmeyen yok. Hani...

10. bulent kocoglu

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Baran Bey Hoşgeldiniz? Seçiminiz için kutlarız. Karavanınızın resimlerini , yapım aşamalarını vs bilgileri yayımlarsanız çok yararlı olur. Umarım bu bilgilerden sonra adıgeçen firma gelecek talepleri karşıyabilir.

11. bulent kocoglu

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Plexi camlar genellikle kasaya montaj sırasında çatlıyor veya kırılıyor - Özellikle köşelerden- Bu kısımları biraz daha kalın veya sağlam yapmakta yarar var
  12. bulent kocoglu

Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Çok güzel olmuş Bence bir kaç cross motora baksanız. Motorun stanta vida sistemi ile montelenmesi yararlı olur. En hafif motorun 150 kğ olacağını varsayarsak, hareket halinde iken kasislerde vs bence stanta 2 katı yük biner Ben yinede bir...

13. bulent kocoglu

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Kaç kiloğramlık bir motoru taşıyacağını varsaydınız demirler bana zayıf gibi göründü, bu bir prototip mi
  14. bulent kocoglu

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Hocam Eline , emeğine sağlam Buna benzer bir stantı Hitit Motorsiket Kulubünden Medar isimli bir arkadaşın transporterinde görmüş , heveslenmiştim. sanırım , aracın bağajın açılabilirliği ve motorun stanta kolayca montajının planlamasını...
  15. bulent kocoglu

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Beklenen sevindirici bir gelişme Ancak Biraz daha bilgi lütfen Cam mı ,plexi mi, sineklik , gölgelik ekleyebildinizmi?

16. bulent kocoglu

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Arkadaşlar Amerikan Siding altına "nem bariyeri" denilen bir örtü seriyorlar Bu malzeme iş görmezimi? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. bulent kocoglu

Hocam Motorsiklet taşıma standı ile ilgili son durum nedir? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  18. bulent kocoglu

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Ve bütün bunları Atilla Bey evden 220 volt almadan Araçtaki invertörden elde ettiği 220 ile yapıyor -du Atilla bey yanılıyormuyum?

19. bulent kocoglu

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Atilla Bey, Karavan taban ve motor kısmına ses izolasyonu yapıyormusun http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95939.new#new bu linkte bir arkadaş aracına yapmış. İlgimi çekti. Ben ducato nun sesinden bazen rahatsız oluyorum...
  20. bulent kocoglu

Tahoe Sport Vortec Ses İzolasyonu

Ynt: Tahoe Sport Vortec Ses İzolasyonu Ustam Bu izolasyon motor iç kaput ve kasaya uygulanırmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri