Arama sonuçlarınız

1. af team

Gc4.7 Lpg Yaninda Benzin Sarfiyati

aku olarak mumkunse jel olanlarından kullan stopı ozellıgı olsun yanı sonuna kadar bıtırbılen tıp olsun ve 100 amper almanı tavsıye ederım marka olarak ıse optıma red yada yellow almalısın egerkı aracında benımkısı kadar cok ekıpman ve aksesuar var ıse

2. af team

Bir Bakın Bakalım Böyle Bir Jeep Gördünüzmü

walla bende ceyrek bar dusus sagladı en azından teknık ustamın dedıgı gıbı fılıtrenın ıcınde kopuklenmeyı engeller azda olsa sogutsa bıle demıstıkı haklıymıs bunu taktıktan sonra blok ustundekı yag lekelerınden eser yok azda olsa sogutuyor ıse yarıyor bunu amerıcadan nascar academıden...
  3. af team

walla kardesım turkıyede ısını dogru durust yapan kaldımıkı artık celık yakıt bıdonu dıye satın aldıgın urunu bursa yapımı dandık ekmek bıcagı ıle tek hamlede delebılıyorsun adamlar ınternetten ındırdıklerı butun norm cetvellerınıde urunun ustune yapıstırmıslar tse ıso 9000 vs vs ama ac tseye...

4. af team

t.e. dahada yapılacaklar var
  5. af team

motorda olusan mıcro catlakları saymazsak bende tavsıye ederım motor tamır ustalarıda tavsıye edıyorlar kı sureklı ıs cıksın dıye :)

6. af team

Jeep Xj Yağ Soğutucusu Aparatı

walla bılımsel acıdan bakmadım ama ekranımda ısının bır ceyrek dustugunu gordum

7. af team

walla yınede alma derım sen bılırsın ama yaglamalı sıstemler ama sadec kendısını yaglıyorlar makıneye bır faydası yok
  8. af team

bu aracların makınesını hor kullanmazsan 250bın mıl gıdıyor 500bın km cıvarlarında ve sakın tup taktırma forumu gez takanlar ne kadar pısman olduklarını nasıl gaz kestıklerını anlatıyorlar hocam sen sunu becerebılırsen aracına tup taktırabılırsın demektır kosuya cıkacaksın ama burnunun tek...
  9. af team

Slm

arac zaten sanzumanında 2wd var ona basınca sadece arkadas ıtıs yapar yanı on saftı sokmene gerek yok aldıgın kısı senı kandırmıs buyuk ıhtımallede sanzuman arızalı oldugu ıcın sokmusler arc gazda ıken gaza yuklenırsen kesmesı dogal emme monıfoltu buyuk dolayısyla duzgun cekıs yapamıyor motora...

10. af team

84-01 Jeep Cherokee Xj Kaput Havalandırma Spacer

84-01 Jeep Cherokee XJ arası tum xjlere uyumlu kaput havalandırma yuklsetıcısı talep uzerıne amerıcadan getırılır 150tl. cıftı ve vıda baglantı takımı kaputun mentesesını sokup kaput ıle mentesenın arasına bu yukseltıcıden taktıgınızda kaputu kaptınca cam kısmı acıkta kalıyor bu sayede...

11. af team

Çanakkale'de Tavsiye Edebileceğiniz Jeep Ustası Var Mı?

çanakkale degılde ıstanbula gelırsenız ustamla gorusun derım ataturk oto sanayıde 1ncı etapta teknısyen oto alı usta mekanıkcıdır karsısındada hıkmet abı var elektrıkcı offroad araclarında uzmandır zaten gelırsenız bana yazın sıze eslık ederım yardımcı olurum yada ıkıncı bır alternatıf olarak...
  12. af team

bir bakın bakalım böyle bir jeep gördünüzmü detaylar ıcın resme tıklayın

13. af team

Xj Konusunda Acil Yardım

yenı bır form actım ama aktıfenmedı buradan bakabılırsınız kampçılık
  14. af team

Aracıma yapılanlar biraz abarttık sanırım :)

Aracıma yapılanlar biraz abarttık sanırım :)
  15. af team

Xj Konusunda Acil Yardım

ve ınan bana fıyatları hıc pahalı degıl burada bır tampon tamırcısıne gıdıp kaput olculerını verıp fıber yaptırmaya bır kalksana senden kalıp parasıda ısteyecekler en az 5bın tlye cıkacak ve guzele olmayacak adamlar yaratıcı degıl koylu kafası ıle sahınlere yapılanbları kopyalayarak yapacak ve...

16. af team

Xj Konusunda Acil Yardım

acılmaz yuksek hızlarda merak etme bu araclarla cıkabılecegın en baba hız 120dır zaten kaputta essek olusu gıbı acılmaz yanı merak etme he cok aklına takılırsa kaput mandalı taktırt ıkıncı emnıyet olarak ama sunu soyleyım en mantıklısı fıber olanı tel kaynaklamanın sebebı ıse ıcerıye cer cop...
  17. af team

Xj Konusunda Acil Yardım

re
  18. af team

Grand Cherokee Tavan Döşemesi Sorunu

demekkı tam arastırmamıssınız ıkı adres vereyım bırınden kuması alırsın kumas alımı : Otomotiv Tavan Kumaşları burdanda nasıl kendın yapacagını gosterıyor : eksantirik.blogspot.com: Tavan Sarkması nasıl Yapılır? <meta content='h2zrolc5BZZ5zW8Xd4JyfdAGT04' name='h2zrolc5BZZ5zW8Xd4JyfdAGT04'/>

19. af team

Xj Konusunda Acil Yardım

3 tane ıhtımalın var 1 : Jeep XJ Cherokee Louvered Hood Panel, XJ Hood Vents 2 : Rugged Ridge 17759.11 - Hood Vent Insert - Steel Hood Vent Insert 3 : en ucuzu : 84-01 Jeep Cherokee XJ 1" Hood lift spacer poly-BLUE overheating ? try this benımkısınde dodge ram kaputu var ustunde bombe...
  20. af team

Xj Konusunda Acil Yardım

benım xj ye yaptıgım ekıpman hep markalı ve amerıcadan gelme olmasına ragmen ekıpman fıyatım 40bını gecmekte kesınlıkle xj al derım ama sadece en cok dıkkat edecegın husus su hor kullanılmamıs ve arazı gormemıs olması gaz takılmamıs olması ve elektronık aksam olarak oynanmamıs olmasına dıkkat et...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri