Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 95 Zj Track Bar Uzunluk Ölçüsü
parçacıya sordum 350 tl diyorsunuz ölçümü sordunuz fiyat mı? hadi ölçüyü buldunuz diyelim o parça bükümlü bir parça düz boru değil çapraz düz uzunluk lazım sanırım size yandan vurduysa trackbar ile birlikte şaside de ufak bir oynama olabilir 1-2 cm oynasa...
Ynt: G.cherokee 4x2 4x4 Mümkünmü Ve Maliyet
çıkma bir xj 2 çeker özellikli arazi şanzımanı alıp zj ye sorunsuz monte edip kulanabilirsiniz. yaklaşık 2000 tl maliyet çıkar..yapıldı çok var bu şekilde çevirenler ve memnunlar 2 çeker şehiriçi daha az yakıt tüketimi.mekanik olarak daha az yorgunluk
Ynt: Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım
yok temiz bir xj için geçerli değil...ama bu biraz da şans işi temiz zj olursa yine bu kadar çıkmayabilir yağ su balata disk bakımı yapar kullanırsınız ama arıza frekansı xj ler için daha düşük
Ynt: Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım
ayda ortalama 300 tl bakım masrafı kenara atın her ay düzenli olmaz belki 6 ay sonra olur 1800tl olur vs..en kötü senaryoyu çiziyorum ama ortalama budur. ha asfalttan çıkmadan temiz temiz kullanırım derseniz belki bu rakamlar da olmaz. bu bakım...
Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ön Askı Rotu Aranıyor
askı rotu dediğin iz viraj linki yada z rot dedikleriniz mi ..bulunamayan bir parça değil satılıyor her parçacıda çifti 150 tl civarında en fazla sanırım
Ynt: 9000 - 9500 Lb Winç Ankara'da Nereden Bulabilirim?
http://www.otokaya.com.tr/
uğura sorun websitesinde görünmesede elinde hazır vardır montajı için de fikir verir size...
Ynt: Satilik Aksesuar
anten telsiz komple 150 değil mi öyle alırım olmadı ama anten girişi önemli öncelik anten soketi benim telsize uyarsa alabilirim benim anten kablosu yuvası dağıldı biraz
Ynt: Vinç Hakkında
benim ruhsatta ön makara sistemi mevcuttur yazıyor. ama bazı araçlarda daha detaylı yazdığını biliyorum arazi ekipmanları çeki demiri vb ne kadar detay olursa o kadar iyi tabi. tampon işletme işi muallak biraz her proje yapan farklı telden açlıyor işleteni bulursanız komple...