Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum..

Ynt: 96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum.. dediğimi yaptınız mı efendim sorun çözüldü mü acaba :)

2. mertbirincioglu

96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum..

Ynt: 96 Cherokee yol bilgisayarı problemi için yardım rica ediyorum.. tavandaki ekranda bulunan us/m düğmesine bir kere basıp deneyin lütfen... ;D hani 1.6 yakıyordu ya km de....50 fahrenheit olarak düşününüz efendim...
  3. mertbirincioglu

93 grand cherokee yol bilgisayarı

Ynt: 93 grand cherokee yol bilgisayarı vic ekranının çalışmamasını bilemiyorum ama us/m düğmesi fahrenheit/celcius mil/km değişimini yapıyor sadece... Vic ekranının sigorta panosunda ayrı bir sigortası olabilir mi? ama eğer sigorta olsa tavan ekranı da çalışmazdı. muhtemelen elektrik...

4. mertbirincioglu

Ynt: 93 grand cherokee yol bilgisayarı senin de mi fahrenheit gösteriyor ?
  5. mertbirincioglu

Ynt: 93 grand cherokee yol bilgisayarı tavan göstergesin us/m yazan düğme var 1 kere basın yeterli...

6. mertbirincioglu

ARB Tampon çizimleri arıyorum...

Ynt: ARB Tampon çizimleri arıyorum... google sketch uygulamasına baktınız mı orada yüksek ihtimal vardır...ben pek anlamıyorum ama birçok malzemenin çizimi var orada...

7. mertbirincioglu

96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet 96 ZJ den çıkan 5 adet sarı orjinal jantı 850 tl 1 adet şarj dinamosu 150 tl sadece bunlar kaldı elimde size ne lazım?
  8. mertbirincioglu

Hafif Off-road ve temel gereksinimler

Ynt: Hafif Off-road ve temel gereksinimler forumun derinliklerine bakarsanız benzer birçok konu vardır incelemenizi tavsiye ederim...hoşgeldiniz..
  9. mertbirincioglu

xj jantı zy ye olurmu

Ynt: xj jantı zy ye olurmu zj nin jantları 5 bijon 114.3 bijon aralığı sanırım xj nin de aynı olması lazım 93-95 model zjlerin 15 jantları ile uyumlu diye düşünüyorum.

10. mertbirincioglu

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 14. Bölüm Duyurusu (Beyoff Oyunları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 14. Bölüm Duyurusu (Beyoff Oyunları) http://youtu.be/9fV1oz5hT50

11. mertbirincioglu

97 zj imobilizer tamiri ve sonuç...

Ynt: 97 zj imobilizer tamiri ve sonuç... Seri numarası değil kumandanin arkasında kare içinde kocaman 1 veya 2 yazar. Yeni kumanda alınca serviste kodlama yapmanız gerekiyor cikmacilarda kumanda bulabilirsiniz veya türkiyede veya ebayde ...
  12. mertbirincioglu

Ynt: 97 zj imobilizer tamiri ve sonuç... Elinizdeki kumandanin arkasında yazan numaraya göre alin Zj lerde 1 ve 2 numara olarak kumanda vardır orijinali panikli ise yedeği de panikli alin yada tam tersi . 1 numaralı kumanda aracı 1 numaralı hafızaya göre acar aynalar radyo kanallarıve koltuk...

13. mertbirincioglu

Ynt: 97 zj imobilizer tamiri ve sonuç... içinde ruh var ruh....beyni kuracalayacaksaa biri bilen biri yapsın lütfen. nedeni hakkında bir fikrim yok ama şunu deneyebilirsiniz akü kutup başlarını sökün geceden süre için emin değilim ama 24 saat civarında aküsüz kalırsaa beyni resetliyordu...
  14. mertbirincioglu

97 zj ile camiaya ilk adimi attim saygilar..

Ynt: 97 zj ile camiaya ilk adimi attim saygilar.. güle güle kullanın üzse de çözümü vardır her daim...
  15. mertbirincioglu

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi montajı yapan yer kişi ve kullanan kişiler saygı duyduğum güvendiğim buralarda haberleri olmadan isimlerinin geçmesini istemediğim kişiler. Reklam vs yapmak için uğraşsalar gelip burada yaparlardı zaten demek ihtiyaçları yok. Yeni yetme taklitçi biri değil...

16. mertbirincioglu

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi markasını bilmiyorum takan 4-5 kişi var 1 tanesi yakın tanıdığım ilk başta iyi demişti ama sonradan pek beğenmedi o yüzden muallakta kaldım. diğer kullananların söylediğine göre de sistem iyi memnunlardı. ancak forumlarda olan insanlar değil isim...
  17. mertbirincioglu

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi sistemi farklı bir yerden alıp takan bir arkadaşım var memnun demiştim aracı da yeni almıştı ancak bugün konuştuğumuzda pek de memnun olmadığını söyledi ben de anlamadım bu işten birşey . biraz zamana ihtiyacı var sanırım sistemin....
  18. mertbirincioglu

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke AA BU karekasa xj imiş bende başında beri nedense hep zj olarak düşündüm. kolay gelsin...

19. mertbirincioglu

97 ZJ- çok düşük devir ve hızda 1-2. vites geçişinde ileri hamle ve "tık" sesi!!

Ynt: 97 ZJ- çok düşük devir ve hızda 1-2. vites geçişinde ileri hamle ve "tık" sesi!! valla en az senin kadar sevindim şimdi...birine yardım etmek büyük zevkmiş meğer :)
  20. mertbirincioglu

OFF-ROAD Nedir ? Ne değildir?

Ynt: OFF-ROAD Nedir ? Ne değildir? sınıflandırmaya bölmeye gerek var mı? doğayı seven saygı duyan minimum zararı vermek için çalışan öğrenen (hiç zarar vermiyorum demesin kimse doğaya yürüyerek bile çıkılsa bıraktığımız kokuyla bile zarar verilir) asfalttan ayrılıp bireysel yada ailesi ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri