Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Bu arada, kardeş sitede bir etkinlik düzenleniyor, acayip büyük bir katılım gerçekleşiyor, 1 kere bulunma fırsatı buldum, ben kesinlikle gidiyorum, Buda linki ...

2. SERKANEFE

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Haha, açıkcası 70 bin muhabbetini anlatiyim. Bir Ara. 42 civarı birşeydi, Tuvturk muayeneye gidişimde. Aklıma geldi lastiklere bakiyim dedim, baktım gayet iyi, burda bir sıkıntı çıkmaz dedim, neyse 2 gün sonra Bolu 7 göllere...
  3. SERKANEFE

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Hangi lastiği alacağımı kararlaştırsam.... alması kolay azizim :) continental mi alsam, AT mi alsam, çok kararsızım..

4. SERKANEFE

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Bende sese takıntılıyım. Yazılım mühendisi olduğumdan olsa gerek sessiz ortamlarda çalıştığımızdan birde yazılımla uğraştığımızdan takıntılıyız sanırım... Valla pire için yorgan yakarım ses konusunda. ;D
  5. SERKANEFE

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Allah senden razı olsun.. Anladığım kadarı ile uç kısımını yonmutsunuz, doğru mudur ?

6. SERKANEFE

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D

7. SERKANEFE

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Siz bu söylediğiniz işlemleri nasıl yaptınız ? Üçgeni sökerek mi ? yoksa üstünden falçatayla mı ? Yarın yapmayı planlıyorumda.
  8. SERKANEFE

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ya beyler bu ön camın kenarlarındaki plastikler gene ses vermeye başladı.. bu sefer 2 side... Yani eğer bu arabayı kafam atıp satarsam o 2 plastik yüzündendir öyle bilin. Bunun çözümü neydi biri bana yardım etsin Allah rızası için.
  9. SERKANEFE

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Selçuk abi, yorumlar için çok teşekkür ederim bende seni arıcaktım sırf bu yüzden, bu hafta bende taktırmayı düşünüyordum ama sanırım gazgeçtim AT 'lerden hiç bana göre değilmiş. Beni caydıran, virajlarda yatma eğilimi + ses + aracın akıcılığını kaybetmesi...

10. SERKANEFE

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Bu uygunlukta, başka 4x4 var mı yok, hayliyle bazı yerler ne yazik ki biz istemesekte böyle, daha doğrusu Reno grubu bu şekilde. Brodway 'den tutta, dusterdan megana hepsi aynı.

11. SERKANEFE

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster
  12. SERKANEFE

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi 100 bin liralık bütcem olsa 40 bin 'e 4x4 duster alırdım. (En ideal 4x4 tek araç diyebilirim. Bende bir çok sporla uğraşıyorum, parçası olsun, yakıtı olsun çok hesaplı. 50 Litrelik yakıtla sizi götürmediği yer yok.) Geri kalan paraylada (60 bin lira ) 2013 Honda civic...

13. SERKANEFE

8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Çok güzel bir gezi olmuş.. Çok katılmak istedim ancak malümünuz sebeplerim birden fazlaydı. Bu arada sormak istediğim birşey var, Bf 'ler kar da nasıldı ?
  14. SERKANEFE

8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı

Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı Abi, daha kar yağmamıştır oraya. Bende kar yağdığında kayak yapmaya gideriz diye düşünüyordum + arka tamponum tamirde tamponsuz geziniyorum+ hem yoğunluktan BF'leri alamadım, lastikleride denerim diyordum.
  15. SERKANEFE

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü Bu vites olayını bizim araçlara yedirebilir miyiz acaba ? Birde eco mod var, dizellerde varmıdır bu mod biliyormusun ?

16. SERKANEFE

Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm takip
  17. SERKANEFE

Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Abi numarayı aliyim bende artık yavaştan değiştiriyim lastikleri :)
  18. SERKANEFE

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü Eco. Mod, vites devir uyarısı, birde sanırsam hız sabitleme var..

19. SERKANEFE

Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Bu bf 'ler ne kadar dı ? ;D
  20. SERKANEFE

Hız Limiti Uyarısı

Ynt: Hız Limiti Uyarısı Üstat böyle yazıyorsunda kime yazıyorsun anlayamıyorum, böyle birileri mi var ? :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri