Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland
Merhaba, umarım planlarınızı gerçekleştirirsiniz.
Ben basit Lonely Planet kağıt haritalarıyla yolculuk yaptım. Ayrıca sora sora her yer bulunuyor. İran'da insanlar çok yardımsever. Şimdi baktım...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Mauerwald'ın otoparkında aşağıdaki karavanın sahibi aileyle karşılaştım. Ben karavanı incelerken adam geldi beğendin mi dedi. Fiyatı 200.000 Euro. Arkasında römorkta da 1300'luk BMW motosiklet vardı. Var bizim...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Kuzey Polonya’da Almanların ve savaşların izleri
Polonya’nın neredeyse her köşesinde Almanların iyi ya da kötü izleri var. Sadece ölümü ve yıkımı çağrıştıran savaş kalıntıları değil Prusya döneminden kalma güzel...
Böyle zihni sinir projeleri genelde Almanlar yapıyorlar. Münih ve Berlin'de gezdiğim teknoloji müzeleri de hep çağının ötesinde prototiplerle doluydu. o halleriyle kullanıma pek müsait olmasalar da sonraki...
Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland
Dönüş yolu
Chiang Mai’de dört gün kaldıktan sonra memlekete dönüşe geçtim. Uçakla önce Bangkok’a, oradan Malezya Havayolları ile Kuala Lumpur aktarmalı İstanbul’a ve son olarak izmir’e ulaşmam dört uçak indi-bindisi ve yaklaşık yirmi saat...
Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland
Oralarda toprak ve türevi evler dayanmazmış zaten, çok nemli. Eh malum bambu da sulak araziyi sever.. Bizim memlekette de ahşap, kerpiç değil de taş ev geleneği olsaydı da şöyle italya'daki gibi tarih dolu güzel şehirlerimiz olsaydı biraz...