Arama sonuçlarınız

1. Macit Şekerci

Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Çok faydalı bilgiler. Eminim, benim gibi dizel araç sahibi olanlar yararlanacaklardır. Paylaşım için teşekkürler:) Macit Şekerci

2. Macit Şekerci

06.04.2014 Hudoff Off-road Club Lopez Görselleri

Ynt: 06.04.2014 Hudoff Off-road Club Lopez Görselleri Paylaşımlar için teşekkürler:)
  3. Macit Şekerci

Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu Takipteyiz:)

4. Macit Şekerci

Epg01:yunanistan

Ynt: Epg01:yunanistan Sizinle birlikte, ben de gezmiş kadar oldum. Fotoğraflar ve paylaşımlar için teşekkürler:) Macit
  5. Macit Şekerci

Deretepe Dağcılık, Güzelbahçe - Çatalkayalar - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (13 Nisan 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık, Güzelbahçe - Çatalkayalar - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (13 Nisan 2008) Dayanıklılık gerektiren, aynı zamanda da güzel bir yürüyüş olacağa benziyor:)

6. Macit Şekerci

B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları Güzel paylaşımlarla, bizler de gezmiş kadar olduk. Teşekkürler:) Macit Şekerci

7. Macit Şekerci

Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Takip.
  8. Macit Şekerci

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (marmara) Kocaeli Trekking Face gurubuna katılmak istedim fakat "Guruba Katıl" linki yok, katılamadım.
  9. Macit Şekerci

İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri

Ynt: İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri Bunu, bizler de bekliyoruz.

10. Macit Şekerci

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Gezenbilir gurubu dostlarına tekrar merhaba. İstanbul'da ikamet etmekteyim. Muhasebeciyim. Gezmeyi çok severim. Fırsat ve imkan buldukça, yakın uzak demeden yola çıkarım. Fobi illeti yüzünden uçağa bin(e)mem. İstanbul gibi büyük bir köyde yaşamaya...

11. Macit Şekerci

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Güzel ve ilginç bir kamp olacağa benziyor... Takip. Macit Şekerci
  12. Macit Şekerci

Salihli Ve Çevresi

Yaklaşık dört yıl önce yapmış olduğum 3-4 günlük Salihli yöresi gezi gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Sımsıcak ve samimi insan ilişkilerinin ön planda olduğu şirin ilçelerimizden Salihli‚ Gediz Ovası´nın güney bölümünde ve doğu-batı doğrultusunda uzanan Bozdağlar’ın orta bölümünün...

13. Macit Şekerci

Bir kahvenin kırk yıllık hatırına: Saklı Cennet Adala (Salihli-Manisa) 07/03/10

Ynt: Bir Kahvenin Kırk Yıllık Hatırına: Saklı Cennet Adala (salihli-manisa) 07/03/10 Salihli ve çevresini birçok defalar gezmiş olmama rağmen üstelik Adala'dan da geçtiğim halde, Adala'yı bu kadar ayrıntılı görmemiştim. Bu arada Adala'nın eski adı Karataş'tı. Yakın zamanda değiştirildi. Salihli...
  14. Macit Şekerci

Salihli'de Gezilmesi Gereken Yerler

Ynt: Salihli'de Gezilmesi Gereken Yerler Değerli bilgi paylaşımları için teşekkürler. Salihli'ye, hemen hemen her yıl giderim. Bu gezilerimden birinde yapmış olduğum gözlemlerimi, küçük bir yazı şeklinde paylaşmıştım. İzninizle, burada küçük bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Fosil ayak izleri ve...
  15. Macit Şekerci

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Uzun yıllardır karavan merakım yüzünden, yolda nerede bir karavan görsem durup inceledim durdum. Karavan sahibi olma hayalimin ütopya olduğunu anlamamdan sonra elimdeki binek aracımla aşk meşk etmenin keyfine bakmaya başladım:) Şaka bir yana, sitede gezinirken...

16. Macit Şekerci

Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirveleri Yolundan Döndü (11 - 12 Mayıs 2013)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirveleri Yolundan Döndü (11 - 12 Mayıs 2013) Bu Uludağ gezi başlığını yeni gördüm. Fotoğrafları imrenerek baktım, dolaylı da olsa ben de sizlerle Uludağ'a çıkmış gibi oldum:) Herkese tebrikler, teşekkürler, teşekkürler:) Bir gün mutlaka, ben de, zirveye çıkma...
  17. Macit Şekerci

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Gezgin olmak, genetik olarak bulaşıcıdır. Fotoğrafla da sabit:) Şaka bir yana, bu etkinlikten bizler de büyük keyif aldık. Bu arada minik ve şirin gezginlere de sevgiler:) Macit Şekerci
  18. Macit Şekerci

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Uzun zamandan bu yana takip ettiğim Gezenbilir sitesi etkinliklerine, çeşitli sebeplerle bir türlü katılamamıştım. Bu sefer şeytanın bacağını kırdım ve sevgili eşim Ati ile birlikte katıldık. Önce yolu şaşırıp İsof yarışları alanına...

19. Macit Şekerci

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) 01- Mustafa Taştemir 02- Derya Turan 03- Tarkan ve Atıl Kurt 04- Mert Kiğılı 05- Hasan Çalışkan 06- Arman & Mine Boyacı 07- Sedat Açıl + 4 08- Türkan & Reha Yurdakul 09- Burak Dokur 10- Uğur samurai 11- Serkan Efe 12- Mustafa...
  20. Macit Şekerci

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) 49 araç gelecek... Maşallah diyeyim:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri