Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum..
tavandaki ekranda bulunan us/m düğmesine bir kere basıp deneyin lütfen... ;D hani 1.6 yakıyordu ya km de....50 fahrenheit olarak düşününüz efendim...
Ynt: 93 grand cherokee yol bilgisayarı
vic ekranının çalışmamasını bilemiyorum ama us/m düğmesi fahrenheit/celcius mil/km değişimini yapıyor sadece... Vic ekranının sigorta panosunda ayrı bir sigortası olabilir mi? ama eğer sigorta olsa tavan ekranı da çalışmazdı. muhtemelen elektrik...
Ynt: ARB Tampon çizimleri arıyorum...
google sketch uygulamasına baktınız mı orada yüksek ihtimal vardır...ben pek anlamıyorum ama birçok malzemenin çizimi var orada...
Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet
96 ZJ den çıkan
5 adet sarı orjinal jantı 850 tl
1 adet şarj dinamosu 150 tl
sadece bunlar kaldı elimde size ne lazım?
Ynt: xj jantı zy ye olurmu
zj nin jantları 5 bijon 114.3 bijon aralığı sanırım xj nin de aynı olması lazım 93-95 model zjlerin 15 jantları ile uyumlu diye düşünüyorum.
Ynt: 97 zj imobilizer tamiri ve sonuç...
Seri numarası değil kumandanin arkasında kare içinde kocaman 1 veya 2 yazar. Yeni kumanda alınca serviste kodlama yapmanız gerekiyor cikmacilarda kumanda bulabilirsiniz veya türkiyede veya ebayde ...
Elinizdeki kumandanin arkasında yazan numaraya göre alin Zj lerde 1 ve 2 numara olarak kumanda vardır orijinali panikli ise yedeği de panikli alin yada tam tersi . 1 numaralı kumanda aracı 1 numaralı hafızaya göre acar aynalar radyo kanallarıve koltuk...
içinde ruh var ruh....beyni kuracalayacaksaa biri bilen biri yapsın lütfen. nedeni hakkında bir fikrim yok ama şunu deneyebilirsiniz akü kutup başlarını sökün geceden süre için emin değilim ama 24 saat civarında aküsüz kalırsaa beyni resetliyordu...
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
montajı yapan yer kişi ve kullanan kişiler saygı duyduğum güvendiğim buralarda haberleri olmadan isimlerinin geçmesini istemediğim kişiler. Reklam vs yapmak için uğraşsalar gelip burada yaparlardı zaten demek ihtiyaçları yok. Yeni yetme taklitçi biri değil...
markasını bilmiyorum takan 4-5 kişi var 1 tanesi yakın tanıdığım ilk başta iyi demişti ama sonradan pek beğenmedi o yüzden muallakta kaldım. diğer kullananların söylediğine göre de sistem iyi memnunlardı. ancak forumlarda olan insanlar değil isim...
sistemi farklı bir yerden alıp takan bir arkadaşım var memnun demiştim aracı da yeni almıştı ancak bugün konuştuğumuzda pek de memnun olmadığını söyledi ben de anlamadım bu işten birşey . biraz zamana ihtiyacı var sanırım sistemin....
Ynt: 97 ZJ- çok düşük devir ve hızda 1-2. vites geçişinde ileri hamle ve "tık" sesi!!
valla en az senin kadar sevindim şimdi...birine yardım etmek büyük zevkmiş meğer :)
Ynt: OFF-ROAD Nedir ? Ne değildir?
sınıflandırmaya bölmeye gerek var mı? doğayı seven saygı duyan minimum zararı vermek için çalışan öğrenen (hiç zarar vermiyorum demesin kimse doğaya yürüyerek bile çıkılsa bıraktığımız kokuyla bile zarar verilir) asfalttan ayrılıp bireysel yada ailesi ile...