Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ?
konfor derken uzun yol da yapacaksanız defender ile 80-100 km sabit hızda gidersiniz jeep ile 140-160 kadar zorlanmazsınız gerek sollamalarda gerek rampalarda . ama defenderın bagaj hacmi çok farklıdır kamp olsun uzun yol olsun yanınıza dünyaları alırsınız...
defender ustası heryerde bulunur ama jeepten anlayan usta yoksa şehrinizde araçtan soğuyabilirsiniz o yüzden hiç almayın derim. neticede hepsi yaşlı araçlar ve mutlaka sorunlar çıkacaktır.
aralarında ciddi fiyat farkları var. ilk alım maliyeti olarak ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz ayrıca konfor farklılığı da çok var. jeep grubu ile diğerleri arasında konfor sürüş farkı hayli fazla. nissanı hariç tutuyorum. ne istediğinize ve ne kadar...
Ynt: Titreme problemi
ah bir de soruyu soran üyeler çözümü de paylaşsa nasıl yaptırdığını sorunun nereden kaynaklandığını falan çok güzel olacak da olmuyor işte...
Ynt: Cherokee 4.0 Country için Modifikasyon Önerileriniz (Acemi Katılımcı)
güle güle kullanın aracınızı. kamp ve hafif geziler için kullanacaksanız aslında pek birşey yapmaya gerek yok ama işin doğası gereği biraz para harcamak lazım. 32 belki 33 lastik takacak şekilde bir yükseltme yaparsanız...
Ynt: 94-95 model grand chrerokee 5.2 almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim
hayır eminim diyorum kasa aynı. tamponlar farklı ancak ön tamponun çamurlukla birleştiği yerden itibaren dodik yapacağınız için sorun değil tamponların farklı olmassı.
arka tamponları aynı
kasa olarak fark yok hiçbirinin arasında dodik açısından bakarsanız. Sadece ön ve arka tamponları azıcık farklı olabilir dodik yaparken
Gezenbilirde ve Google da bu araç için o kadar çok konu var ki sasarsiniz biraz araştırmanız iyi olur İstediğiniz sorunun cevabı 2 satırda verilmez çok geniş
Ynt: Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor
alakasız olacak ama avatardaki defender sizin ise zuhuratbabada mı oturuyorsunuz benzettim mi yoksa...arka camdan tanıdım sanki aynı araç gibi geldi...
Ynt: YÜKSELTME YAPMADAN 35 LASTİK KOYMAK
Nasıl Parca istiyor anlamadım yandan fotograf var mı camurluklari kesersen sığar buna 35 ama sürüme biraz olabilir belki. İyi ölçmek lazım
4,5 da yok ya 3,5 dur yada 4 inch + takoz benim de yakında niyetim var 4 " uzeri takoz ve 35 lastik sizin araç nerde görmek istiyorum bana kilavuz olabilir camurluk kesmeyi göze aldım zaten
Rough country de 6.5 '' yükseltme kiti yok üretmiyor ama bir sekilde 6.5 inch yaptıysanız direkt 35 olur az biraz camurluklari traşlarsin araç çok esniyor derken amortisorler mı çok yumuşakyukseltmede kullanılan malzemelerden bahseder mısın yaylar nerden...
Ynt: jeep cherokee, grand cherokee parçaları..
97 zj için 4 adet yay var elimde . 4'' yükseltmeye uygun. ancak kollar ve amortisörleri sizin ayarlamanız lazım