Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

off-road için pickap mı jeep mi ?

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? konfor derken uzun yol da yapacaksanız defender ile 80-100 km sabit hızda gidersiniz jeep ile 140-160 kadar zorlanmazsınız gerek sollamalarda gerek rampalarda . ama defenderın bagaj hacmi çok farklıdır kamp olsun uzun yol olsun yanınıza dünyaları alırsınız...

2. mertbirincioglu

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? defender ustası heryerde bulunur ama jeepten anlayan usta yoksa şehrinizde araçtan soğuyabilirsiniz o yüzden hiç almayın derim. neticede hepsi yaşlı araçlar ve mutlaka sorunlar çıkacaktır.
  3. mertbirincioglu

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? aralarında ciddi fiyat farkları var. ilk alım maliyeti olarak ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz ayrıca konfor farklılığı da çok var. jeep grubu ile diğerleri arasında konfor sürüş farkı hayli fazla. nissanı hariç tutuyorum. ne istediğinize ve ne kadar...

4. mertbirincioglu

Yeni Yasal Düzenlemeler - Çekme Tertibatları ve Çamurluklarla İlgili

Ynt: Yeni Yasal Düzenlemeler - Çekme Tertibatları ve Çamurluklarla İlgili okudum ve hiçbirşey anlamadım ??? neden bu kadar karmaşık olur bu yazılar
  5. mertbirincioglu

Titreme problemi

Ynt: Titreme problemi ah bir de soruyu soran üyeler çözümü de paylaşsa nasıl yaptırdığını sorunun nereden kaynaklandığını falan çok güzel olacak da olmuyor işte...

6. mertbirincioglu

Cherokee 4.0 Country için Modifikasyon Önerileriniz (Acemi Katılımcı)

Ynt: Cherokee 4.0 Country için Modifikasyon Önerileriniz (Acemi Katılımcı) güle güle kullanın aracınızı. kamp ve hafif geziler için kullanacaksanız aslında pek birşey yapmaya gerek yok ama işin doğası gereği biraz para harcamak lazım. 32 belki 33 lastik takacak şekilde bir yükseltme yaparsanız...

7. mertbirincioglu

94-95 model grand chrerokee 5.2 almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim

Ynt: 94-95 model grand chrerokee 5.2 almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim hayır eminim diyorum kasa aynı. tamponlar farklı ancak ön tamponun çamurlukla birleştiği yerden itibaren dodik yapacağınız için sorun değil tamponların farklı olmassı. arka tamponları aynı
  8. mertbirincioglu

Ynt: 94-95 model grand chrerokee 5.2 almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim kasa olarak fark yok hiçbirinin arasında dodik açısından bakarsanız. Sadece ön ve arka tamponları azıcık farklı olabilir dodik yaparken
  9. mertbirincioglu

port bagaj thule

Ynt: port bagaj thule hangisinden?

10. mertbirincioglu

Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu

Ynt: Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu heyecanla takip ediyorum

11. mertbirincioglu

Titreme problemi

Ynt: Titreme problemi o kadar söktürmeye gerek yok telefonunuz kaç arayayım sizi...
  12. mertbirincioglu

Ynt: 94-95 model grand chrerokee 5.2 almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim Gezenbilirde ve Google da bu araç için o kadar çok konu var ki sasarsiniz biraz araştırmanız iyi olur İstediğiniz sorunun cevabı 2 satırda verilmez çok geniş

13. mertbirincioglu

Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor

Ynt: Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor alakasız olacak ama avatardaki defender sizin ise zuhuratbabada mı oturuyorsunuz benzettim mi yoksa...arka camdan tanıdım sanki aynı araç gibi geldi...
  14. mertbirincioglu

63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları yapılacaklardan çok anlatım ve hikayesi çok hoşuma gitti...allah sabır versin...
  15. mertbirincioglu

YÜKSELTME YAPMADAN 35 LASTİK KOYMAK

Ynt: YÜKSELTME YAPMADAN 35 LASTİK KOYMAK Nasıl Parca istiyor anlamadım yandan fotograf var mı camurluklari kesersen sığar buna 35 ama sürüme biraz olabilir belki. İyi ölçmek lazım

16. mertbirincioglu

Ynt: YÜKSELTME YAPMADAN 35 LASTİK KOYMAK Rough country yaylar bana da yumuşak geldi daha sertlerine değiştirdim
  17. mertbirincioglu

Ynt: YÜKSELTME YAPMADAN 35 LASTİK KOYMAK 4,5 da yok ya 3,5 dur yada 4 inch + takoz benim de yakında niyetim var 4 " uzeri takoz ve 35 lastik sizin araç nerde görmek istiyorum bana kilavuz olabilir camurluk kesmeyi göze aldım zaten
  18. mertbirincioglu

ALINIK - 4'ER ADET 30X9.5X15 ve 31X10.5X15 M/T LASTİK ARIYORUM!!!

Ynt: ALINIK - 4'ER ADET 30X9.5X15 ve 31X10.5X15 M/T LASTİK ARIYORUM!!! 265x75x16 var olur mü

19. mertbirincioglu

Ynt: YÜKSELTME YAPMADAN 35 LASTİK KOYMAK Rough country de 6.5 '' yükseltme kiti yok üretmiyor ama bir sekilde 6.5 inch yaptıysanız direkt 35 olur az biraz camurluklari traşlarsin araç çok esniyor derken amortisorler mı çok yumuşakyukseltmede kullanılan malzemelerden bahseder mısın yaylar nerden...
  20. mertbirincioglu

jeep cherokee, grand cherokee parçaları..

Ynt: jeep cherokee, grand cherokee parçaları.. 97 zj için 4 adet yay var elimde . 4'' yükseltmeye uygun. ancak kollar ve amortisörleri sizin ayarlamanız lazım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri