Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

95 Zj Track Bar Uzunluk Ölçüsü

Ynt: 95 Zj Track Bar Uzunluk Ölçüsü parçacıya sordum 350 tl diyorsunuz ölçümü sordunuz fiyat mı? hadi ölçüyü buldunuz diyelim o parça bükümlü bir parça düz boru değil çapraz düz uzunluk lazım sanırım size yandan vurduysa trackbar ile birlikte şaside de ufak bir oynama olabilir 1-2 cm oynasa...

2. mertbirincioglu

Sorun şanzumanda mı acaba ?

Ynt: Sorun Şanzumanda Mı Acaba ? buradan teşhis koymak zor ama daha fazla yol yapmadan bir şanzımancıya gösterin acil olarak.
  3. mertbirincioglu

92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör

Ynt: 92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör zj ne yakıyor hesaplama şansınız oldu mu ?

4. mertbirincioglu

92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör

Ynt: 92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör hayırlı olsun güle güle kullan...peki 1.3 jimny ne kadar yakıyordu ? kullandığına göre hesaplamışsındır sanırım
  5. mertbirincioglu

G.cherokee 4x2 4x4 Mümkünmü Ve Maliyet

Ynt: G.cherokee 4x2 4x4 Mümkünmü Ve Maliyet np231 arazi şanzımanı takılıyor... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroad-donanimli-arazi-araci-176393529/detay

6. mertbirincioglu

Ynt: G.cherokee 4x2 4x4 Mümkünmü Ve Maliyet 5.2 veya 5.9 hepsine yapılıyor

7. mertbirincioglu

Ynt: G.cherokee 4x2 4x4 Mümkünmü Ve Maliyet çıkma bir xj 2 çeker özellikli arazi şanzımanı alıp zj ye sorunsuz monte edip kulanabilirsiniz. yaklaşık 2000 tl maliyet çıkar..yapıldı çok var bu şekilde çevirenler ve memnunlar 2 çeker şehiriçi daha az yakıt tüketimi.mekanik olarak daha az yorgunluk
  8. mertbirincioglu

Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım

Ynt: Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım yok temiz bir xj için geçerli değil...ama bu biraz da şans işi temiz zj olursa yine bu kadar çıkmayabilir yağ su balata disk bakımı yapar kullanırsınız ama arıza frekansı xj ler için daha düşük
  9. mertbirincioglu

Sunroof Su Sızdırma

Ynt: Sunroof Su Sızdırma araç cherokee mi grand cherokee mi

10. mertbirincioglu

Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım

Ynt: Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım ayda ortalama 300 tl bakım masrafı kenara atın her ay düzenli olmaz belki 6 ay sonra olur 1800tl olur vs..en kötü senaryoyu çiziyorum ama ortalama budur. ha asfalttan çıkmadan temiz temiz kullanırım derseniz belki bu rakamlar da olmaz. bu bakım...

11. mertbirincioglu

Grand Cherokee 5.2 Ön Askı Rotu Aranıyor

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ön Askı Rotu Aranıyor askı rotu dediğin iz viraj linki yada z rot dedikleriniz mi ..bulunamayan bir parça değil satılıyor her parçacıda çifti 150 tl civarında en fazla sanırım
  12. mertbirincioglu

Cherokee Zj Aksesuar Fikirlerinizi Bekliyorum

Ynt: Cherokee Zj Aksesuar Fikirlerinizi Bekliyorum takoz get kendin de yaptırabilirsin hazır da alabilirsin. 2'' get olarak arayabilirsin. .

13. mertbirincioglu

9000 - 9500 Lb Winç Ankara'da Nereden Bulabilirim?

Ynt: 9000 - 9500 Lb Winç Ankara'da Nereden Bulabilirim? http://www.otokaya.com.tr/ uğura sorun websitesinde görünmesede elinde hazır vardır montajı için de fikir verir size...
  14. mertbirincioglu

Cherokee Zj Aksesuar Fikirlerinizi Bekliyorum

Ynt: Cherokee Zj Aksesuar Fikirlerinizi Bekliyorum 5 cm de get koyun tam olsun
  15. mertbirincioglu

Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

Ynt: Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları bu malzemelerden hala var mı nerede satılıyor bilgisi olan var mı

16. mertbirincioglu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar paletler nasıl sağlam mı kaça verirsin
  17. mertbirincioglu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar anten telsiz komple 150 değil mi öyle alırım olmadı ama anten girişi önemli öncelik anten soketi benim telsize uyarsa alabilirim benim anten kablosu yuvası dağıldı biraz
  18. mertbirincioglu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar bana sadece anten lazım aslında anten soketi nasıl bunun nerde nasıl teslim alırım telsizi olmadı alayım yedek dursun

19. mertbirincioglu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar telsiz ve anten fotoları var mı model nedir
  20. mertbirincioglu

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında benim ruhsatta ön makara sistemi mevcuttur yazıyor. ama bazı araçlarda daha detaylı yazdığını biliyorum arazi ekipmanları çeki demiri vb ne kadar detay olursa o kadar iyi tabi. tampon işletme işi muallak biraz her proje yapan farklı telden açlıyor işleteni bulursanız komple...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri