Arama sonuçlarınız

1. Z

Kendi Karavanını Yapanlar; Renault Master L4h2

O ücreti ödemeye de değer üstat. Sizden çok şey öğrendim. Teşekkür ederim. Biraz daha netleşsin sizlere soracağım çok şey çıkacak

2. Z

Yine oldukça detaylı bir açıklama daha olmuş. Konu hakkındaki bilginiz verdiğiniz detaylar için teşekkür ederim. Tavandan üç vida sökmek şeklinde yaptığınız açıklama beni çok hoşnut etmese de aslında konuyu açıklarken benimde kafamı o cam ile tavan fiberi arasında boşluk bırakmadan takılan...
  3. Z

Evet üstadım sağolun değerli bilgilendirmeniz için bende h2 yi diyormuşum aslında 17 metreküp olan şöyle birşeydi düşündüğüm. Renault Master 2.3 dCi L4H2 (15-17 m3) Model 44.000 TL - 749598033 Demekki bu fiber kısımın altında da tavanı boydan boya kat eden u profil destekler var. Gövdeye destek...

4. Z

@Evliya Çelebi'nin çırağı Benim kast ettiğim hymer marka araç üstü port çadır değil. Yada bir başka çadırı alıp tavanda kullanmak güzel olur mu diye sormak değil. Ben şu gördüğünüz standart Renault Master l4h3 tavanını Renault Master L4H3 Van 2017 O görünen vidalarından açıp üstü kalkabilir...
  5. Z

@Evliya Çelebi'nin çırağı detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. renault master l4h3 - Google'da Ara renault master l4h3 - Google'da Ara Ben yeni bir tavan kesiminden ve tavan yükseltme işinden ziyade bu linklerde de görüleceği üzere Renault'nun hazır fabrika çıkışlı modellerinde görülen...

6. Z

Iveco Daily 17m3 Dönüşümü

Ben proje çizmeden kullanmanızı kast etmedim. Elbette ki karavan dönüşümü kapsamında çizilen proje içinde bunlarda olacaktır. Benim kast ettiğim şey proje Türkiye şartları için sorun yaşatmasa da başka ülkelerde tankın mutfak için kullanımına yönelik yapısı muayenede belki sorun yasatabilir...

7. Z

Ukaratas yakma tuvalete Ukaratas bu uygulama şahsi olarak hoşuma gidiyor ama uyumluluk konusunda sorun yaşanması çok muhtemel. İstasyonlardan gaz alınması ve o gazın bu şekilde kullanılması konusunda yurtdışına çıktığınızda sorun yaşayabilirsiniz. Çekilecek borunun türünden LPG için çekilecek...
  8. Z

Ama zaten 12 voltluk motor kullanılan buzdolapları yüzde 10 daha verimsiz diye de bir konuşma vardı. İnverter kullanımı yüzde 10 verim kaybı, 12voltluk buzdolabı motoru yüzde 10 verim kaybı sonuç olarak naparsan yap yüzde 10 verim kaybı. O zaman koyun 220 volt Buzdolabı daha masrafsız olur.
  9. Z

Plan hoşuma gitti ama LPG tankı konusu kafamda soru işaretidir o tank işimizi gerçekten kolaylaştırıyor mu yoksa 3 kiloluk fark için bizi her yıl muayene olmaya zorlayan bir sıkıntı mıdır, denetimlerde sorun çıkartır mı, şayet yurtdışında kullanmak istesem yasak mıdır yasal mıdır? Neticede büyük...

10. Z

Bir Çekme Karavan Doğuyor

chaos_54 yapımı çok kullanmaktan daha keyifli göründü gözüme ellerinize sağlık. Toplam hacim 12 metreküp mü planladınız. Planı nasıl olacak ve toplam ağırlık olarak ne kadarlık bir karavan ortaya çıkıyor 750 kg'ı tutturmak mümkün olabilecek mi? Kafamdaki herşeyi bir kerede sorup öğrenmek istiyorum.

11. Z

Portatif Ocak Ile Karavan Ruhsatı Çıkarılmıyor Mu ?

Peki bu ozelliklerin hepsi birden olmazsa yani banyo bolumu arka kapıyla arada 80 cm olacak şekilde bir bölme olsa, bir lavobo olsa içeride evye ve dolap olsa ama tuvalet veya ocak olmasa, içerideki yatağı da katlanır tipte koysak bu haliyle kamyon olarak tescil ettirip kullanabilir miyim? Tabi...
  12. Z

Makara60 işte benimde kast ettiğim tam olarak bu. Ocak yok diye karavan yapmayacaklarsa bize büyük iyilik yapmış olurlar meraklı değiliz ilave vergi vermeye. arkaya bi masa bi ufak buzdolabı bi inverter bi bi portapotti tuvalet, tavandan aşağıya inen ikinci bir yatak da koyarsak bitti gitti.

13. Z

Nasıl yani ocak yerine piknik tüp koysam geri kalan kısımlar karavan olsa yine de tescil edilmez mi, panelvandan karavana cevirmezler mi?
  14. Z

Koltuk Yeri Değişebilir Mi?

Bu sorunun nasıl çözüleceğini sanırım buldum. İnternette özellikle youtube üzerinde yolcu koltuğunu ikili olarak döndürme aparatını nasıl yapacağımızı açıklayan videolar var. Madem 2+1 diye tutturuyorlar bu şekilde sorunu çözebiliriz. Bu durumda yemek masasının solda değilde sağda olduğu bir...
  15. Z

Yeni Bir Proje

SNN76 güzel yazmışsınız elinize sağlık ama işte motordan çok fazla anlamayan yıllarca araba kullanmış ama bakımlarını servislere yaptırmış bizim gibi kullanıcılar için böyle tepeden tırnağa kadar bir rektifiye cesaret ister, tanıdık, samimi bir tamirci usta olmayınca çıkacak sorunlarla ilgili...

16. Z

Yeni Bir Proje

.
  17. Z

Çekme Karavanım İçin Isıtma Önerebilir Misiniz?

:D evet mantık doğru ama orada bir hata olmuş. Bu arada adım Özgür
  18. Z

Çekme Karavanım İçin Isıtma Önerebilir Misiniz?

Bu yazılanların sonucunda 0,56x3,74= 2,0944 litre/saat yapıyor bu durumda webasto'dan %34,34 daha tasarruflu gibi bir sonuç çıkıyor. Yani her bakımdan avantajlı öyle mi?

19. Z

Karavan Planları

Olabilir aslında ama karavana eklemek istediklerinizden feragat etmek anlamına gelecektir. Temiz su tankı gaz bağlantısı gibi tadilatlar olmazsa, piknik tüp ve bidonlar kullanırım, tuvalet banyo olmasın derseniz sadece katlanır bir yatak olsun birde geçici banko gibi bir mutfak tezgahı ve küçük...
  20. Z

Volkswagen Volt 2006 Aracimi Karavana Dönüştürüyorum!

Peki üstadım bunun çıkışını nereden vermeyi düşünüyorsunuz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri