Arama sonuçlarınız

1. Serhat&feyman

Ktm Duke 125-200-250 ??

Teşekkür ederim allah sizi korumuş, kader size gülmüş ne mutlu size, dediğiniz gibi eğitim almak mantıklı benimde düşüncem o yöndeydi zaten, baktım olmuyor vazgeçerim bu sevdadan 4 teker devam ....

2. Serhat&feyman

Ktm Duke 125-200-250 ??

Valla ne yalan söyleyeyim başıma neler gelebileceğini bile bile alacağım sanırım, allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim, bu ülkede bütün kurallara uyupta hiç gazlamayan hiç suçsuz olduğu halde başkalarının düşüncesizliği ve hataları yüzünden ölen onlarca motorcu kardeşimiz var, kader kısmet...
  3. Serhat&feyman

Ktm Duke 125-200-250 ??

O zaman yazınızdan şunu anlamalıyım duke 200 abs siz olduğu için hiç yanaşılmamalı ve 125 yerine 250 alınmalı başlangıç olarak

4. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

Şöyle söyleyeyim Ahmet bey ben arabayı alalı çok olmadı o yüzden daha çok detaylı bilgi veremem, dediğim gibi alınca hemen Ilgaz'a çıktım şanzuman konusunda ara vites istiyor, tüplü uzun yol ve 90 km sabit hızla 27 kuruş ile 30 kuruş arası gördüm, arazi performansını tam bilemiyorum ancak ben...
  5. Serhat&feyman

Ktm Duke 125-200-250 ??

Motorcu abilerim arkadaşlarım hepinize merhaba ! Şubat 2016 itibari ile ehliyetimi de aldıktan sonra sıra geldi motorumu seçmeye, yaptığım araştırmalar sonucunda KTM almaya karar verdim ancak hangisini almam konusunda bir kararsızlık yaşıyorum, kullanan arkadaşlardan tavsiyeler almak istiyorum...

6. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

Ahmet bey kafanız karışmasın, o kadar kusur kadı kızında bile olur, ben araçtan memnunum sadece bir ara vites daha olması gerekirdi diye düşünüyorum o kadar, aslında bu kullanımdan kullanıma değişir, ben hız sabitleyiciyi kullanmayı seviyorum uzun yola çıkıpta hız sabitleyiciye bağladığımda bu...

7. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

Demek ki 5.9 grand cherokee olsa nasıl hissedeceğiz tahmin bile edemiyorum
  8. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

İşte o yüzden vale modu daha bi rahat geldi bana uzun yolda...
  9. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

Bilemiyorum sprint booster vale modundayken ve hız sabitleme açıkken dalgalanma çok azaldı ... Bu arada sprint boosterda elektronik bendeki

10. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

Evet aynen dediğiniz gibi, tepkimenin torkla ilgili olmadığını biliyorum ama bu dalgalanmayı baya kesti

11. Serhat&feyman

4x4 İle Arazide Temel Kullanım

Konuyu hortlattım ama Doğan Çelen bey linkler ölmüş, arkadaşların söylediğine göre çok faydalı bilgiler olduğunu anlayabiliyorum, nasıl elde edebiliriz tekrar acaba??
  12. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

Aslında şöyle oldu, ilk önce ( pedal chip race modundayken ) normal modda denedim baktım dalgalanma yapıyor, power moduna geçtim bir değişiklik yok yada ben tam farkedemedim, sonra pedal çipi vale moduna aldım ve power tuşunu kapattığımda arabada bu dalgalanmanın olmadığını gördüm (en azından 5...

13. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

Tabi o da var biraz daha tork olsa elbet bir alt yapmayacak, kesinlikle doğru hocam ancak power tuşu basılı ve pedal chip race modunda da bunu yaptı. Bu iki etkenin torka etkisi var mı acaba?? (pedal chipin olmadığını biliyorum da)
  14. Serhat&feyman

Araç Sigortası

15 yıldır üstüme araç kayıtlı 1 kazam var sadece (allaha şükür) 2.0 gv 2006 model 599'a mapfre' den yaptırdım Ankara'da 1 ay önce
  15. Serhat&feyman

Vitara Otomatik Şanzuman

merhaba, 2006 model 5 kapı 2.0 otomatik GV var bende, aracı yeni aldım ancak aracın en sevmediğim özelliği şanzuman. Alır almaz Ankara'dan atladım Ilgaz'a.. Çankırı yolunda 90 a sabitledim hız sabitleyiciyi, ancak en ufak yokuşta birden vites düşüyor aşırı bir bağırma sonra tekrar vites...

16. Serhat&feyman

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Bende de 2006 GV 5 kapı var daha yeni aldım, get yükseltme yapmışlar 5cm onun dışında pedal chip, koltuk kafalıklarına kadar ekran koymuş benden önceki arkadaş sağ olsun, OBD2 cihazı da var baya işe yarıyor, yalnız aksesuar bulmakta zorlanıyorum, örneğin Ankara'da koca sanayide kapı...
  17. Serhat&feyman

Mesafe Tahmini

Hasan arkadaşımı tebrik ediyorum unutmamış :) tabi bu "100'er metrelik aralıklara bölme" değilde "bölme" yöntemi olarak geçiyor, mesafesini tahmin etmek istediğiniz mesafeyi ikiye bölüyorsunuz sonra size yakın olan parçasını ikiye sonra yine size yakın olan parçasını ikiye bölüyorsunuz taki size...
  18. Serhat&feyman

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Maşallah arabayı sizden almak lazım, bende kendimi titiz zannederdim sizin bu yazıyı görmeden önce, tebrik ediyorum allah kaza bela vermesin , bende ufak tefek şeyleri "ebay" ve "ali express"den temin ediyorum, zaman olarak biraz uzun sürüyor bana ulaşması ancak burada bulamadığım şeyleri oradan...

19. Serhat&feyman

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ismim Serhat, yaşım 35, aslen Ankara' lıyım, işim sebebiyle şu anda Şırnak'tayım, 2006 Suzuki Grand Vitaram var. Extrem sporların neredeyse hepsine ilgi duyuyorum. Doğa ile ilgili herşeye varım. Dalış, paraşüt, offroad, avcılık, dağcılık, kampçılık, kayak, rafting (aklıma gelmeyenler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri