Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi
Bu arada, kardeş sitede bir etkinlik düzenleniyor, acayip büyük bir katılım gerçekleşiyor, 1 kere bulunma fırsatı buldum, ben kesinlikle gidiyorum,
Buda linki ...
Hangi lastiği alacağımı kararlaştırsam.... alması kolay azizim :) continental mi alsam, AT mi alsam, çok kararsızım..
Bende sese takıntılıyım. Yazılım mühendisi olduğumdan olsa gerek sessiz ortamlarda çalıştığımızdan birde yazılımla uğraştığımızdan takıntılıyız sanırım... Valla pire için yorgan yakarım ses konusunda. ;D
Siz bu söylediğiniz işlemleri nasıl yaptınız ? Üçgeni sökerek mi ? yoksa üstünden falçatayla mı ? Yarın yapmayı planlıyorumda.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
ya beyler bu ön camın kenarlarındaki plastikler gene ses vermeye başladı.. bu sefer 2 side... Yani eğer bu arabayı kafam atıp satarsam o 2 plastik yüzündendir öyle bilin.
Bunun çözümü neydi biri bana yardım etsin Allah rızası için.
Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi
Selçuk abi, yorumlar için çok teşekkür ederim bende seni arıcaktım sırf bu yüzden, bu hafta bende taktırmayı düşünüyordum ama sanırım gazgeçtim AT 'lerden hiç bana göre değilmiş.
Beni caydıran, virajlarda yatma eğilimi + ses + aracın akıcılığını kaybetmesi...
Ynt: Yeni Duster
Bu uygunlukta, başka 4x4 var mı yok, hayliyle bazı yerler ne yazik ki biz istemesekte böyle, daha doğrusu Reno grubu bu şekilde. Brodway 'den tutta, dusterdan megana hepsi aynı.
Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi
100 bin liralık bütcem olsa 40 bin 'e 4x4 duster alırdım. (En ideal 4x4 tek araç diyebilirim. Bende bir çok sporla uğraşıyorum, parçası olsun, yakıtı olsun çok hesaplı. 50 Litrelik yakıtla sizi götürmediği yer yok.)
Geri kalan paraylada (60 bin lira ) 2013 Honda civic...
Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri
Çok güzel bir gezi olmuş.. Çok katılmak istedim ancak malümünuz sebeplerim birden fazlaydı.
Bu arada sormak istediğim birşey var, Bf 'ler kar da nasıldı ?
Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı
Abi, daha kar yağmamıştır oraya. Bende kar yağdığında kayak yapmaya gideriz diye düşünüyordum + arka tamponum tamirde tamponsuz geziniyorum+ hem yoğunluktan BF'leri alamadım, lastikleride denerim diyordum.