Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 97 ZJ- çok düşük devir ve hızda 1-2. vites geçişinde ileri hamle ve "tık" sesi!!
abi ne zaman yaptın nasıl yaptın denedin mi oldu mu gidişi değişti yola çıktın mı :o :o :o
Ynt: 97 ZJ- çok düşük devir ve hızda 1-2. vites geçişinde ileri hamle ve "tık" sesi!!
yaparsın elle çok basit. ama önce bak bisiklet fren teli gibi zaten parmağını basınca gevşeklik var mı diye...
http://www.youtube.com/watch?v=TH4UV2HrD1w
1. viteste tam vites değişecekken ayağımı gazdan çekince ben de de zaman zaman oluyor bence de sorun şanzımandan değil. eğer roket gazı ayarlanacak dediyse roket teli olabilir gaz teline bir bakın gevşek mi...
Ynt: zj check engine
Check engine için bilgisayara bağlayıp net tespit yapılabilir herşey olabilir erteleme sakin ...havalandırma konusunda klapeler ya kırık yada elektrik gitmiyor kumanda etmiyor konsolu sokmen gerekebilir ...
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
konu hortladı madem ben de söyleyeyim. istanbulda bu camiada çok eski olan biri hidrojen sistemini çözmüş ve 2-3 saatte montajını yapıyor fiyatı da makul birebir kullananların konuştuklarından anladığım kadarıyla sol şeritte kapatıp gidiyorlar 1.3 ve 1.6...
Ynt: 2.1 TD choreke
sevgi varsa tüm sorunlar çözülür güle güle kullanın. Mümkünse aracın iç mekanınının ve motor bölümünün detaylı fotolarını da ekleyin hepimiz öğrenelim bu kapalı kutuyu...
Ynt: 2.1 TD choreke
hakkında öyle yada böyle konuşulan ama kullanan birine de rastlanmayan bir araç....demek sorun çıkarmıyor ki kullananlar internetten araştırma yapıp arıza sebebini çözümünü araştırmıyor. aksi takdirde mutlaka biri gelip konu açardı ne yapacağız diye...güle güle kullanın ben...
Ynt: Ranger için lastik
1.5 yıldır good year wrangler duratrac kullanıyorum dediğiniz koşullarda müthiş memnunum gerek ses gerek tutunma açısından özellikle karda mükemmel asfaltta hiç yormuyor. araştırma listenizin başına koyun derim
Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI
her mecrada klasik söylem vardır biz koyun oldukça güden çok olur vb kelamlar edilir. Tepkisiz kalma denir vs. Bu söylem sahipleri de aslında tepki vermeyen kesimdedir genelde. protesto yürüyüş her nasıl tepki vereceksek...
Ynt: Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses
volanı bilmem ama sağ arkadan gelen ses bilya da olabilir dediği gibi kilit yağının özelliğini kaybetmesi veya kilit pullarının aşınması bozulması sebebiyle olabilir. yağı katkılı bir yağ olması gerekiyor.