Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

Ayvalık Hakkında

Ynt: Ayvalık Hakkında Ayvalık denince akla Cunda gelir Cunda da çok güzel oteller var. Bunların içinde en güzellerden birtanesi http://cundavilla.com/ Cundavilla dır Yerinizi şimdiden ayırtmanız gerekir. Sezonda yer bulamazsınız

2. bulent kocoglu

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Arkadaşlar, Bende 2007 model Yüksektavan T5 Transporter alıp , karavana dönüştürmeyi planlıyorum Mevzuatta son durum nedir? Karavana tadilat projeleri onaylanıyormu?
  3. bulent kocoglu

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Çok güzel fotograflar ve rota İlgi ile takip ediyorum.....

4. bulent kocoglu

27 Mart 2014 Barcelona

Ynt: 27 Mart 2014 Barcelona :)
  5. bulent kocoglu

Vw T3 Karavan Satılık

Ama, böylede olmaz ki Mesajınızın başlığı hatalı Mesajınızı yazdığınız konu başlığı hatalı Volkswagen VW olarak kısaltılır, WW değil, buna VW'ci arkadaşlar alınırlar. Kendinizi tanıtsanız, Hoş geldiniz desek. Biriki sohbet etsek............ - Reha Bey, performansım nasıl

6. bulent kocoglu

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması İki şey akla gelir 1- imalat hatası 2- Terinizin kimyasal yapısı

7. bulent kocoglu

Güney Amerika Seyahati (yardım)

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) Ben , kasım -aralık 2013 de o bölgedeydim. Usahia ya kadara indim. Arjantin de gezilecek 3 önemli yer var -Buenos Aires -Usahia - Fin Del Mundo -Iguazu Şelaleri Arjantinde paranız nakit USA Dolar olursa %40 tasarruf edersiniz. Resmi kur 1 Dolar : 6 Pezo...
  8. bulent kocoglu

Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu

Ynt: Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu Görev alan arkadaşlara başarılar dilerim..
  9. bulent kocoglu

2005 Suzuki Grand Vitara

Ynt: 2005 Suzuki Grand Vitara Çok güzel hazırlanmış. Bundan sonra hangi araç olursa sıkıntınız gider? Sadece, bundan sonraki aşamayı merak ettim. Aklımdan Toyota LC VX100 geçti ama ??

10. bulent kocoglu

Sütçülüğe Dönüş Yaptım

Ynt: Sütçülüğe Dönüş Yaptım Çok şık maşallah, sen şimdi haftasonu çamura çıkmayada korkarsın valla... Seyyar vinç yaptırısan banada bilgi verebilirmisin. Bende düşünüyorum..

11. bulent kocoglu

Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen

Ynt: Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen Telaşa gerek yok Vitara siz üzmez muhtemel çok basit bir arızadır Sanırım yeni aldınız Satınaldığınız vatandaşa bir sorun bakalım O ne diyecek
  12. bulent kocoglu

Beyrut'ta 4 Gün

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün İşte bende onu merak ettim. Ne var beyrutta İlginç, özel ..... Aydınlatırsanız gideriz elbet İndirmde varmış Maksat gezi olsun Saygılarımla

13. bulent kocoglu

Beyrut'ta 4 Gün

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün Beyrut'ta ne var ki? Değer mi gitmeye?
  14. bulent kocoglu

Sütçülüğe Dönüş Yaptım

Ynt: Sütçülüğe Dönüş Yaptım Hayırlı olsun Sıfırmı aldın Şimdi buna vinç takmadan olmaz
  15. bulent kocoglu

Karavanı Hacmen Büyük Göstermek İçin Yapılabilecekler...

Ynt: Karavanı Hacmen Büyük Göstermek İçin Yapılabilecekler... Bu konu aslında çok önemli ve yararlı, büyük firmalar , işyerleri için bolca dolarlar ödeyip, içi mimarlara proje çizdiriyorlar. renklerin bile insn ruhunda bıraktığı izler varmış Noel babanın renkleri iel cocacola nın renkleri...

16. bulent kocoglu

Hem İs Hem Gezi İlgilenen Olurmu? Ortak Araniyor

Ynt: Hem İs Hem Gezi İlgilenen Olurmu? Ortak Araniyor Ustacığım moralinizi bozmak istemem ama, Türkiye eski Türkiye değil. Siz , o yazlık yerde köfte döner arabanızı kurun, ocağı yakar yakmaz belediye, jandarma, en yakın lokantacı yanıbaşınızda biter Nacizane tavsiyem, siz bulunduğunuz yerde...
  17. bulent kocoglu

Güneş Panellerinde % 30 Dönüşüm Verimliliği ( Yeşil Enerji = Yeşil Temizlik )

Ynt: Güneş Panellerinde % 30 Dönüşüm Verimliliği ( Yeşil Enerji = Yeşil Temizlik ) Arkadaşın , çalışma şevkini kırmayalım Güzel ve faydalı bir iş yapıyor Bir karavan şenliğinde , davet ederiz, karavanların panellerini temizler veya bize uygulamalı olarak gösterir.
  18. bulent kocoglu

Doğum Günü Hediyesi Gerberler:)

Ynt: Doğum Günü Hediyesi Gerberler:) eğer bu 3. mesaj reklam amaçlı değilse..... "Aman , dikkat sizi evden atmak istiyorlar" yorumunu yapacağım....

19. bulent kocoglu

Karavanı Hacmen Büyük Göstermek İçin Yapılabilecekler...

Ynt: Karavanı Hacmen Büyük Göstermek İçin Yapılabilecekler... Çok ilginç ve önemli bir konu başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim Bakalım ne fikirler çıkacak
  20. bulent kocoglu

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım demedimmi ben size geçmiş olsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu