Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4.7 ile 3.7 arasında sıkıştım kaldım....
caner herkesin ihtiyacı zevki farklı bu konuda objektif olamayabilirim ama daha düşük motorlu bir araca daha fazla vergi vermek acıtır. hanım da kullansa sorun olacağını sanmam wj e de alışır. aile için wj daha geniş bastımı gider bastın mı durur...
3.7 ile 4.7 arasında tüketim olarak dağlar kadar fark beklemeyin bence. yani vergiyi çok veririm yakıtı az yakarım olmaz bu iki araç arasında. 4.7 powertec motorlar hacmine rağmen ekonomik diye biliyorum.
4.7 gerçek bir jeep görünümünde lpg koysanızda bagaj hacmi liberty ye göre daha büyük içi daha geniş yakıt tüketimi aynı olacaktır vve liberty ye göre trafikte daha çok wj kasa olduğu için parça avantajın olacaktır. ama liberty yaş olarak daha genç...
Ynt: 1996 grand cherokee
alıntı yapılan ne olursa olsun kaynak belirtmek link vermek önemlidir bence. emek vereni veya verenleri onore etmiş olursunuz.
şanzıman sorununa asla katılmıyorum öyle bir sorun yok 2.5 yıldır bu kasayı kullanan 10'larca insan tanıdım şanzıman yapan 1-2 kişidir ancak 1 tanesi de arazide aracı suda bırakmış ve şanzımanı su almıştı. bilakis çok sağlamdır şanzımanları ama 200-250 bin km düzgün...
tek araç olarak kullanmanızı tavsiye etmem. yapacağınız km yi bilmiyorum ama ben 1.5 sene kadar tek araç olarak şehiriçinde dolandım durdum 20-25 bin km yapmışımdır sanırım. sürekli bir masraf çıkıyordu büyük olmasada insan kafayı takıyor hadi sanayiye gideyim bunu da...
Ynt: Yardım a İhtiyacım Var Arkadaslar 5,2 / 4,0
benim motor yapılırken toplamaya yakın usta egzantirikz zinciri dişlisi de değişelim dedi....çıktım 20 dakika sonra geri geldim al dedim egzantrik dişlisi zinciri takımı...kim dediyse komik olmuş sadece motor değil aracın her parçası yan sanayi...
Ynt: Güzel bir ilan okumanızı tavsiye ederim =)
ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-off-road-icin-yeni-hazirlandi-hatasiz-96605569/detay/
sahibini tanıyorum ilanda aynen kendini yansıtmış. Araç bildiğim kadarıyla da temiz bir araç görülmeye değer.
mat boya olduğu için albenisi yüksek ama burdan bakmakla olmaz götürüp serviste baktırman gerek kesinlikle...
şimdi listeyi baştan yazmak uzun sürer eski konulara bir bak ''zj alırken nelere dikkat etmek lazım'' diye bir veya daha fazla konu olması lazım listenin çıktısını alırsın araca öyle alıcı gözle daha rahat bakabilirsin.
bu iki ilan içinde 5.2 olanda ön sağ alt sinyali değiştirmiş ama diğer taraf eski kalmış. tanesi 50 tl insan her ikisini de değiştirir. 50 tl masraftan kaçarak bu aracı kullandıysa sahibi ilgisiz olduğunu düşünürüm ve elerim. tabi kaçıncı...
Ynt: zj ye prokomp çıkma 15 jant arıyorum
abi rize giresun tarafında powcan olanlar vardı az km yapmış bize uygun ...ilanlarda var 550 tl idi sanırım...